Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
89.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce 10750h siparişini gittigidiyor’dan verdim ama siparişlerim kısmında gözükmüyor. Sorunu anlayamadım. Geç saatlerde olduğu için mi sorun oldu acaba? Bankayı aradım firma çekim yapmamış dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TheLordOfTheGames Hocam çok çok sevindim beğenmenize. Dereceler gayet iyi duruyor. 144hz'i ilk kez kullanmanın verdiği his harikadır eminim. Tek sıkıntı yanı bi daha 60hz'e dönmek istemiyorsun takılıyor gibi geliyor her şey. Güle güle kullanın.

    @illusioniq :( Hocam geçmiş olsun. İade kampanyasını deneyerek belki o zammı biraz telafi edebilirsiniz. Maalesef belki konu açıldığından beri bu konuyu konuşuyoruz ama çözümü yok işte öyle bekliyoruz yarın neler olacak diye. Satıcılarda da biraz suç var gibi. 0.2 arttı ama yansıması çok daha fazla oluyor. Onlar da güvenemiyor herhalde.

    @vivalaliberta
    https://www.gittigidiyor.com/BanaOzel/satin-aldiklarim.php

    Burada gözüküyor mu hocam? Gözükmüyorsa 3d secure mesajı vs aldığınıza emin misiniz? Yada sonrasında şöyle bir ekran çıkmadı mı karşınıza?

    HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 6 Ağustos 2020; 21:56:28 >




  • Hocam 3d secure onayını da yaptım ondan sonra alışveriş bilgilerine attı sayfa tekrar ve alışveriş özeti de gözükmüyor sizinki gibi. Ama onayı yapılan şey nasıl olur da öyle kalır anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün bilgisayarı yeni aldım. Şuanlık her şeyden memnunum; daha oyun falan oynamadım onuda belirteyim. Bir sorum var ilk geldiğinde omen center'da comfort modu varken güncelleme sonrası vs şuan sadece performans ve balance modu var; comfort modu kayboldu sizde de aynı şey oldu mu ?. Laptop sıcaklığından şuan memnunum ama önereceğiniz birkaç püf nokta falan var mı daha soğuk olması için ileride
  • Herkese merhaba, geçen hafta arife günü satın aldım i5 li versiyonunu bugün elime ulaştı cihaz.Gerçekten kaliteli bir laptop almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.Aklıma birkaç nokta takıldı ürünle ilgili.Öncelikle hp support assistant programından baktığım zaman ürünün garantisi 28.06.2020 tarihinde başlamış ve 23 ay garanti sürem kalmış olarak gözüküyor.İkinci olarak pil yaşı 0 yıl,2 ay, döngü sayısı 1/1000 ve tam kapasiteli şarj 6048 mAh (98%) (prize takılı halde ve pil tamamen şarj edilmiş durumda) olarak gözüküyor.En sonuncu ise ekran yenileme hızı 143 Hz olarak gözüküyor.1 hertzin lafını yapıyormuş gibi görünmek istemem ama insan bu kadar para verince merak ediyor .Sanırım forumda şu an i5 li modele sahip P0yrazz ve TheLordOfTheGames hocalarım var.Sizden ricam siz de kendi değerlerinizi karşılaştırıp herhangi bir fark varsa benimle paylaşabilir misiniz? Alan ve almayı düşünen herkese hayırlı olsun inşallah sıkıntısız bir şekilde kullanırız hepimiz .




  • falzxo F kullanıcısına yanıt
    Ekran hz olayına nerden bakıcaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim bilgisayar da elime ulaştı.Çok fazla deneyemedim ama oyun performansı güzel görünüyor.75 derece civarını geçmedi ama fan sesi biraz fazla geldi bana maksimum çalışmada.Ayrıca normal kullanımda fanları durdurmayı başaramadım.BIOS'taki fans always on seçeneğini kapattım ancak bir değişiklik olmadı.Bir de sol menteşe gözüme biraz yamuk görünüyor.Kontrol ettiğimde sıkıntı yok gibi geldi ama emin olamadım.Fotoğraflardan belli oluyor mu bilmiyorum ama ekledim.Arkadaşlar kendi bilgisayarlarında kontrol edebilirse sevinirim.
    Bu soldaki HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H
    Bu da sağdaki menteşe.HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

    @falzxo Bende garanti başlangıç tarihi 28.06.2020 bitiş tarihi 27.07.2020 pil yaşı 2 ay döngü 1/1000 tam kapasiteli şarj 6080mAh %99 ekran 143 Hz olarak görünüyor.




  • P0yrazz kullanıcısına yanıt
    Hocam masaüstünde sağ tık yapıp görüntü ayarlarını seçin.Açılan pencerede monitör sekmesinde aşağı doğru kaydırınca gelişmiş görüntü ayarları seçeneği var ona tıklayınca görebilirsiniz Hz değerini.
  • OHOHO O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim menteşe de biraz gözüme yamuk gelmişti ama dert etmedim herhangi bir sıkıntısı yok gibiydi çünkü.Büyük ihtimal tasarımdan kaynaklanıyor.Değerlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim sadece tam kapasiteli şarj kısmında %1 lik bir fark var.Bunun haricinde bir fark yokmuş bu da bir problem teşkil etmiyor sanırım. Aklıma takılan pürüzleri giderdiniz yardımcı olduğunuz için tekrardan sağolun.
  • @vivalaliberta Çok saçmaymış hocam anlam veremedim siz en iyisi bi görüşün gg ile. Ne desem boş şuan.

    @victor zsasz Hocam herkeste öyle merak etmeyin. Hatta 5-6 gün önce çıkan incelemede adam incelemeyi çektikten sonra gidince orayı ayrı bi video olarak eklemişti. Sizlik değil sadece.

    @falzxo Hocam garanti muhabbeti 23 ay 29 gün olduğu için 23 ay olarak gösteriyordur. Diğerlerine alan arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olur.

    @P0yrazz Masaüstü sağ tık Görüntü Ayarları, en alttan Gelişmiş Görüntü Ayarları, Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri, Monitör, orada altta ekran yenileme sıklığı var. Oradaki değer.
  • falzxo F kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sizinkiyle. 143 hz hiç takmamıştım ben ramin 16 yazıp aslında 15.8 olması gibi :)

    Bir hocam sormuş balance ve turbo oldu güncellemeden sonra diye. Evet hocam öyle oluyor güncellemeden sonra bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam halloldu siparişi verdik, ilgin için çok teşekkürler. Bu arada win10’u halletmemiz gerekiyor. Bizim üniversite win10 lisansını ortak kullanıma açmadı sizinki gibi. Gerçi sizde de sorun olmuş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 versiyonunu alan var mı?
  • dolar 7.34 i5'li model hepsiburada'da 11 bin tl oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @falzxo

    Ürün garanti işlemlerinde garanti başlangıçları fatura tarihinizdir ama Hp size ürünün ne zaman satıldığını bilemeyeceği için başlangıç baz adlığı tarih daha erken olabiliyor (fabrika çıkış tarihi yada dist. firmaya sevk tarihi olabiliyor.) Muhtemelen mevcut faturanızı Hp ye ibraz ettiğinizde garanti başlangıç zamanınız ona göre tekrar düzenlenecektir.
  • Arkadaşlar bize , TOM CLANCY’S RAİNBOW SİX® SİEGE GOLD EDİTİON gelecek mi; nvidia kampanyası dahilinde. Bir şey yapmamız falan gerekiyor mu?
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım alamıyoruz onu ne HP ne de N11 Nvidia partner listesinde yok. Zaten olsa satıcının bize bir kod vermesi gerekiyordu. Yani ben böyle biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yolculukta olduğum için bakamadım bir türlü anında teslim edilen bir şey olduğu için sıkıntı olmaz. Alınca yazıcam. Ben daha hala kargo bilgisi gelmemesinden rahatsızım. Dün 2'den önce verdik hala ses yok. Sizinkini verdiler mi?

    @ohmygrodd Biz vivalaliberta hocamla aldık lakin daha ulaşmadı.

    Edit: 18.15 itibariyle mesaj geldi Yurtiçi kargoya verilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 7 Ağustos 2020; 18:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için.
  • Pc yi kullanıyorum iki gündür, kendi nvme ssd mi de taktım hafıza 1 tb dolu dolu yeter bana :).
    Kasası çok kaliteli, ana gövde metal alt kapak ve ekran plastik, iç dizaynı ve yerleşim çok iyi, klavye de rgb de keşke geçiş efektleri olsaydı, sıcaklık değerleri iyi, ekranı çok hoş, höporler seviyesi biraz daha fazla olabilirmiş.
    Nvme diskimde Windows 10 pro vardı, boot ayarlarından ilk onu ayarlayım dedim bir türlü ilk boot seçeneğinde taktığım nvme görülmedi, Windows 10 pro Cd key denedim yükseltmek için onu da kabul etmedi geçersiz dedi, Windows home sürümünü kullanacaz artık, masaüstü sistem toplarasam keyi orda kullanırım artık.
    Boşta iken işlemci 48-50 gpu 43-45 derecelerde oluyor şimdilik cs go da denedim işlemci 81 derece oldu gpu 68 oldu. Control de deneyeceğim rtx açık şekilde, cs go da oyun içi 180-200 fps lerde geziyor.
    HP iade başvurusunu da yapabildim seri kodu yanlış giriyormuşum onu da hallettim, 9556 TL ye n11 kuponu ile almıştım 480 TL iade de olursa eski laptopumu da 4500 TL ye biriyle anlaştım yarın alırsa pc bana 4500 TL ye mal olmuş olacak ki değer bence, gönül isterdi ki amd işlemcili alalım nasip intele imiş.
    Alacak olanlara tavsiye edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.