Şimdi Ara

hp laptop zırt pırt mavi ekran vermesi? (SS)li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  hp laptop zırt pırt mavi ekran vermesi? (SS)li

2 ay önce Eskişehir Teknosa'dan aldım şuan Gaziantep'teyim pc durduk yere mavi ekran veriyor masaüstüde hiç bir şey açık değil öyle duruyor çat birden mavi ekran bazen 3 saat çalışıyor sonra mavi ekran veriyor bazen 10 dk arayla mavi ekran bunun çözümü nedir? Ben şuan GAziantep'te yaşıyorum yani servise Ocak ayında ESkişehir'e döndüğüm zaman götürebilirim. Ocak ayına kadar ne yapabilirm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antoavaloss -- 10 Kasım 2015; 18:37:05 >

• antoavaloss A kullanıcısına yanıt
    HP :( lanet olsun bende hp kullanıyorum. Etrafımda ki herkese söylüorum ALMAYIN ! ALMAYIN ! Banada alırken yeni kasa bunlar ısınmaz, sorun olmaz dediler. 6 ay sonra yumurta bile pişirecek duruma geldi klavye.
  • Aldığınız mavi ekran hatası genel olarak donanımsal bir hata gibi görünüyor. İşletim sisteminizi fabrika ayarlarına (Recovery yaparak) çevirerek kullanmayı deneyin. Bilgisayarınızın kitapçığı yanınızdaysa bu işlemi nerden, nasıl yapacağınızı gösteriyor. Kitapçığı yoksa hp sitesi, destek kısmından bilgisayarınızın modelini bulun ve kullanım kılavuzunu indirin. System recovery yaptığınız halde aynı ekranı çıkarıyorsa sorun donanımsaldır. Faturanız yanınızdaysa, Gaziantep'de teknosa şubeleri varsa garanti sürecine sokun. Teknosa bu konularda kıldır ama garanti sürecinden başka çözüm görünmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.