Şimdi Ara

HP Laptop Çoğu Uygulama Crash Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. 2 hafta öncesine kadar hiçbir sorunu olmayan hp laptop artık birçok uygulamada hata veriyor. Örnek olarak; CS2'yi açınca "FATAL ERROR: Content file d:\steamlibrary\steamapps\common\counter-strike global offensive\game\core\pak01.vpk is corrupt. Verify integrity of game files." uyarısı veriyor giremiyorum. Battlefield 1'e de girmeye çalışınca hardware error diyip sokmuyor oyuna. Warthunder'da da farklı bir error ekranı ve kapanış. 500mb'lık megabonk oyununda bile unity hatası alıyorum. Tarayıcı eklentilerinde ve tarayıcıda da out of memory uyarısı alıyordum. HP servise gönderdim bios güncelleyip temizliğini yapıp geri yollamışlar. Onlar bir kere ben ise en az 3-4 kere formatladım ama olmadı. İnternetteki neredeyse tüm çözümleri denedim ama sonuç yok. Sonuçtan daha ziyade sorunu öğrenmek istiyorum açıkçası.

Not: RAM MHZ değiştirilemiyor HP'den kaynaklı. Yasaklamışlar.

PC: + 3050ti ekran kartı

HP Laptop Çoğu Uygulama Crash Veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melyksah -- 27 Ekim 2025; 18:19:23 >

• ram testi yap

Windows ile Arızalı RAM Tespiti

ssd sağlık testi CrystalDiskInfo indir alttaki siteden yazıyı oku.

SSD sağlık testi nasıl yapılır (2025 Güncel) ?

ya da temiz bir format atabilirsin. tüm bölümleri silip windowsu kurabilirsin.

Temiz Kurulum ve Format Atma Rehberi 2024 7:20 ye git

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Hocam ram testini yaptım olay görüntüleyicisinde videoda bahsedilen bölüme baktım hiç yoktu ondan. Ama birçok bozulmuş belge vardı. CrystalDiskInfo indirdim ve disk sağlığı %96'ydı. Servistekiler temiz kurulum yapmışlar sadece C diski var şu an.

istiyorsan tekrar temiz bir format atıp win 10 kurup dene. tekrar aynı hataları alıyorsan durumu bildiren ayrıntılı yazı yazıp ekrana kağıdı yapıştırıp servise tekrar yolla.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.