Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.232
Cevap
13
Favori
524.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: woswos72

    ya o ekranı korumak içn plastikten kapağı çıkarabiliyormuyuz bence çok kötü duruyor..tamam koruyor amam bence kötü..


    benim 6515'in tek işe yarayan parçası o kapak diyebilirim.
    ekranı darbelerden korumak bir yana, telefon olarak kullanırken yanağın yağından koruyor.
    zaten çıkabiliyor, ama ben hiç düşünmedim çıkartmayı.

    msb2005 dışında yok mu alan 6815? ben almak için yılbaşının geçmesini bekliyorum, evde, işte sağa sola fotoğraflarını bıraktım olur da biri hediye niyetine alır diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 8 Aralık 2006; 14:40:43 >
  • Bende yılbaşını bekliyorum kredi kart olayı için. Msb2005 haber yokmu cihazdan ?
  • var var yeni haberlerim var...deveyuku.com bekledigimden de ilgili cıktı ...hp ile olayı konusup halletmisler ve sıfır bir alet gondereceklermis, bilgisini aldim onu bekliyorum simdi insallah bu sefer sorunsuz bir alet olur...dolayısı ile beklemedeyim bu arada racerant baslikla ilgili teklifime ne diyorsun?

    ve son soru: baska alan yok mu yahu?
    hala tekmiyim? valla kendimi kutsanmis hissediyorum millet bulamiyor biz sorunluyu gonderip getirtiyoruz okundum mu nedir?
  • şu anwww.deveyuku.com da mevcut almak isteyenler sipraiş werebilirler ama gene de almadan önce telefonla stok bilgisini teyit ettirin.
    yoksa benim gibi iki kere sipariş verip ikisinde de beklemek zorunda kalmayın.ben sipariş verdim başka bi siteden salı günü bi aksilik olmazsa geliyo
  • ilk mesaj senin ya zaten o mesaja gidince sana degistir opsiyonu veriyor olmalı, normal her mesajı degistirdigin gibi onun da basligini degistirdiginde ana baslik degisir herhalde...diye dusunuyorum umarım bu kadar kolaydır
  • neyse en azından bir arkadasin daha aldigini ogrenerekten mutlu oldum...hayırlı olsun hocam
    artık yalnız degilim

    quote:

    Orjinalden alıntı: PasSioNTR

    şu anwww.deveyuku.com da mevcut almak isteyenler sipraiş werebilirler ama gene de almadan önce telefonla stok bilgisini teyit ettirin.
    yoksa benim gibi iki kere sipariş verip ikisinde de beklemek zorunda kalmayın.ben sipariş verdim başka bi siteden salı günü bi aksilik olmazsa geliyo




  • saol arkdaşım.aslında bende senin gibi deveyukunden spariş vericektim sen benden önce davrandın bana deve yukunden mail geldi stokda oludunu sölüyodu ama siteye girince kalmadığını gördüm.bende takip ettim başka bi siteden verdim sparişimi yani seninle aynı anda aldım aslında ama ortada cihaz yok bana bu salı yada en geç çarşamba geliceni sölediler.halen beklemedeyim gelince ben de eklemeye çalışıcam resimleri ozamana kadar senden bekliyoruz haberleri.
  • biraz öncewww.btmarket.com u aradım ellerine yarın 10-15 arası kesin geliceğini söylediler hemen spariş verdiğiniz takdirde yarın kargoya vericeklerini söylediler yani pazartesi alinize geçer.ben siteyi hürriyet gazetesinin bi ara bilgisayar ve internet amaçlı verdiği eklerden biliyorum artık ne kadar güvenirsiniz siteye siz bilirsiniz.ben denemek için az önce takrar mesaj attım ellerinde olup olmadığını öğrenmek için adamlar 10 dakka sonra arayıp şimdi spariş verirseniz yarın kargolarız dediler.6815 le ilgilenen arkadaşlara duyurulur....
  • teknosa'nın bazı mağazalarında ürün fiziki olarak mevcutmuş..1 saat önceki bilgidir.syg,
  • bkz ilk mesaj...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb2005 -- 9 Aralık 2006; 20:10:31 >
  • dikkat teknosadaki alisverislerde 1gb sd kart hediyesi var diyor sitede gordum yanilmiyorsam internetten yapilan alisverisler icin gecerli ama teyit edilmeli...
  • 2 gb versinler bari. 1 kime yetecek. İndirim yapsınlar ben 2 aliim.
  • Bu gun gordum teknosada 1.300 ytl gibi bir fiyati vardi taksitli.Yaninda kart da veriyorlar.Cihazin ekrani bendeki 6515 den cok daha guzel.Boyutlarida guzel.O2 den biraz buyuk ama yapim kalitesi hosuma gitti.Pil inde total buyuklukte katkisi var ama o kapasite icin deger bence.
  • arkadaşlar 2mp kamerası nasıl çekilmiş örnek gonderebilirmisiniz.
  • arkadaslar az önce teknosa müşteri hzmetlerini aradım.hemen siparis alabileceklerini söylediler.sadece telefon la siparis verilebiliyor.1gb hk hediyesi var.1200 ytl / 12 ay.
  • www.teknosa.com 'dan alan herkese 1200 YTL vereceksiniz ama
    1- Teknosa Garantisi
    2- 100 YTL indirim çeki
    3- PDA Çantası
    4- 1 GB Kart ( Niye 2 değil anlamıyorum)
  • 2 saat kadar önce teknosadaydım, elime aldım ,inceledim, bu cihaz gerçekten harika. nokya 6280 ile neredeyse aynı kalınlıkta olmalarına rağmen nedense hp göze daha tombul gözüküyor. ama olsun, bu fiyata sunduğu özellikleriylei tiiyle trdeki diğer pda lar karısında ciddi bi gücü var diyebilirim. ben çok beyendm. umarım fiyat biraz daha düşer.. 1000 lira altına insin ben bu aleti almayı ciddi ciddi düşünecem.
  • yrm saat öncesine kdr bende teknosadaydım aldım inceledim bayağı hoş bir alet peşin trnk paraya 1000ytl + 1gb minisd card veriyolar..başka bir dkkanda ise p525'i gördm ama onun jelatini bile açılmamıştı ondan inceleyemedim onada trink 1250 istiyolar...açıkçası kararsız kaldım..hangisini alsam die..sonra mobimag adlı derginin bu ayki sayısında asus p525in incelemesi vardı aldım okudum 10 üzerindne 9 almış makine ayrıca kamerası ile çektikleri resmlerde var...yani yrn gidip peşn 1250ye asus p525'i alıyorum :)
  • Arkadaşlar şu an elimde Çin'den gelmiş olan HP RW6828 var. Yani 6815 in aynısı ancak ilave FM var.
    Cihaz Atom XDA nın birebir aynısı.

    Söylemeliyimki cihaz çok stabil ve hızlı çalışıyor. Tüm gün kullandım. 1.5 saat kadar wifi takıldım. Akşam şu saat oldu pil &60 da. S200 e göre cihazın tepkileri çok çok iyi diyebilirm.

    Multimedia ile ilgili testlere geçicem onunla ilgili de yazarım.
  • peki su yukarida bahsettigim sorunu da bir cek edermisin? on/off olayini...bu arada mesajlar tamam

    quote:

    Orjinalden alıntı: racerant

    Arkadaşlar şu an elimde Çin'den gelmiş olan HP RW6828 var. Yani 6815 in aynısı ancak ilave FM var.
    Cihaz Atom XDA nın birebir aynısı.

    Söylemeliyimki cihaz çok stabil ve hızlı çalışıyor. Tüm gün kullandım. 1.5 saat kadar wifi takıldım. Akşam şu saat oldu pil &60 da. S200 e göre cihazın tepkileri çok çok iyi diyebilirm.

    Multimedia ile ilgili testlere geçicem onunla ilgili de yazarım.


  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.