Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.232
Cevap
13
Favori
524.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • racerant, genel olarak alet guzel ancak canimi sıkan yeni bir problem var (canım cok sıkıldı gercekten yani yepyeni bu tip aletlerde nasıl boylesine problemler oluyor anlamıyorum) bilmiyorum diger kullanıcılarda da oldu mu? bu arada aleti benden basşak alan yok mu yahu? SORUN ŞU: ON/OFF DUGMESI TEPKISIZ KALIYOR...ALET ACILIYOR, SİSTEM GSM WIFI HERSEY DUZUGUN CALİSİYOR, TABİ PİL DURUMUNU TASARRUF İCİN EKRAN BELLİ BİR SURE SONRA OFF DURUMUNA GECİNCE ON/OFF DUGMESİNDEN TEKRAR ACMAYİ DENİYORUM ANCAK TEPKİ YOK ACILMIYOR, ON/OFF TAN KAPATINCA GSM DE KAPANIYOR ARAYINCA CEVAP VERMİYOR, ARAYANIN TELEFONU CALİYOR GORUNUYOR ANCAK BENIMKI TEPKISIZ ACILMIYOR, ON/OFF TAN TESADUFEN BAZEN GERİ GELİYOR AMA BAZEN CANI İSTEYİNCE...aslinda off durumuna gecince bilg,digim kadariyla cagri alinca otomatikman acilmasi lazim baska turlu bu aletler kullanılmazki dimi?...hp aletin piyasaya verildiginden bile haberdar degildi haberleri oldu ben arayinca...30 gun icinde donanımsal bir probleminiz varsa aldiginiz yer deigistirir dediler bakalim nolcak? alet bana problemli geldi yani benden kaynaklanan bir problem oldugunu sanmiyorum...ama sogudum yani oturmus bir alet mi alsaydım acaba? bakalim nolcak!!




  • Cihaz stand by a geçince on/off ile açmana gerek yokki. herhangi bir tuşa basınca yada stylusla dokununca açılması lazım. Hele tel gelirse zaten açılması gerekiyor. on/off a gerek olmaması lazım.
    Bide O2 atom XDA kullananlara sorabilirsin alet aynı zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Aralık 2006; 10:35:14 >
  • evet biliyorum ama su anda tekrar denedim otomatik olarak off ladiktan sonra da geri gelmede problem var ekrana dokununca ya da tuslara basınca geri gelmedi aslinda bazen geliyor bazen gelmiyor...yazılım problemi gibi gorunuyor baska ayni sorunu ayni alette yasayan var mı acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: msb2005

    racerant, genel olarak alet guzel ancak canimi sıkan yeni bir problem var (canım cok sıkıldı gercekten yani yepyeni bu tip aletlerde nasıl boylesine problemler oluyor anlamıyorum) bilmiyorum diger kullanıcılarda da oldu mu? bu arada aleti benden basşak alan yok mu yahu? SORUN ŞU: ON/OFF DUGMESI TEPKISIZ KALIYOR...ALET ACILIYOR, SİSTEM GSM WIFI HERSEY DUZUGUN CALİSİYOR, TABİ PİL DURUMUNU TASARRUF İCİN EKRAN BELLİ BİR SURE SONRA OFF DURUMUNA GECİNCE ON/OFF DUGMESİNDEN TEKRAR ACMAYİ DENİYORUM ANCAK TEPKİ YOK ACILMIYOR, ON/OFF TAN KAPATINCA GSM DE KAPANIYOR ARAYINCA CEVAP VERMİYOR, ARAYANIN TELEFONU CALİYOR GORUNUYOR ANCAK BENIMKI TEPKISIZ ACILMIYOR, ON/OFF TAN TESADUFEN BAZEN GERİ GELİYOR AMA BAZEN CANI İSTEYİNCE...aslinda off durumuna gecince bilg,digim kadariyla cagri alinca otomatikman acilmasi lazim baska turlu bu aletler kullanılmazki dimi?...hp aletin piyasaya verildiginden bile haberdar degildi haberleri oldu ben arayinca...30 gun icinde donanımsal bir probleminiz varsa aldiginiz yer deigistirir dediler bakalim nolcak? alet bana problemli geldi yani benden kaynaklanan bir problem oldugunu sanmiyorum...ama sogudum yani oturmus bir alet mi alsaydım acaba? bakalim nolcak!!


    hayırlı olsun diyecektim ama geç kaldım sanırım. geçmiiş olsun.
    sorun donanımsal olacağı kadar yazılımsal da olabillir, settings>buttons'a bi bak bence
    bir de hard reset at ve customization pack'in yüklenmesini engelle.
    cihazda hiç yazılım yüklü değilken de oluyorsa muhtemelen donanım kaynaklıdır.

    bir de bendeki hp'de benzer bir problem TCPMP kullanırken oluyordu. eğer program içinden belli komutlara tuş atarsam o tuşlar programdan çıkana dek çalışmıyordu. tuşları kontrol eden yazılımlara özellikle dikkat et.

    eğer çözemezsen bir rom upgrade yapmayı dene hp'nin sayfasında vardı bir tane ve pek çok hatayı düzelttiği yazıyor.
    http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/23981.html

    edit: bu sayfayı mutlaka incele, senin sorunundan bahsediyor...



    inşallah donanım arızası değildir.

    kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 6 Aralık 2006; 11:47:43 >




  • laconf, tesekkur ederim, linki inceledim ve evet belki de problemi cozecek ama ben yepyeni bir alete rom update yapmak istemiyorum en azindan kendim yapmak istemiyorum o yuzden geri gonderiyorum bugun aleti konustumwww.deveyuku.com ile baya ilgi gosterdiler gonderin biz halledelim dediler (ilgiye sasirmadim dersem yalan olur)...ugrasamayacagimdan degil ama sıfır bir aleti birakalim ilgilenip duzeltsinler hatta yenisi ile degistirsinler (istedigim sekli bu aslinda)

    neyse en azindan kısa bir review yapacak kadar sans tanidi bize, cevreden aldigim yorumlar da aletin cok iyi oldugu yonunde bi de duzgun calisirsa tamamdir...
  • gönderdim bakalım ne olacak bundan sonra...hevesimizi de alamadan aletten olmasak bari...valla elektronik alet mi iste boyle olasılıkları her zaman mevcut hele hele windows mu herhalde bilgisayar kullanan herkes sıkıntı konusunda uzman olmustur, neyse saglık olsun, gelismeleri bildiririm, faydalı olmusumdur umarım...ya bu arada son bir sorum olacak benden baska alan olmadı mı daha bu aletten ya, deveyukundekiler bile size kısmet oldu dediler de...kendimi baya bi yalnız hissetim simdi
  • racerant'ın yazdıklarına kısaca cevap vereyim.

    * Resmi olarak Skype certification olmamasına rağmen sorunsuz çalışıyor (sanırım Skype bundan sonra sadece Mhz olarak min hız limiti vermek yerine işlemcinin çekirdek sayısını da göz önünde bulundurmak durumunda kalacak)

    * S200'ü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. İlk 15 gününde tüm yazılımları ana belleğe kurmuştum. Daha sonra 4GB'lık SD kart alıp, yazılımların tamamını bu karta kurdum. SD karttan çalışırken herhangi bir yavaşlama durumuyla karşılaşmadım. Acaba sizin kullandığınız SD kartla ilgili bir durum olmasın?

    * Video oynatmak için Smartmovie kullanıyorum. Hem altyazılar hem de video gayet akıcı. TCPMP ya da yeni adıyla Core Media Player kullanarak 700MB'lık yüksek bitrate'li DivX'leri oynatmak isterseniz doğal olarak akıcılıkta bir kayıp oluyor, ancak Smartmovie kullanca böyle bir sorun olmuyor, üstelik dosya boyutuda film başına ortalama 200MB'a inmiş oluyor. Ben de aynı zamanda HP iPAQ 4700 var. Onunla Core Media Player kullanarak 700MB'lık full DivX'leri problemsiz oynatıyorum ama o cihazın 624MHz'lik bir işlemci kullandığını ve ona göre de pil tüketimi olduğunu göz önünde bulundurmak lazım.

    S200 piyasadaki en hızlı, en güçlü ya da en iyi cihaz değil elbette. Ancak bir cep telefonu, cep bilgisayarı olarak gayet iyi, dengeli bir performansı var




  • sayin 6815 taliplileri, aletimiz belli basli internet sitelerinin stoklarina girmistir...ilgililerine duyurulur
  • :D Alacam inşallah ama 16sında fuar var belki oradan alırım...
  • HP ipaq 6828 detaylari
    ilgilenen olur diye gonderiyorum.
  • hp nin geldiğin falan yok arkadaşlar bu bazı sitelerin stokda var gösterip ön spariş almak için yaptıkları bişey sadece.Ben BTmarket'ten iki kere spariş verdim ikisinde de 1 hafta sonraya ertelediler yani resmen stok var diyip talebe göre ön sprariş alıyolar dün bi çok site stok da gösterdi bugun birinde bile yok.bu sitelerin bi çoğu da çok bilinen siteler değil bence tam olarak bilmediğiniz ve güvenmediğiniz sitelerin stok da var haberine inanmayın.
  • www.teknosa.com.tr de var.
  • arkadaşlar teknosa.com.tr'den sadece telefonla sipariş verebiliyormuşsunuz..ben aradım sordum..bilgilerinize
  • telefonla siparişin amacı telefonla satışı arttırmak. teknosa yeni bi strateji geliştirio hatta telle alana yanında hediye falan gönderiolar... stoklarında kesinlikle vardır önsiparişle mal getirecek bi sirket değildir heralde teknosa...
  • +1

    Ellerinde var. Önsipariş sistemi teknosa da yok.
  • ya o ekranı korumak içn plastikten kapağı çıkarabiliyormuyuz bence çok kötü duruyor..tamam koruyor amam bence kötü..
  • hocam pardon ama alet gelmediyse ben baska bir aleti mi satın aldım, denedim, o kadar mesaj attim...ilk sayfayı okumadınız herhalde...ha suna katılırım nerden alacagınız elbette onemli
    quote:

    Orjinalden alıntı: PasSioNTR

    hp nin geldiğin falan yok arkadaşlar bu bazı sitelerin stokda var gösterip ön spariş almak için yaptıkları bişey sadece.Ben BTmarket'ten iki kere spariş verdim ikisinde de 1 hafta sonraya ertelediler yani resmen stok var diyip talebe göre ön sprariş alıyolar dün bi çok site stok da gösterdi bugun birinde bile yok.bu sitelerin bi çoğu da çok bilinen siteler değil bence tam olarak bilmediğiniz ve güvenmediğiniz sitelerin stok da var haberine inanmayın.
  • racerant, topigin basligini "hp rw6815 kullanıcıları" olarak degistirilmesini talep ediyorum, bilgilerinize...ha diyeceksin ki simdi senden baska alet kimse de yok seninki de bozuk cıktı o da dogru valla, ya hala kimseden ses yok alan yok mu hic??
  • merak etmeyiniz takılıp cıkarılabilen bir parçadır...

    quote:

    Orjinalden alıntı: woswos72

    ya o ekranı korumak içn plastikten kapağı çıkarabiliyormuyuz bence çok kötü duruyor..tamam koruyor amam bence kötü..
  • Aynı şeffaf kapaktan iPAQ hw6515'imde de vardı ve çok memnundum. Kocaman ekranı olan bir cihazı konuşmak için suratınıza yapıştırdığınız zaman, ne kadar temiz bir cildiniz olursa olsun yağlanıp kirleniyor malesef. S200'ü ilk kullanmaya başladığım zaman bu kapağın eksikliğini hissedip, "keşke bunda da olsaydı" dediğim zamanlar çok oldu. Kolaylıkla çıkarılıp, tekrar takılabilen bir parça.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.