Şimdi Ara

>>> HP HDX18 ANA BAŞLIK <<< (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
1
Favori
16.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hemen bı sorun yazayım , sıcaklardan mı bılemıyorum ama benım laptop cok ısınmaya basladı sol taraf felc gıbı :S acaba fan toz mu doldu da ısınmaya basladı dıye dusunuyorum.
  • Fan tozlanmış ta olabilir hava almıyorda olabilir laptopu yüksek bi yere koyup fanın hava almasını sağlayabilirsin... (forever samsun)
    quote:

    Orijinalden alıntı: eserseri55

    hemen bı sorun yazayım , sıcaklardan mı bılemıyorum ama benım laptop cok ısınmaya basladı sol taraf felc gıbı :S acaba fan toz mu doldu da ısınmaya basladı dıye dusunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneruysal -- 24 Temmuz 2009; 15:42:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eserseri55

    hemen bı sorun yazayım , sıcaklardan mı bılemıyorum ama benım laptop cok ısınmaya basladı sol taraf felc gıbı :S acaba fan toz mu doldu da ısınmaya basladı dıye dusunuyorum.


    sıcak havalarında büyük ölçüde etkisi var
  • sıcak havaların vardır ama bu akdar etkıleyecegını sanmıyorum fan ı acıp temızlerımde garantı dısı kalır dıye ellemıyorum, acaba bılgısayar acıldıgında calısan gereksız program var mıdır?
  • O kadar etkiliyor. Dışarıya bir çıkın 5 dakika kapının önünde durup geri dönün ne hale geliyorsunuz. Bilgisayara da acıyorum böyle durumlarda. Eski cihazım kışın çok rahat calısırken yazın gelince saatte bir aşırı ısınmadan dolayı kendi kendine kapanıyordu. Sogutucular, fan temizlenmesi gibi şeyler denenilebilir. Bunun yanında cihazı sürekli tahta vb. şeylerin üstüne koymaya bakın.
  • arkadaşlar benim de HDX im ısınmaya başladı normal kullanımda ısınıyor özellikle HDD nin olduğu yer... evimde klima var yani 20 25derece oda sıcaklığı ısınmasına anlam veremedim... fan tozlu değil.. neden olabilir bugüne kadar ısınmayan bir cihaz neden son 3 gündür ısınıyor... fazladan çalışan program vs. yok HDD baya doluydu acaba ondan mı ısınıyor dedim boşalttım baya ama hala aynı sıcak havalardan kaynaklnıyor diye düşünüyorum ama dediğim gibi oda sıcaklığı 20 - 25 derece arası...
  • Cihazın fanı sürekli çalışıyor mu? Biostan fani always on yap eger sürekli açık değilse.
  • şimdi baktım fan açık (always enable) yazıyor...
  • HP HDX18 için notebook soğutucu varmı arkadaşlar? ben araştırdım bulamadım kullanan varmı?
  • benim makina hergün 2-3 kere kapanıyor sıcaktan ve inanılmaz ısınıyor sürekli klimalı odadayım oda sıcak değil yani gittim bide altlık aldım dibi hava alsın diye gene kar etmedi aynı sorun devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Billy21

    benim makina hergün 2-3 kere kapanıyor sıcaktan ve inanılmaz ısınıyor sürekli klimalı odadayım oda sıcak değil yani gittim bide altlık aldım dibi hava alsın diye gene kar etmedi aynı sorun devam.


    Aynı problem eski Acer cihazımda da vardı. Maalesef o aşırı ısınma benim başımı çok ağrıttı. Her saat başı kapanmalar başladı ve sonunda ramleri mahvetmeye kadar gitti iş :( (Felaket habercisi gibi oldu bu ama) Belki serviste bir şeyler yapılabilir. (Ben yolladığımda deliklerden hava üfleyip geri vermişlerdi :/)
  • Bence sizin pclerin fanlarda tozlanma vardır. Servise gönderin.
    Notebook soğutucusuna bu boydaki bir notebook için ihtiyaç olacağınıda sanmam.
  • benim makina aşırı ısınmıyor ama yinede rahatsız oluyorum çünkü bu zamana kadar ısınma şimdi ısınmaya başladı çok ilginç bir durum... 2 gün önce fanı elektrikli süpürgeyle temizledim havayla temizledim ama yine aynı sanki fan az çalışıyor gibi... ve cihazı 5cm lik kalıplar üzerinde tutuyorum alttan hava girsin diye fakat yine aynı...
  • Laptopların soğutması hava ile oluyorsa mutlaka bir gün ya fan yada hava delikleri toz nedeni ile işlevini yitirecekdir. Senede 1-2 sefer bulunan ortama göre genel bakım yapılmalıdır tabii garantiyi bozmadan.
  • mt teknolojiden 2280'e kredi kartı tek çekim aldım 3 ay önce düşünüyorumda çok şanslı adammışım =) benim makinede ısınma yok aslanlar gibi günde ortalama 12 saat çalışıyo banamısın demiyo alet parası 1000 defa helal olsun.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 3 Ağustos 2009; 17:33:11 >
  • İstanbul bilişimden HP HDX 18'i 1 ay önce, sigortası dahil 2630 lira ödeyerek aldım kredi kartıyla tek çekimli. Makina mükemmel. performans harika. 18" olması çoook tatlı bir olay. Web programcısıyım. MSSQL, VS2005 felan çalıştırıyorum sürekli makinede. Henüz hiç sorun yaşamadım. Yalnız İstanbul Bilişim'in Mecidiyeköy mağazasına gittim hemen teslim alayım diye. Akşamı beklerseniz alırsınız dediler, zamanım yoktu bekleyemedim. "Kargoya veririz, yarın gelir. Belki yarın veririz kargoya bugüne yetişmezse" dediler. Günlerden Cuma idi. Cuma, cumartesi, pazartesi günleri geçti ve bir türlü kargoya veremediler. Salı nihayet verdiler. Çarşamba geldi kargo. "Hediye" dedikleri notebook çantası, gelen koca paketin içinde yoktu. Ertesi gün de o geldi. Ürün harika ama İstanbul Bilişim biraz absürd çıktı.

    Ürünün ses sistemi gerçekten beklediğimden çok daha güzel. Kulak doyurucu. Deli çalıyor Linkin Park parçalarını :) Gümbür gümbür müzik çalıyor makine. Tuşlar çok ergonomik. Ürünü aldım, hemen programları kurdum ve çalışmaya başladım. Medya özellikleri konusunda hiç inceleme yapmadım :) Garip bir olayım var böyle. Aleti alış amacım çalışmaktı çünkü. Geniş bi zamanımda netten kayvnaklara bakacam artık ve inceleyecem :)

    Ek olarak, ısınma konusu hiç sorun olmadı. Ama ürün biraz fazla ses yapıyor. Ben de ayaklarının altına peçeteyi katlayıp koyarak ses sorununu çözdüm :)

    Aldığım model: Pavilion HDX18T-1085US

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_HDX18T-1085US-HP-DUNYASI,9754.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recruit Of P526 -- 3 Ağustos 2009; 23:23:32 >
  • Bence ürünü alabildiğinize şükredin. Şu ana kadar İstanbul Bilişim'den fiyatları düşük diye cihaz almaya gidip cihaz alabilenle karşılaşmadım. Genellikle "aaa ürün stokta kalmamış, size şu 1 milyar daha fazlaya patlayan ürünü kakalayalım" modundalar.

    Ps: Yalnız makine gerçekten iyi :)
  • bildiğim kadarıyla türkiye distrübütörlü satışlarda sonunda ET yazıyor ama sizinki neden US anlamadım...
  • Wallah istanbul bilişimde öyle yazıyor. Bilmem neden. ama umrumda değil. Alet manyaq
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recruit Of P526

    Wallah istanbul bilişimde öyle yazıyor. Bilmem neden. ama umrumda değil. Alet manyaq

    güle güle kullan o zaman
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.