Şimdi Ara

Hp Hazır Kasa İçin Gtx 1050 ti Uygun Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion-p6 2304et kasa kullanıyorum. Ekran kartını msi gtx 1050ti'a yükseltmek istiyorum ama aklıma takılan bi kaç şey var.

1- Hazır kasalar bu tip güncellemeler için uygunmudur yani üretici tarafından herhangi bir kısıtlama söz konusu olabilirmi?

2- Gtx 1050ti PCI Express 3.0, anakartım ise 2.0 destekliyor, performans kaybı yaşarmıyım?

3- Bu işlemci bu ekran kartını besleyebilirmi? Darboğaz sorunu yaşarmıyım?

Anakart: Joshua-H61-uATX (Joshua)

İşlemci: Intel Core i5 3350P

Ram : DDR3-1600 mhz-8 GB

Psu: 300W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 31 Mart 2017; 0:19:59 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 1 Nisan 2017; 14:01:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

3350p'de oldukça yeterli olcak inş

PSU bu hocam; Hp Hazır Kasa İçin Gtx 1050 ti Uygun Olurmu?

• ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt
    Umarım psu yeter. Gerekli görülen 300W psu ama sizdeki 2 adet 12V kanalına sahip. Bir süre kullanır bakarsınız. Full yükte sıkıntı çıkarmaz umarım. Çünkü pek kaliteli bir psuya benzemiyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: techniquest35

Umarım psu yeter. Gerekli görülen 300W psu ama sizdeki 2 adet 12V kanalına sahip. Bir süre kullanır bakarsınız. Full yükte sıkıntı çıkarmaz umarım. Çünkü pek kaliteli bir psuya benzemiyor zaten.

doğrudur hocam, ekran kartının üretici bilgisine göre 300W yeterli görülüyor. Hatta ben risk almamak için cd-rom un güç bağlantısını kesip, HDD'yi söküp yerine SSD takıp HDD yi ihtiyaç olduğunda USB'den takıp kullancam. Yani PSU yükünü azaltmak için bunu yapcam.

Diğer bi konu, sanırım ekran kartının güç kablosunu psudan çıkan 12V kablosuna bağlamam gerekiyor. 12V veren kablo hangisi onuda bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Night Rain

Bu güç kaynağına ben olsam temkinli yaklaşırdım. Sistemi tehlikeye atmamak adına kısa zamanda yenileyin derim.

Tek güvencem HP'nin fabrikasyon kullandığı en azından test edilmiş(sanırım) PSU olması. Dandik marka olsa hiç güvenemezdim. Zaten güç yetersiz kalırsa takılma kasma gibi sorunlarla kendini belli eder ama sisteme zarar vermez sanırım doğrumudur hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 1 Nisan 2017; 16:49:49 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.