Şimdi Ara

Hp Gaming nb 15-bc016nt z5a01ea Nasıl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
7.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaktuskafa10

    Dostum dvd yi çıkartmışlarsa orayı boş bırakmazlar bence ve pc nin altındaki kapak vidalı ve tek parça. Yani açıp bişeyler takıp çıkartmak çok zahmetli olur ve garanti den çıkar. Zaten pc 128 gb m.2 sata ssd ile geliyor.(Bu arada ssd sandisk miş.)
    Ayrıca taşınması kolay bişey istiyorsan 15.6 inch daha uygundur. Ama tabiki 17.3 inch te oyun oynamak daha zevkli olur.
    Birde anlamadığım birşey var. Niye aldıktan sonra soruyorsunuz bunları? :)

    Bu arada Hp müşteri hizmetlerinden ram, ssd, vs. değişim işlemlerinde hiçbir şeye zarar verilmediği sürece ürünün garanti dışı kalmayacağı bilgisini aldım. 5 sene önce aldığım diğer hp marka bilgisayar için de aynı şeyi söylemişlerdi.

    Bilgisayarı hemen hemen hiç taşımam. Oyun, yazı işlemlerinde büyük ekran çok avantajlı olacak. Aldıktan sonra sormamın sebebi büyük ihtimal açılmış ürün yollayacaklarını düşünmem sebebiyle (ki öyleymiş para iadesi aldım) beni caydıracak cümleler etmenizi beklememdi. :)




  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Ben bc015nt modelini aldım ama finaller yüzünden daha elimi sürmedim :) Garanti dışına çıkmadığını öğrenmem iyi oldu. Fanlara keçe gibi toz birikir onları nasıl temizleyeceğimi düşünüyordum.
    Ayrıca satın almadan önce satıcıyı arayıp ürün hakkında bilgi almıyorsanız bence alın. İnternet ortamına güven olmaz, duymadan inanmam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaktuskafa10 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Yalnız nedense bana artık 15.6 küçük gelmeye başladı. 17.3 takıntım olduğu içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gaming-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-2tb-128ssd-17-3-gtx960m-4gb-w10.html almayı düşünüyorum. Çek ile 4000 - 480 TL HP iade kampayası - 100 TL maxipuan ile 3420 TL gibi bir fiyata geliyor.
  • Hp iadesi için eski Hp bilgisayarın olması mı lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksıjen kullanıcısına yanıt
    evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksıjen kullanıcısına yanıt
    Seri no istiyorlarmıs hocam baska yerden seri no bulursan olur galiba
  • Son durum nedir beyler ani fps dusmeleri yasayanlar hala devam ediyor sanirim sıkıntı
  • Laptobu şarjda iken mi kullanıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıştan kaldırdılar mı??
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    internetde şuan bikaç sitede satılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum ebrar diye bi site diğerler nootbookburdan alınır dıye bıyer . güvenilir sitelerde malesef tükenmiş . şuan fiyat performans olarak cidden üstüne yok
  • Arkadaşlar ben leptopu pille kullanmayı tavsiye etmiyorum ve bu leptopu bir aydan fazla oldu kullanalı dört adet oyun yüklü hepside 2015 2016 oyunları Full ayarlarda hd kalitesinde oynuyorum mükemmel kalitede oynatıyor 46 inç led TV ye bağlayıp uyuyorum süper ötesi arkadaşlar
  • Öncelikli olarak bu bilgisayarı almak isteyen arkadaşlar Ebrar güvenilir bir sitedir sıkıntı çıkmaz.Ancak beni asıl kuşkulandıran şey Hp bu ekran kartı kullanan muadillerine göre en az 800-900 TL ucuza satıyor.Bilmiyorum HP demek ısınma demek soba demek yoksa özellikler çok iyi ama insan şüpheye düşüyor.Bakıyorum buradada kimse ısınma vs yazmamış kafam karıştı.
  • Merhaba konuyu açan bizzat benim ilk aldığım günden beri ısınma söz konusu dahi değil :) hp deyince bende işin açıkçası tırstım ilk başta ama araştırmalarım sonucu laptoplar da çift fanli tercih edilmesi gerektiğini bastıra bastıra söylüyor uzmanlar bu laptopda da çift FAN var ve oldukça başarılı. Laptop sarjda iken ısınıyor bu da normal bi durum telefonlar bile şarjda iken ısınır! Hp 2016 ve 2017 modellerinde kullanıcılarının şikayetlerini bence dikkate almış ve ısınmayan bi cihaz geliştirmiş bana göre ısınmıyor. Ayrıca bir önemli nokta da intelin HQ işlemcisi var bilindiği gibi bu işlemciler ısınma sorununu ortadan kaldırıyor daha az güç tüketimi ile ultra performanslar sunuyor . Eğer almayı düşünüyor isen tavsiye ederim ben en az 3 ay araştırdım öyle karar verdim bu segmentde en iyi fiyat performans ürünü DDR4 ram m2 sata ssd çıkışı servis desteği ve 960m 4 gb ekran kartıp ips full HD led ekran çift fan ışıklı klavye ve orjinal hp çantası harici dvd rom reklam yapmıyorum ama bu özelliklerde MSI yada asus alıcam desen en az 4000 lira !




  • Bende bunun ssdli versiyonu var bc15 gayet memnunum
  • Cansinos C kullanıcısına yanıt
    cihaz efsane gerçekten bende ssd sipariş edicem 240 gb modelini kendim takmayı planlıyorum laptoplarda işletim sistemi hdd lerde gerçekten sorunlu oluyor belli zaman sonra ssd herzaman söylüyorum pc aleminde devrimdir :)
  • ziya07 Z kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ssdi şart yani bende 120gb var gayet rahat
  • laptop ebrarda 3200 lira olmuş daha ucuza satan yer varmı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar üründe rica of The tomb raide yüklü ve full grafikte oynuyorum ssd ve 12 gramlık modeli var çok ama çok memnunum ısınma vs soğutucu ile kullanıyorum cpu %65 lerde geziyor ısı çok güzel bi ürün arkadaşlar ben çok memnunum ve metal Gerard 2016 oyunu Dayi'nin light ve guta 5 full ayarlarda oynuyorum hd kalitede ve 46" Led tv Me bağlıyorum off süper oluyor ve mühendislik programlarım kurulu SolidWorks vs yükledim süper olumsuz yorum yapan arkadaş 6000₺ ilk pc ler ile kıyaslamasın
  • Hepsiburadadan 3400₺ aldım 3350₺ Düştü malum doların fırlaması ile şu an 3850₺ gittigidiyor da
  • bende 2 ayı geçiktir kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı görmedim suan ısınmaz önemli olan yazın. ayrıca bu laptobu sökmek çok zor diğer laptoplar gibi değil. eğer kendiniz sökerseniz garanti dışı kalıyor (servisin söylediği)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.