Şimdi Ara

HP G62-B16ST TTNET KAMPANYASI İNCELEME (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
1
Favori
85.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysnbbk

Merhaba arkadaşlar sizinle anormal bi durumu paylaşmak istedim tabi yorumlarınızıda bekliyorum.Olay şöyle;
    Ben ankarada öğrenciyim aileme ttnet kampanyasından hpg62 laptop aldırdım kendileri iskenderundalar.Ben gelene kadar hiç kullanmamışlar abim sadece çalışıyomu diye açmış bakmış çalışıyo geri kapatmış.Ve bu işlemide ttnette yapmış(belki sorun cıkabilir orada adamların yanında aç bak harddiskten felan ses geliosa değiştir demiştim). telekomda açıyo bakiyo sağlam sonra eve getiriyo kutuda kalıyor hiç dokunmuyolar.Ben geldim kullanıyorum şimdi ama bakıyorum explorerde gezilmiş sayfalar var geçmişte gözüken.Ayrıca belgelerim karşıdan yüklenenlerde bi dosya var.Ondan ayrı msn de kayıtlı bi mail adresi var.bi bayanın msn adresi.Abim bana kutuyu orda açtık sıfırdı diyo ve ekranın felan celatini de üstünde hala.Sıfırsa bu saydıklarım nasıl oluyor?Yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayarı kutudan çıkarıp açtıklarında direkt olarak kullanamıyorsunuz. Kurulum yarım bir şekilde geliyor ve size tamamlamanızı söylüyor. Sıfır olduğunu anlamanız için. Sonrada özellikleri gösterip, ürünü kaydettiriyor. Eğer kutudan çıkarıp açtıklarında normal açılış gibi açıldıysa ürün daha önceden açılmıştır. Zaten kayıtlı mail adresinin olması, ürünün daha önceden kullanıldığını gösterir.

Eğer abiniz doğru hatırlıyorsa ürün kullanılmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

bu gün bi tanıdığım daha aldı nasıl yararlanamadınız ? faturalarınızda vs.. özel bir durum mu var ?

Taşınmamızdan dolayı 6. ay dolmadı bu ay sonu dolacak . Eski abonelik 7 senelikti ne kadar söylesekte kabul etmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Merhaba arkadaşlar sizinle anormal bi durumu paylaşmak istedim tabi yorumlarınızıda bekliyorum.Olay şöyle;
    Ben ankarada öğrenciyim aileme ttnet kampanyasından hpg62 laptop aldırdım kendileri iskenderundalar.Ben gelene kadar hiç kullanmamışlar abim sadece çalışıyomu diye açmış bakmış çalışıyo geri kapatmış.Ve bu işlemide ttnette yapmış(belki sorun cıkabilir orada adamların yanında aç bak harddiskten felan ses geliosa değiştir demiştim). telekomda açıyo bakiyo sağlam sonra eve getiriyo kutuda kalıyor hiç dokunmuyolar.Ben geldim kullanıyorum şimdi ama bakıyorum explorerde gezilmiş sayfalar var geçmişte gözüken.Ayrıca belgelerim karşıdan yüklenenlerde bi dosya var.Ondan ayrı msn de kayıtlı bi mail adresi var.bi bayanın msn adresi.Abim bana kutuyu orda açtık sıfırdı diyo ve ekranın felan celatini de üstünde hala.Sıfırsa bu saydıklarım nasıl oluyor?Yorumlarınızı bekliyorum.

Bilgisayarı kutudan çıkarıp açtıklarında direkt olarak kullanamıyorsunuz. Kurulum yarım bir şekilde geliyor ve size tamamlamanızı söylüyor. Sıfır olduğunu anlamanız için. Sonrada özellikleri gösterip, ürünü kaydettiriyor. Eğer kutudan çıkarıp açtıklarında normal açılış gibi açıldıysa ürün daha önceden açılmıştır. Zaten kayıtlı mail adresinin olması, ürünün daha önceden kullanıldığını gösterir.

Arkadaşlar haklı ürün sıfırmı yoksa değilmi buradan çok rahat anlaşılabilir ürün sıfırsa eğer zaten başta yok şunu kurucakmısınız şöyle yapıcakmısınız vs vs kurulum ekranı geliyor yani direk windowsu acmıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

quote:

Arkadaşlar haklı ürün sıfırmı yoksa değilmi buradan çok rahat anlaşılabilir ürün sıfırsa eğer zaten başta yok şunu kurucakmısınız şöyle yapıcakmısınız vs vs kurulum ekranı geliyor yani direk windowsu acmıyo.

belki sizinkilerden biri yürütüp kullanmıştır

• bayii bana 3g model almak zorundasın bu makineyle beraber dedi ve bende aldım. fakat burda boyle bir zorunluluk olmadıgnı öğrendım ttnet müşteri hizmetleriyle görüştüm bayii hakkında şikayet açtırdım ve iptalini istedim. bana ertesi gün geri döndüler modemi geri istediler iptal işlemleri için bende gönderdim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

bayii bana 3g model almak zorundasın bu makineyle beraber dedi ve bende aldım. fakat burda boyle bir zorunluluk olmadıgnı öğrendım ttnet müşteri hizmetleriyle görüştüm bayii hakkında şikayet açtırdım ve iptalini istedim. bana ertesi gün geri döndüler modemi geri istediler iptal işlemleri için bende gönderdim bakalım ne olacak

bizede öyle oldu, bazı bayii ler galba vodafone ile saman altından anlaşma yapıyor

• ürün sıfır mı öyle yine anlaşılmaz adam recovery yapar bilgisayar windows dosyalarını genişletip yüklemeyi tamamlama aşamasına gelince kapatır aleti alsana sıfır gibi windows sıfır aldığımızda ki aşamaları tekrar yapar..ama mail ve kayıtlı ürün olayı en garanti yol tabi sözde kullanan kayıt ettirdiyse aleti

3g modem olayında tamamen bayi insafına kalmış durumdasınız benim aldığım yer tanıdıktı bunu da mı verecen lan dedim, - yok abi o tanıdık olmayanlara dedi zorunluluk diye bişi yok arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 4 Şubat 2011; 5:24:56 >
  • Selamlar,

Bende kampanyadan B01ET modelini aldım.

Bios içinde garanti başlangıç tarihi diye bir değer var. Sanırım makine ilk kullanıldığında bu tarih giriliyor otomatik olarak. Bende 2 şubatta alındığı ve arkadaşım teslim alıp denediği için 2 şubat 2011 tarihi var. Bilginiz olsun oradan da ilk çalıştırılma tarihini öğrenebilirsiniz.

Herkes güle güle kullansın. Ben şimdilik memnunum. Bana da bayii 3g modem almanız gerekli dedi. Bende hafiften alsam mı diye düşünürken hadi olsun diye itiraz etmedim. Hatta telekomda tanıdığımız olmasına rağmen hiçbir yerde bulamadığım halde casper almak için ilk aradığım bayi bana ellerinde casper olmadığını söylediklerinde demek ki netbook var diye düşünürken bir tane g62 var deyince hemen atladım.

sevgi ve saygılar

Barış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 4 Şubat 2011; 17:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

Selamlar,

Bende kampanyadan B01ET modelini aldım.

Bios içinde garanti başlangıç tarihi diye bir değer var. Sanırım makine ilk kullanıldığında bu tarih giriliyor otomatik olarak. Bende 2 şubatta alındığı ve arkadaşım teslim alıp denediği için 2 şubat 2011 tarihi var. Bilginiz olsun oradan da ilk çalıştırılma tarihini öğrenebilirsiniz.

Herkes güle güle kullansın. Ben şimdilik memnunum. Bana da bayii 3g modem almanız gerekli dedi. Bende hafiften alsam mı diye düşünürken hadi olsun diye itiraz etmedim. Hatta telekomda tanıdığımız olmasına rağmen hiçbir yerde bulamadığım halde casper almak için ilk aradığım bayi bana ellerinde casper olmadığını söylediklerinde demek ki netbook var diye düşünürken bir tane g62 var deyince hemen atladım.

sevgi ve saygılar

Barış

bende aynı duruma düştüm itiraz etmeden aldım ama masraflarını düşününce direk şikayet ettım modemı gonderdım iptal işlemlerini yapıyorlar

bu arada hayırlı olsun arkadaşım.. aynı modelden aldım bende suan memnunum umarım bi sorunu cıkmaz masallahı var :))))

• Merhaba arkadaşlar

20 aralık 2010 tarihinde ttnet kampanyasından bir G62 laptop almıştım. Fakat aradan daha 40 gün bile geçmeden, hard diski tanımaz görmez oldu cihaz. bilgisayarı açtığımda 10 dk kullnadım sonra birden ekran dondu. Hiç birşey yapamadım. Sonra düğmesine uzun basıp kapattım ve yeniden açtığımda siyah ekran hatası: Lütfen bilgisayarınıza bir işletim sistemi yükleyin diyor (İngilizce). Sonra Hp nin sitesinden gerekli adımları takip ettim, yok olmuyor bilgisayar hard diski görmüyor. Hard diski bir bilgisayarcı arkadaşla birlikte çıkarıp taktık başka bir bilgisayardan denedik (garantisi bozulmuyormuş) bilgisayarcı dedi ki abi hard disk yanmış...

Daha yeni alınan bir bilgisayarda böyle bir sorunun olması tuhaf değil mi? Taşımak için minibook kullandığımdan bu bilgisayar hep evde durdu taşımadım bile. Sadece bir defa işe götürdüm o da hard disk arızasından epey önceydi ve bilgisayarı hiç sarsmadım...

Umarım bundan sonra başka arızalar meydana gelmez. Servise göndrdik bakalım, yapılacak işlemlerin garanti kapsamında olduğu söylendi...

• quote:

Orijinalden alıntı: psikolojix

Merhaba arkadaşlar

20 aralık 2010 tarihinde ttnet kampanyasından bir G62 laptop almıştım. Fakat aradan daha 40 gün bile geçmeden, hard diski tanımaz görmez oldu cihaz. bilgisayarı açtığımda 10 dk kullnadım sonra birden ekran dondu. Hiç birşey yapamadım. Sonra düğmesine uzun basıp kapattım ve yeniden açtığımda siyah ekran hatası: Lütfen bilgisayarınıza bir işletim sistemi yükleyin diyor (İngilizce). Sonra Hp nin sitesinden gerekli adımları takip ettim, yok olmuyor bilgisayar hard diski görmüyor. Hard diski bir bilgisayarcı arkadaşla birlikte çıkarıp taktık başka bir bilgisayardan denedik (garantisi bozulmuyormuş) bilgisayarcı dedi ki abi hard disk yanmış...

Daha yeni alınan bir bilgisayarda böyle bir sorunun olması tuhaf değil mi? Taşımak için minibook kullandığımdan bu bilgisayar hep evde durdu taşımadım bile. Sadece bir defa işe götürdüm o da hard disk arızasından epey önceydi ve bilgisayarı hiç sarsmadım...

Umarım bundan sonra başka arızalar meydana gelmez. Servise göndrdik bakalım, yapılacak işlemlerin garanti kapsamında olduğu söylendi...

hp nin hdd lerle sorunu var galiba, benim bir önceki g62 bir anda kapandı ve bir daha açılmadı. çünkü hdd dönmüyordu

• Ben de de kapanma sorunu olmaya başladı ama yazılımsal gibi idi. Norton vesaire gerekmeyen süreli yazılımları komple silip başka programları yüklemiştim. Açılıştan kısa süre sonra rastgele gibi görünen bir sürede sıfırlanma oluyordu. Neyse ki zorla güncellemeleri yükledikten sonra sorun ortadan kalktı.
  • Bende başvuru yaptım hiç bir engel yok bayii e gidip alıyoruz dimi aleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Bende başvuru yaptım hiç bir engel yok bayii e gidip alıyoruz dimi aleti

borcunuz yoksa ve telefonunuz 7 aydan fazlaysa gidip alıyosunuz ama belki bayii de kalmadıysa laptobu veremeyebilirler. birde 3g modem almak zorunlu derlerse kanmayın. 3g modem almak zorunlu değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slouphod

b01et b10st gibi modellerde kı farklılıklar nedır ??

Aşağıdaki linklerden iki ürünü karşılaştırabilirsiniz.

G62-b10ST

G62-b01ET

arkadasım bnm pc nin kutusunda b10st yazıo ama b01in tanımına uyuyo beni bilgilendiren yokmu acaba _?

• Benim laptopumda durup dururken kapandı.bir daha açılmadı.
    Ne yapıp ne ettiysem olmadı önce işlemcinin yadığını düşündüm bir daha bataryayı ve fişi taktım işlemcinin ordan cızır cızır kıvılcım sesleri geldi işlemcinin yandığına emin oldum sonrada garantiye verdim.
    G62'lerin bazılarında bu aniden kapanma ve birdaha açılmama sorunu var neden kaynaklanıyor acaba.
    Bence statik elektrikten olabilir.Benim prizimdede toprak bağlantısı yok.Acaba bu sounu yaşayanlar söyleyebilirmi bilgisayarı bu sorunlar karşılaştığı sırada laptopları prize bağlımıydı ve bağlıysa prizde toprak bağlantısı varmıydı.
    masaüstü pc'lerdede bu sorunla karşılaşıyorum bazen çoğu zaman elektrik gidip geldikten sonra oluyor ve pc açılmıyor.
    genelde sebebi statik elektirik birikmesi.Ana kart bu elektriğe karşı kendini kapatıyor.Bu elektiriği boşaltmak için PSU'nun toprak ve diğer bağlantı uçlarını kısa devre ediyorum çoğu zaman çalışıyor bazende başka yöntemlerle elektriği boşaltırım.Dediğim gibi masaüstü pclerde böyle.
    Ama bu merette böyle değil garantisi var içini açamıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecansahin11 -- 8 Şubat 2011; 2:58:57 >

• şuanda laptopum yanımda yok biriniz bakabilirmi aygıt yöneticisinden-sistem aygılarının altında
    İntel(R) 6 Series varmı yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

şuanda laptopum yanımda yok biriniz bakabilirmi aygıt yöneticisinden-sistem aygılarının altında
    İntel(R) 6 Series varmı yokmu

3 tane ıntel 5 var

edit

o sorun bendede olmuştu açıkken pc kapanmıştı aniden. HDD iflas etmiş dediler bana. servise verdim değiştirttim çünkü alalı 5 gün olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 8 Şubat 2011; 3:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecansahin11

Benim laptopumda durup dururken kapandı.bir daha açılmadı.
    Ne yapıp ne ettiysem olmadı önce işlemcinin yadığını düşündüm bir daha bataryayı ve fişi taktım işlemcinin ordan cızır cızır kıvılcım sesleri geldi işlemcinin yandığına emin oldum sonrada garantiye verdim.
    G62'lerin bazılarında bu aniden kapanma ve birdaha açılmama sorunu var neden kaynaklanıyor acaba.
    Bence statik elektrikten olabilir.Benim prizimdede toprak bağlantısı yok.Acaba bu sounu yaşayanlar söyleyebilirmi bilgisayarı bu sorunlar karşılaştığı sırada laptopları prize bağlımıydı ve bağlıysa prizde toprak bağlantısı varmıydı.
    masaüstü pc'lerdede bu sorunla karşılaşıyorum bazen çoğu zaman elektrik gidip geldikten sonra oluyor ve pc açılmıyor.
    genelde sebebi statik elektirik birikmesi.Ana kart bu elektriğe karşı kendini kapatıyor.Bu elektiriği boşaltmak için PSU'nun toprak ve diğer bağlantı uçlarını kısa devre ediyorum çoğu zaman çalışıyor bazende başka yöntemlerle elektriği boşaltırım.Dediğim gibi masaüstü pclerde böyle.
    Ama bu merette böyle değil garantisi var içini açamıyosun.

Benim cihazda kapandığında prize takılıydı.

• Ben de bu cihazdan almaya karar verdim ama bazı olumsuz sonuçlar kafamı karıstırdı arkadasım casper olanını aldı ve gayet memnun hp neden bu kadar sorun çıkartabilir onu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.