Arkadaşlar makineye format çekip Windows 7 kurdum, herşeyin driverlerini yükledim sorunsuzca yalnız HP F2280 All in One (yazıcı,tarayıcı,fotokopi) hariç. Windows 7 printer için olan driveri otomatik tanıyıp yükledi ve sorunsuzca yazılı çıktı alabailiyorum. Ama tarayıcı ve fotokopi özelliğini kullanamıyorum şu anda , kendi orjinal cd'si ile yüklemeyi denediğimde de Windows 7 ile uyumlu donanım değildir dedi. Ne kadar aradıysamda driver bulamadım bütün keyfim kaçtı ya lütfen bi yardım edin bana
HP F2280 All in One yazıcının windows 7 ye uyumlu hale getirebilmek için şu adrese girin http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/help Bu adreste yardım ve nasıl yapılırı tıklayın.En iyi çözümler başlığı altında "eski programların Windows 7'de çalışmasını sağlama"yı tıklayın. Orada şu yazıyor:Program Uyumluluğu sorunu gidericisini çalıştırma 1.Program Uyumluluğu sorun gidericisini açmak için Başlat düğmesini ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna sorun giderici yazın ve Sorun giderme öğesini tıklatın. Programlar altından, Windows'un önceki sürümleri için yapılmış programlar çalıştır'ı tıklatın.
oradaki yönergelri takip edin. hallediliyor. Şuanda windows 7 de bu yazıcıyı çalıştırıyorum.KOlay gelsin herkese...
Toprak24 sağol bilgilendirme için, geçen ay HP gerekli sürücü paketini yayınladı sonunda Win7 için Windows7 Home Premium 32 bit ingilizce kullanıyorum çok memnunum.