Şimdi Ara

HP envy 6 1000-et SSD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni vatan bilgisayardan aldığım HP ENVY 6 1000-ET bilgisayarımda ssd yi göremiyorum ssd tam olarak nedir bilmiyorum yardımcı olabilicek biri varsa çok sevinirim
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-b6h42ea-6-1000et-core-i5-3317u-17ghz-8gbddr3-500gb-hdd+32gbssd-156-2gb-hd7670m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61439
    aynen burdaki ürünü satın aldım ürün 1000-et yani yanlış ürün yok elimde ama nasıl oluyorsa ssd yi göremiyorum vatan bilgisayar yardımcı olamıyoruz diyor pc yeni geldiği için teknik servisde göndermiyorlar ortada bırakmayı tercih ettiler herzamanki gibi ekteki fotoğrafta bilgisayardaki durum bu şimdiden teşekkürler

• o yerel disk(Q) denen şey senin pcendeki office starter 2010 un kopyasıdır. ayrılmış bölümdür. Bendede var. Korkma sorun yok. SSD hızlı bir şekilde çalışmaya devam edecek. Ayrıca ssd yi görsen bile sistem onu hız için kullanabilir. Yani dosya depolamak için kullanılamayabilir. Asus ta mıydı başka bir markada mıydı işte. Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum nasıl cihaz iyi mi ekran kartını amd radeon hd7670 diye duydum doğrumu? Tşk
  • ben gayet memnunum kartdan da ssd den de hızı cidden iyi çat çat heryere giriyor kasılma ısınma hiç bir şey yok oyun kalitesi cidden iyi f1 2011 high test driver unlimited 2 high fifa 2012 high gta 4 indiriyorum ona da bakıcam ama dizaynı klavye ışığı usb 3 ü beats audio su herşeyiyle olmuş bence hiç sorun etmeden alabilirsin

bide biraz bahsedermisin makinadan. bende düşünüyorum almayı. ısınma ve fan sesi nasıl? hp iyi makina yapmıştır umarım. fps oyunları denedin mi?

bilgisayarınızda bir problem yok, 32 gb ssdyi görmemeniz normal. o ssd disk daha çok, kocaman bir ram gibi çalışıyor. diskte çok erişilen dosyalar ssdye yedekleniyor. daha sonra bu dosyalara erişirken hddnin 100mb okuma hızı yerine ssdnin 500mb okuma hızıyla okuyorsunuz. tabi bu bellek 32 gb olduğu için bütün hdd yedeklenemiyor. sadece en çok kullanılanlar orada oluyor. ama zaten en çok kullandığınız dosyalar(ve programlar) orada olduğu için bilgisayarınız hızlanıyor :)

şurda üstte olan gibi bir kartınız var aslında yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-g0n3 -- 10 Eylül 2012; 23:23:29 >

• Msata ssd'dir,anakarta slotla ram gibi entegredir,bilgisayarımda görülmemesi doğaldır.Çünkü hdd'yle birlikte çalışır ön bellek görevi üstlenir boot dosyaları oradadır açlış kapanışlar ve işlemlerin hızlı veri akışı içinde olması için entegre edilmiştir hdd 7200 olsun 5400rpm olsun hantallığını hissetmezsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.