Şimdi Ara

hp dv6 laptopa ssd takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba geçenlerde sanırsam işletim sistemi zarar gördü. bayağı uğraştım yapabilmek için yaptımda ama sorun bundan sonra başladı windows 7 de kasılmalar felan başlamıştı ramleri kontrol ettim ve temizliğinide yeni yaptırmıştım sıkıntı yok sanırsam hdd de zarar gördü.

    şöyle birşey düşünüyorum 240 gb a kadar ssd alıp bunu sorunlu olan hdd ye takıp dışarıdanda harici diskimi kullansam olurmu.

    bu arada windows 10 yükseltme yaptım yine aynı kullanıren donmalar takılmalar oluyor.

    şimdiden teşekkürler



  • alican0689 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle HP dv6 Serisi genel olarak chipset Sorunlu bir cihazdır.
  • oguzhantimarli O kullanıcısına yanıt
    yapabileceğim birşey vardır heralde

    sanırsam 5. yılı oldu
  • arkadasim ssd kullanabilirsin ama ssd yi tam verimli olarak kullanamzsin dv6 nin veri aktarim hizina bakman lazim yani soyle tarif edeyim usb 3.0 flash bellegin var ama anakartinda usb 2.0 destekli yani usb 3.0 flashbellegini usb 2.0 hizinda kullanirsin ayni mantik harddisk veri aktarimlarinda da gecerli.mesela ssd 540mb okuma 530 mb yazma varsa anakartin desteklemiyorsa dahasi destekledigi kadar kullanirsin ama ssd illaki normal harddiske gore daha hizli ve fark edilir olacaktır. office olsun program olsun oyun olsun cok daha hizli kullanacaksin isinma azalacaktir. kullanmani tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP Dv6 1360et laptopuma samsung 250gb 850 evo ssd aldım anakart sata 2 destekli olduğu için tam verimle kullanamasamda makine aşırı şekilde hızlandı bilgisayar 15-20 saniyede açılıyor ve office programları 2-3 saniyede açılıyor.Normal bir hdd almaktansa 120gb bile olsa ssd alman daha yararlı olacaktır.

    Bunlar da aldığım sonuçlar:
     hp dv6 laptopa ssd takma
     hp dv6 laptopa ssd takma
  • Bende işyerindeki laptop pc nin çok ağır çalışmaya başlamasından dolayı samsung 860 evo 250 gb ve dvd yuvasına uygun dvd caddy aldım bu hafta sonu evde yapacam bakalım. Gerçekten işe yarayacakmı keşke sata 3 destlekli olsa tadından yenmezdi ama hdd ke göre ciddi farkı var

    Normalde 1.5 2 dk içinde kendine gelen masaüstü bilgisayarıma ssd takviyesi yaptıktan sonra makina resmen uçuşa geçti saniyeler içinde açılıyor.

    Bekmelek vs yok harika !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    ssd taktığımdan beri hala aynı pc yi kullanıyorum. sıkıntı yok şükür =) ssd hdd ye göre ciddi düzelme yaptı pc de tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.