Şimdi Ara

HP DV6 EKRANDA DALGALANMA VE KARINCALANMA YAŞAYANLAR DİKKATİNE!(SORUN ÇÖZÜLDÜ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
3
Favori
61.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the enemy

    bu ürünü ayıplu ürün olarak iade etsek para iadesi isteyebilirmiyiz ?


    Ürünü servise yolla zaten sorun çözülemediği için 30 iş günü bekler. Cumartesiler 30 iş gününe dahildir. @uye1500 ün yaptığı gibi sende paranı alırsın. Hp o konularda sorun çıkartmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalaraz


    quote:

    Orijinalden alıntı: trasher

    bnde bu karıncalanmayı farkettim özellikle film izlerken 720 ve 1080p filmleri izlerken daha net anlaşılıyor fazla takılmamak lazım arkadaşıma almıştık eğer onuda rahatsız ederse (basit kullanıcı çok farkedeceğini zannetmiyorum) nasılsa hem teknokask hem garanti var bir şekilde değişim veya onarım yoluna gidilebilir.

    Sorun eğer pc den panele gelirken yaşanıyorsa çünkü arkadaşlar tv veya harici monitöre bağlanınca sorun kalmıyor diye yazmıştı anakart ile ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum.

    Ekran kartı ile ilgili bir problem olup olmadığı öğrenmenin bir yolu var. Harici ekran kartı alıp dahili kartı disable edip bunu aktif etmek ve kontrol etmek bu şekilde sanırım test edilebilir.

    http://urun.gittigidiyor.com/DARK-USB-Harici-Ekran-Karti-USB-Ekran-Karti-D_W0QQidZZ33044405#aciklama

    ürün benim olsa bir şekilde deneme yoluna gidebilirdim fakat arkadaşıma aldım oyüzden test edemiyorum. Bunu denenemez mi?

    o cihaz usb bağlandığı için kendi içerisinde görüntüyü işlediği için bu sorunu bu cihazda gömek olanaksız.... ayrıyeten arkadaşlar monitörlere bağladı sorun yok..
    karıncalanma sadece kendi led ekranında var. atide farklı intelde farklı sorunlar var. işin içinden çıkamıyorsun. karışık bir sorun...hpyi bekliyoruz ama benim ümidim yok.....


    ekran kartında sorun yok diye anlıyorum ozaman ekran kartından panele giden yollarda bir problem var demek peki hp aylardır bir laptopu söküp te paneli monitöre dönüştürerek farklı bir pc de falan deneyememiş mi? 8-10 ayrı panele bağlayıp test etmesi ve duruma göre bir açıklamayı şimdiye kadar çokyan yapması gerekirdi. altı üstü bir laptop yazıcıoğlundaki notebook tamircileri bile 1-2 gün içerisinde bütün yolları denemiş olurlardı.

    HP bu konuda pek ilerleme kaydetmek istemiyor sanırım... Birgün belirlenip topluca notebooklar servise bırakılmalı ya aypılı ürün yada 30 gün beklenmeli para iadesi için bence yerinde bir tavırdır. Kimse 2-3 ay sorun çözülecek diye tahammül etmek zorunda değil burada arkadaşlar inanılmaz sabır göstermişler kutluyorum alet benim olsa heralde çoktan ayıplı ürün olarak iade istemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 17 Şubat 2011; 11:23:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: colins547


    quote:

    Orijinalden alıntı: the enemy

    bu ürünü ayıplu ürün olarak iade etsek para iadesi isteyebilirmiyiz ?


    Ürünü servise yolla zaten sorun çözülemediği için 30 iş günü bekler. Cumartesiler 30 iş gününe dahildir. @uye1500 ün yaptığı gibi sende paranı alırsın. Hp o konularda sorun çıkartmıyor.


    uye1500 parasını aldımı ki

    hiç sanmıyorum alabileceğini
  • yok daha konuşamadım ama en kısa sürede bilgi alacağım bu konuda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cce


    quote:

    Orijinalden alıntı: colins547


    quote:

    Orijinalden alıntı: the enemy

    bu ürünü ayıplu ürün olarak iade etsek para iadesi isteyebilirmiyiz ?


    Ürünü servise yolla zaten sorun çözülemediği için 30 iş günü bekler. Cumartesiler 30 iş gününe dahildir. @uye1500 ün yaptığı gibi sende paranı alırsın. Hp o konularda sorun çıkartmıyor.


    uye1500 parasını aldımı ki

    hiç sanmıyorum alabileceğini


    Bugün müşteri hizmetleri ürün teklifinde bulundu: "dv6 3104et" benim ürünüm dv6 3050et idi bende para iadesi istediğimi belirttim ve banka hesap bilgilerimi ilettim kendilerine.3-6 hafta içerisinde para transfer edileceğini ifade etmişlerdi.




  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02714558&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&swfsequence=1&softwareitem=pv-68339-3&product=4212908

    arkadaş böyle bi sorun olduğunu yayınlamış hp fakat benim 3040 st modelinde intel 5 diye geçiyor bu yeni serilerde çıkan bir sorun mu?

    Birde benim pc de intelden atiye geçerken pilde sarj az kaldığında ekranda garip şekiller çizgiler ekran rengi soluyor fln neden kaynaklanıyor acaba?Birde pc yi servise göndermek istiyorum fakat hangi servis daha iyi biliyor bu işi tecrübeli arkadaşlara cevaplarsa sevinirim....




  • bu soruna sahip olduğum dv6 3031 et modelindede olduğunu bu konu sayesinde fark ettim. cihaz 3 aylık ve günlük kullanımda şu ana kadar dikkatimi çekmedi. bundan sonra iade dahil her şeyi düşünmeye başladım.
  • Arkadaşlar,

    HB2nin kampanyalı ürünü "DV6-3108ET " de bu sorun var mı bileniniz var mı?

    Forumu inceledim bu seriyle ilgili bir şakyete denk gelmedim
    Ürünü almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
  • @ gesenturk dv6 serisinin çeşitli modellerinde bu sorun mevcut. Almak istediğin bilgisayara gidip bakıp öyle almanı öneririm. Mağazalarda denk gelip baktığım çoğu dv6 modellerinde sorun mevcuttu...
  • Tasarımına hayran kaldığım dv6-3031 modeli pc'yi ekranındaki sıkıntıdan dolayı üzülerek şimdilik almama kararı aldım.

    forumdaki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederek paylaşmak isterim

    DV6 KARINCALANMA SORUNUNA DAİR :
    "ilki çok beğenilince devamını çekmişler"
    http://www.youtube.com/watch?v=nXysDrxHZIs
  • ben 2 gün önce servise yolladım.Bugün paketlenmiş hazır kargoya verilecek dediler.Bütün sorunları giderilmiş dediler.Ne derece düzeldi bilmiyorum gelince sonucu yazarım
  • bugün bir arkadaşımla konuştum onda da 3114et var. hdmi çıkışından panasonic 42 inç plazma tv ye baglamış pc yi onda da karıncalar savaş halindeymiş. çogu kullanıcı lcd ye bagladıkları zaman karıncalanma olmadıgını belirtmişti. artık böyle bir durumda var işler gittikçe karışıyor
  • bende dv7-5000et var yakından bakınca özellikle windows açılırken boot ekranındaki windws simgesinde karıncalanma belli oluyor. Ben Full HD TV ye bağlayıp denedim gayet iyiydi karıncalanma yoktu. Bence bu sorun panelden kaynaklı. Prazit geliyor ekrana. Özellikle koyu grinin bazı tonlarında oluşuyor ama normal kullanımda hiç dikkatimi çekmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Şubat 2011; 2:55:39 >
  • @SerseriBeyfendi bilgisayarının modeli neydi ? konunun başında Geccce nin yaptığı açıklamalarda panel değişimiyle sorunun giderilmediğinden bahsediyordu, parça değişiminden bahsettiler mi ?
  • bu sadece HPye özel bir durum değil aynı sorun Asus Dell Samsung gibi bilgisyarlardada mevcuttur. Geri iade alınabilir bir durumdur sonuçta ayıplıdır ben asusumu sırf bu yuzden geri iade ettim (k52jt)parasınıda aldım ancak birkac noktaya değiniceğim sanırım ne yapıyosa TÜRKLER yapıyor Casper Crea Exper gibi bilgisayarlarda ekranda karıncalanma gibi bi olay yok yılların firması olan Asus ve Dell de bu tür sorunlar nasıl olur anlamıyorum ama sonuçta bu bir üretimdir hata payı vardır.İkinci diyeceğim önemli konuda şudur
    20 Şubat 2011 tarihinde VATAN COMPUTER TOPKAPI MAĞZASINI bilgisayar almaya ve açıkcası Dell e bakmaya gittim ancak aynı sorunu görünce ondanda vazgectim ve cıktım bu arada genelde orada HP DV serisine fragman koyarlar ama yinede onda cok belirgin karıncalanma vardı öyleki fragmanı izlerken bile gözüm yoruluyordu kabalıktık orda ve çıkıcaktık artık mağazadan yanımdaki kişiler biz göremedik falan diyodu bende en belirgin HPnin DV sinde oluyo gelin bakalım dedim şans eseri oradada ilk defa bilgisayarın açık yani kullanıma açık olduğunu gördüm ve hemen atladım painti açtım ve gözlerime inanamadım NE DALGALANMA NEDE KARINCALANMA VAR EKRAN TERTEMİZDİ VE HARİKAYDI işin bi garip tarafıda seri olarak DV serisinin kasasına sahipti demekki buda DV serisi ama mağazadan aceleyle çıktığım için modeline bakamadım açıkcası ama yakın olan biri varsa incelemeye gitsin derim
    Vatan computer (TOPKAPI)




  • arkadaşlar merhaba bende dv6-1115et kullanıcısıyım benim bilgisayarık 1.5 yıllık fln bu başlığı görünce bende inceledim ama dalgalanma veya karıncalanmaya rastlamadım sorun olan bilgisayarların ekranları led ekran mı benim ki normal lcd sorun led lerde olabilir. öte yandan hp dm1 1010st modeli minibookum var onun 11.6" led ekranı var ondada kontrol ettim herhangi bir sorun göremedim suçu led ekranada atamadık ilginç bir durum.
  • laptobum bugün servisten geldi.

    Ekranında bir sorun bulunamamış !
  • Evet gerçekten ilginç sorunu panele zaten atamayız çünkü toshiba nın onboard ekran kartı kullanan modellerinde bu durum yok ve packard bell in harici ekran kartı olan tj75 modelindede bu sorun yok sanırım bu anakartta oluşan birşeyle ilgili anakart-ekran kartı. Gerçi hp bu sorunu kendi sitesinde açıklamış.Ne kadar doğrudur bilemem ama
    quote:

    arkadaşlar merhaba bende dv6-1115et kullanıcısıyım benim bilgisayarık 1.5 yıllık fln bu başlığı görünce bende inceledim ama dalgalanma veya karıncalanmaya rastlamadım sorun olan bilgisayarların ekranları led ekran mı benim ki normal lcd sorun led lerde olabilir. öte yandan hp dm1 1010st modeli minibookum var onun 11.6" led ekranı var ondada kontrol ettim herhangi bir sorun göremedim suçu led ekranada atamadık ilginç bir durum.

    Benim baktığım modelin kasası aynı DV 3113ET serisindeki gibi bir kasaydı imzanızdaki gibi değil sanırım bu modelden modele değişim gösteriyo hepsinde olmayan bir durum




  • Arkadaşlar Hp'nin Dv serisinin neredeyse tamamı sorunludur.Bu kadar sorun yaşatan bir cihaz daha amaçla satın alınır orasıda bir garip.bu problem daha yeni değil dvnin eski serileride dahil olmak üzere hepsindede enteresan hatalar bulunmaktadır.avrupada satılamayan dv serisi malesefki Türkiyede zebille satmaktadır.Örnke olarak Teknosa çok yüksek kar marjı ile dv satar.çümkü kar ediyor ve arıza halinde hiç bir şeye karışmıyor.Hp den uzak durmak daha iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gesenturk

    Tasarımına hayran kaldığım dv6-3031 modeli pc'yi ekranındaki sıkıntıdan dolayı üzülerek şimdilik almama kararı aldım.

    forumdaki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederek paylaşmak isterim

    DV6 KARINCALANMA SORUNUNA DAİR :
    "ilki çok beğenilince devamını çekmişler"
    http://www.youtube.com/watch?v=nXysDrxHZIs

    kardeş ne işin var hala Hp ile burda sıkıntısı paylaşmış sen hala hp diyorsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.