Şimdi Ara

HP DeskJet 2620 Yazıcı nasıldır? BİM'e geliyor. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
7
Favori
118.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ilk defa yazıcı aldım bim den 2620 cok iyi resim kagıdı alıp fotorafta aldım onlarda guzel ama renkli kartus bitince siyah beyaz cıktı bile alamadım. bende formda asyalink di galiba kartus doldurma seti alıp kartusları doldurdum ama sonuç alamadım. kartusları resetlemek için çiplerine bant yapstırılıyor ama 304 cipine benzer cip videsu bulamadım. yazıcıyı ilk aldığında kartuşu takmadan kurulum yapmak gerekiyormus.kartus fiyatı yazıcıdan pahallı moralim bozuldu .ama bir geç yazıcı reseteme videsu paylaşmış. 2620 ye benzemiyor onun dedikleri ile yazıcı resetlendi verenkli cıktı aldım. sonuç çok guzel. hemen form üye lup yaşadıklarımı paylaşmak istedim. inşallah bu cihazı almış olanlra yardımcı olur. linki paylaşmaya çalışıcam ama gogula hp 2620 yazıcı resetleme deyince cıkıyor. siyah bir .yazıcı modeli farklı ama işe aradı. https://www.youtube.com/watch?v=rAp20JAkDGk




  • poze53 P kullanıcısına yanıt
    Üşenmeden foruma üye olup bu bilgileri paylaştığın için çok teşekkürler.
  • Bugün itibariyle bim den 2633 aldım 189 Tl ye. Alma sebebim bundan önce canon mx 535 bitmeyen kartuş yazıcım var idi anamdan emdiğim süt burnundan geldi yok hortum hatası yok bu hata yok şu hata derken 5500 çıktı almışım en son mürekkep emici hatası verdi ve ana kart kitlendi. anakart bulunmuyor bulunsa da yazıcı parası bugün bir yazıcı servisi bimde hp var hemen al dedi biraz araştırdım kartuslari üstten doluyor aldım. Size tavsiyem bitmeyen kartuşa bulaşmayın bulasirsanizda Epson alın o da 1000 tl ye yakın bu arada 10 senedir hp 1018 lazer yazıcım var. Bundan önceki canon da 4 kez kartuş ve bir kez depo değiştirdim.Nerden baksanız 600 700 TL gitti.Buyurun canon diyenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bülent1977 -- 20 Ocak 2020; 22:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bimden 2633 aldım ama teknosada 199'a 2632 var, tek farkları kasa rengi. papara ile 25 lira indirimden 2 kartla geçeceğim, 150'ye gelecek lakin s/b çıktı için gerekiyor lazer yazıcı almayı yeğlerim ama 500-600 lira verecek bütçem yok şimdilik.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl kartuşler doluyor mu almayk düşünüyorum yoksa ink advantage 3789 var onun kartuşleri daha büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha henüz doldurmadım hiç ama forumda dolduran arkadaşların mesajlarını görmüştüm öyle almıştım. hp 304 kartuş kullanıyor youtube'da vardır dolumu.
  • hp 304 kartuşun muadili var mıdır?
  • Kartuşlar demo olduğu için içi çok küçük. Bu şekilde doldurmayla baş olmaz. Kartuş kapağını söküp, içini genişletmenizi öneririm. İçi genişletilip büyük sünger konularak iş görür hale getirilebilir.
  • alanlar kullananlar vs.. tavsiye edermisiniz?
    yoksa canon e 414 mu
  • Seckin_Dost S kullanıcısına yanıt
    Çok eski konu hocam alanları etiketleyin veya özel mesaj ile sorun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar almadan bende çok araştırmıştım. HP 2630 yaklaşık 1 yıl oldu. O zaman 200 TL ye n11 den almıştım. İçinde 304 demo kartuş vardı. O zaman çok kullanılmıyordu. Şimdi uzaktan eğitime geçince çok kullanılır oldu. Şuan fiyatları 500 lira üzerinde. Demo kartuşları 4-5 sefer doldurdum halen demo kartuşları kullanıyorum. Çoğu yerde demo kartuşların dolmadığı söyleniyor ama aslı yok. Tek kötü tarafı mürekkep hacmi az olduğu için çabuk bitiyor. Siyah kartuş 4-5ml, Renkliler de 2+2+2 ml mürekkep alıyor (yaklaşık). Onun için bitmeyen kartuş sistemi kurcam bakalım nasıl olacak.

    Kartuş bitince doldursaniz da açılması zahmetli oluyor. Sıcak su, solüsyon, çekme aparatı felan uğraştırıyor. Bitmeden ara ara takviye yapın bilginiz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 5 Ekim 2020; 22:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elebasi7102

    Arkadaşlar almadan bende çok araştırmıştım. HP 2630 yaklaşık 1 yıl oldu. O zaman 200 TL ye n11 den almıştım. İçinde 304 demo kartuş vardı. O zaman çok kullanılmıyordu. Şimdi uzaktan eğitime geçince çok kullanılır oldu. Şuan fiyatları 500 lira üzerinde. Demo kartuşları 4-5 sefer doldurdum halen demo kartuşları kullanıyorum. Çoğu yerde demo kartuşların dolmadığı söyleniyor ama aslı yok. Tek kötü tarafı mürekkep hacmi az olduğu için çabuk bitiyor. Siyah kartuş 4-5ml, Renkliler de 2+2+2 ml mürekkep alıyor (yaklaşık). Onun için bitmeyen kartuş sistemi kurcam bakalım nasıl olacak.

    Kartuş bitince doldursaniz da açılması zahmetli oluyor. Sıcak su, solüsyon, çekme aparatı felan uğraştırıyor. Bitmeden ara ara takviye yapın bilginiz olsun.

    Aynı durumdayız. Uzaktan eğitimden sonra yazıcı ve bilgisayar ihtiyacı daha belirgin hale geldi. Mürekkebi nerden aldınız? Link verebilir misiniz?





  • N11 üzerinden asyaink almıştım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP DeskJet 2620 Yazıcı nasıldır? BİM'e geliyor.

    Bugun yazıcıyı çalıstırsyım dedim 15 gün önce birşey yoktu..biraz kusma yapmıs ve ne yaptıysam hatadan kurtulamadım..

    Resetleme ,solisyon,içini açıp mürekkep temizleme..

    Chipset arıza sı mı ? Yapılabilecek birşey var mı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde 2620 ye hangi kartuşlar oluyor,652 seriside oluyor sanırım başka uyan seri var mı ? Mesela 302 olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.