Şimdi Ara

HP Deskjet 2545 120TL hizlialcom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar uzun zamandır yazıcı arıyorum. Artık şunu buldum bana şu an sıcak geldi. Size de tavsiye etmek ve danışmak istedim.

    Fiyat 170TL
    Finansbank'tan anneler günü için 20TL İndirim
    +30TL Değerinde hp 650 kartuş hediye
    =170-20-30= 120TL ye geliyor yazıcı.. Şu an en ucuzu 150TL diğer sitelerde. 30.tL bu rakam için az değil bence :)

    http://www.hizlial.com/hp-deskjet-2545-ink-advantage-fotokopitarayiciwi-fi-yazici-a9u23c/10324411







  • Lazerciler toplanir gene iyi fiyata denk getirmissiniz hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Lazerciler toplanir gene iyi fiyata denk getirmissiniz hayirli olsun


    Daha almadım da bakalım buradaki yorumlar göre sipariş geçicem.. :) en güzel yanı wi-fi olması ve mu modeller çok tasaruuflu 360sayfa çıkarabiliyor bir kartuş.
  • iyidir bence hocam hp kolay doldurulur.
    lexmark aldım doldurulmuyor bir kartuş 30-40TL
  • Finansbank indirimini nasıl alabilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomox1

    Finansbank indirimini nasıl alabilirim ?

    Finansbank internet şubesine girmen yeterli 2 gün içinde gönderiyorlar da henüz bana gelmedi gerçi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam ben şu modeli aldım.
    http://www.hizlial.com/hp-deskjet-2645-ink-advantage-faksfotokopitarayiciyazici-d4h22c/10324237?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10325927

    wifi önemli değilse faksı olduğundan tercih edilebilir diye düşündüm.genede tercih sizin tabiki
    iyi akşamlar
  • Ya bende almayı düşünüyorum ama çok kararsızım yazıcı hakkında bilgili olan var mı? fiyat performans 200 lirayı geçmeyen iyi bir yazıcı var mı?
  • bende hb den almıştım. 181 tl idi. yanında dolu kartuş ve 50 tl çek vermişti. güzel yazıcı memnunum wifi olması avantaj. renkli baskısı güzel.
  • arkadaslar bence bu dlum isleri vs ugrasmayin bende de hp vardi doldurmak cok ugtastiriyordu hic de kolay degildi konusulanlar gibi(sorun bende de olabilir).Size tavsiyem bitmeyen kartuslu modellere bakin cok pratik oluyorlar ben aldim kurtuldum kartus islerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP 910 üzerine yazıcı tanımam. Scanner falan hiç bir şey yok, kartuşun tanesi 12 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaalisahin

    arkadaslar bence bu dlum isleri vs ugrasmayin bende de hp vardi doldurmak cok ugtastiriyordu hic de kolay degildi konusulanlar gibi(sorun bende de olabilir).Size tavsiyem bitmeyen kartuslu modellere bakin cok pratik oluyorlar ben aldim kurtuldum kartus islerinden

    hp 364 chipsiz dolan kartuş aldım 17 tl ye kargo dahil şırınga ile basıp basıp kullanıyorum büssürü resim çıkardım hemde en iyi kalite ile yazdırıyorum öyle tasarruflu mürekkeple filanda dehil bence sen beceremedin kardeş iyice ugraş ama söyledigi kadar kolay aslında sökme doldurma takma 10 dk mı alıyor sadece
  • dostum şimdi dikkat ettimde bu iki kartuşlu modelmiş boşver bu aleti wifi li ve 4 kartuşlı başka modele bak bence bunların dolumu pek randıman vermiyor arkadaş doğru söylemiş 4 kartuşlu modellerde dolan kartuş çıkarmış adamlar alıyorsun tıpasını açıp dolduruyorsun tak yerine devam et sonra dolan kartuşlar garantiyi bozuyorda illa sıfır alman lazım dehil ben hp b210 a kullanıyorum mesela kendinden dokunmatik ekranlı kart okuyuculu wifi li sahibindenden ikinci el 100 liraya aldım öyle yerlere bak normalde bu alet 420 tl idi gerisini sen düşün hade alasmarladık.
  • alfonso_ A kullanıcısına yanıt
    N11 den 95 TL ye indirimlerle,6 ay önce bitmeyen kartuşlu canon yazıcı aldim 2000 den fazla fotoğraf bastim full kalite .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersedes343434vito34 -- 5 Mayıs 2014; 2:21:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece renkli mürekkepler dibinde bitti bitecek siyah mürekkep 4 de 3 ü dolu gittigidiyordan 3 litre ocp marka 3 renk mürekkep aldim 45 TL ye doldurdum tank lari Sittinsene bitmez 3 litre mürekkep de o ayri mesele kartuşun yazma ömrü 7 bin baskı ile 15 bin arasi geziyor bakalim ne kadar dayanacak kartuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersedes343434vito34

    Sadece renkli mürekkepler dibinde bitti bitecek siyah mürekkep 4 de 3 ü dolu gittigidiyordan 3 litre ocp marka 3 renk mürekkep aldim 45 TL ye doldurdum tank lari Sittinsene bitmez 3 litre mürekkep de o ayri mesele kartuşun yazma ömrü 7 bin baskı ile 15 bin arasi geziyor bakalim ne kadar dayanacak kartuş.

    dostum o mürekkepleri salla gitsin bende aldımda çok açık renkli benden sana tavsiye kaliteli mürekkep al arada bariz fark var
  • Yine siz daha iyi bilirsiniz ama şu modeli de inceleyin derim. MG3550 wifi, çift taraflı baskı, telefon tablet uyumlu. 159 lira.


    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/CANON-PIXMA-MG3550-Çok-Fonksiyonlu-Mürekkep-Püskürtmeli-Renkli-Yazıcı-Beyaz,103452,504962,1033633.html?langId=-14

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla haklısınız ürünler konusunda. Ama biraz daha işin içine girip araştırınca bitmeyen kartuşu yazıcılara yöneldim çok mantıklı adam yazıcı ve bitmeyen kartuşu garantili gönderiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersedes343434vito34

    N11 den 95 TL ye indirimlerle,6 ay önce bitmeyen kartuşlu canon yazıcı aldim 2000 den fazla fotoğraf bastim full kalite .

    Ben eve aldım mp 230 dolu tanklarla ve 100 ml siyah mürekkep hediyesi ile 5 adet A4 hp fotoğraf kağıdı ile beraber 105 liraya gelmişti ama şimdi aynı cihazı okula almak istiyorum maalesef bulamıyorum
    Siz ne aldınız nereden aldınız acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.