tasarımıda çok hoş,ön tarafında led detaylar var. 4ms tepkime süreli. |
Hiç kaynak, inceleme, yorum bulamadım tr de fakat amazon ingilterede 845 yorumda 4.5 almış. Eski monitörümde HP olunca markaya güvendim aldım. İnşallah sorun yaşamam |
Rekabetçi fps oynuyorsanız 4ms almayın |
Monitör geldiyse deneyimlerinizi paylaşır mısınız? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeem -- 19 Ekim 2020; 21:20:3 > |
Bu linki incelemiştim de bir DH üyesinin yorumu başka oluyor. 18 tane kalmış. 11.11'i mi beklesem, alsam mı karar veremedim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
değil biri IPS diğer TN panel |
bir kaçta fotografla destekleseydin keşke. bu kurdaki bu özelliklere sahip en ucuz monitör bu,alacak olanlar için iyi olurdu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extagon -- 22 Ekim 2020; 20:51:11 > |
Yorumlarınız için teşekkürler. 10 bit seçeneği aktif mi? |
Eğer bu değer doğruysa IPS panelin siyah kalitesi çok iyi değil mükemmel Verilen değerlerin doğru olduğuna inanmıyorum
![]() |
İlgilenen varsa şuan ₺2499 ve ₺50 World puan kampanyası var. https://www.incehesap.com/hp-x27i-8gc08aa-27-ips-2k-qhd-gaming-monitor-fiyati-47161/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 25 Kasım 2020; 12:44:29 > |
Monitorun fiyati cok iyi muadillerine gore neredeyse %30-40 daha ucuz. Neden acaba ? Isik sizmasi , ghosting vs. gibi sorunlari var mi acaba ? Bu arada displayspecifications ' da 8 bit gozukuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 25 Kasım 2020; 18:10:54 > |
Hocam çok fark eder mi? Şuan 75hz tn panel 1 ms 24inç monitörüm var. 144hz ips 4-5 ms arası 24inç monitörlere geçicem. Bu tepkime süresi bana çok yansır mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şu anda 2600 oldu, oldukça şık bir monitör, teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 25 Kasım 2020; 23:39:23 > |
|