Bildirim
HotshotGG'nin CLG'nin Baron Çaldırmasına Tepkisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Link nerede pnp
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur -
Tekrar dene dostum _____________________________ -
BEN GİDİYORUM!! _____________________________ -
evden beri quit atıyom :D _____________________________ -
_____________________________ Dont let your fears stand in the way of your dreams! -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Link nerede pnp
İlk mesajda kocaman video var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Abinos41
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
Link nerede pnp
İlk mesajda kocaman video var
Ben geldiğimde yoktu. Knk sen kafayı bana takmışsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olurHerkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olurSâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olurYâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur -
Bu adam depoda falan mı yaşıyor ? _____________________________ -
adam evden rq attı
Bu adamin streami ne zaman açsam feedliyor tam olarak ne oynuyor bu adam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Theodore "T-Bag" Bagwell"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır." -
Bundan çok fena açacağın başlığı swf si olur
_____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın... -

_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor -
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
/>
Cok kullanilir bu
quote:
Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak
Bu adamin streami ne zaman açsam feedliyor tam olarak ne oynuyor bu adam ?
CLG'de oynadığı zamanlar top ve jungler rollerinde görev aldı. LCS Spring Split'de dexter'ın vize işlemleri dolayısıyla takıma geç katılmasından dolayı Link jungle olarak oynamıştı HotShotGG'de birkaç maç mid olarak oynamıştı. Streamlerinde ise genellikle mid oynuyor._____________________________ -
quote:
/>
nasıl gif yapıyon lae hll qnq._____________________________
DH Orta Koridor Grubu @@ League of Legends Hikaye @@ Legendary Twisted Fate Rehberi @@ Legendary Rengar Rehberi *All lives end. All hearts are broken. Caring is not an advantage. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
quote:
/>
nasıl gif yapıyon lae hll qnq.
Ilk gifim oldu google a gif yapma yazdım biraz bakındim buldum
Chrome gif maker eklentisi mi ne oyle bisiydi onla yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İster yâr ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da şanlı Fenerbahçe!
"I am Daenerys Stormborn, I will take what's mine with Fire and Blood" ITU CE || LoL TR: FB Daenerys || Game of Thrones•Friends•HIMYM•Doctor Who•TBBT•Scrubs•Vikings•Dexter•Arrow•Spartacus•The Office•Modern Family•Black Sails || FCBarcelona-Adanaspor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 21 Temmuz 2014; 14:30:39 >_____________________________ "If you don't like the hand that fate's dealt you, fight for a new one." -
quote:
Orijinalden alıntı: Lawnate
Bu adam depoda falan mı yaşıyor ?
Evinin bodrumu_____________________________ When You Tear Out a Man's Tongue, You Aren't Proving Him a Liar, You're Only Telling the World That You Fear What He Might Say. -
quote:
Orijinalden alıntı: HouseM.D.
quote:
Orijinalden alıntı: Lawnate
Bu adam depoda falan mı yaşıyor ?
Evinin bodrumu
Daha çok mutfağa benziyor baksana dolap boşlukları bulaşık makinesi falan filan için var._____________________________
Benzer içerikler
- pre ne demek
- flame atmak ne demek
- lole ne kadar yatırdım
- elden ring nightreign türkçe yama
- valorant duo isimleri
- lol wasd geldi mi
- riot mmorpg
- afk ne demek sosyal medya
- ping nasıl düşürülür
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı