Şimdi Ara

Hots'un oyuncu sayısı az mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bekleme süresi 70 saniye diyor ama girmesi 5 dkyi buluyor ?
    Bi de yeni beta diyorlar o tam olarak ne ? Biri anlatabilir mo ? Yeni başladım total hero levelim 70 . Yeni car mi açacağım yeni sistemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • eşleştirme sistemi değişmişti son 1 aydır falan çok hızlı buluyordu. 1-2 gündür tekrar problemli bi hal aldı sanırım çözerler tekrar.

    beta ise oyuna yenilikler eklenecek onun betası. oynayışı değil görselliği falan değişecek sadece. yani oyun makyajlanacak diyebiliriz. yeni hesap açmaya gerek yok aynı hesapla devam edilebilecek.
  • oyuncu sayısı az ve eşleştirme sisteminde galiba sıkıntı var son zamanlarda oyunlar bayağı uzun sürede geliyor ranked sisteminde ise çok daha fazla bekliyorsunuz eşleştirme olayları var ve az oyuncu olunca rahat 8-9 dk bekleyeceğiniz maçlar olucak hots 2.0 olayıda büyük çoğunluğu kozmetikten ibaret olan bir paket onun dışında yeni karakter gelicek ve yeni bir map



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sparda_ -- 10 Nisan 2017; 20:3:13 >
  • Oyuncu sayısı az diyenlere şaşıyorum. Oyuncu sayısı yeterli. Ranked oynuyorum plat-dia arası en fazla 2 dakika beklediğim oluyor maç bulurken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightful

    Oyuncu sayısı az diyenlere şaşıyorum. Oyuncu sayısı yeterli. Ranked oynuyorum plat-dia arası en fazla 2 dakika beklediğim oluyor maç bulurken.

    2 dk HL girdiğimi hiç hatırlamıyorum genel olarak 5 dk aşağı hiç oyuna girmişliğim yok oyuncu sayısı evet az oyunlar zaten genel olarak 20 dk sürüyor TL hiç bahsetmiyorum bile 7-8 dk rahat maç arıyor arasa ne olacak ki troll noob player kaynıyor plattada var diamondda var rankedda bıktırdı oyuna başlayacak arkadaşlara tavsiyem HL oynuyorsanız çok sanşlıysanız TL oynayacaksanız arkadaşınız muhakkak olsun yoksa çekilmiyor rahat 20 kişi vardı sadece rank kasan arkadaşlarım şimdi neredeyse 15-16 kişi sırf unranked veya qm oynuyor rank düşüyor çoğu kişi yada benim gibi aynı rankta sayıyor
  • Oyuncu sayısı bence yeterli. Bana göre, hiçbir zaman Dota2 veya LoL kadar oyuncusu olamayacak bu oyunun. Fakat biz memnunuz oyuncu sayısından ve oyunun fazla bilinmesini istemiyoruz. Oyun, çocuk ve ruslar ile dolmasın değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda fazlasıyla rus var zaten hocam en bide lolü bırakıp bu oyuna başlayıp küçümseyen herşeyi biliyormuş havasında takılanlardan baya şikayetçiyim. Zaten oyuncu sayısı event dönemlerinde artıyor arttıkça da daha kalitesiz oyunlar oynuyoruz malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 21 Mayıs 2017; 20:27:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.