Şimdi Ara

hots hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyuna yeni başladım, uzun süredir lol oynuyorum yani moba tarzına yabancı değilim.arkadaşla çok eskiden arkadaşla indirip oynamıştık birkaç gün oyunda takılmalar vardı ama bu kadar fazla olduğunu hatırlamıyorum.lolde full high oynayabiliyorken hotsda lowda kasılmalar yaşıyorum.(öncelikle belirteyim, internetim çok kötü, oyunlarda sürekli ping birkaç saniyeliğine 200-300e çıkıp geri iniyor. az önce de baktım forumda bu takılmaların donanımdan değil internetten kaynaklandığı yazılmış, ne kadar doğru bilemem) bu kasıntı sorunun yaşıyanlar veya çözenler var mı? birkaç tanede oyun içinden sorum olacak,

    oyunda yeniyim, hangi heroları önerirsiniz?


    altın kasmak çok zor gibime geldi, şuana kadar level up ödüllerini saymazsak oyun başına en fazla 30 gold aldım. ki heroların max 10.000 gold olduğunu düşünürsek bayağı bir az geldi. kazandığmıız altın seviyesini çoğaltabiliyormuyuz? mesela ranked da fazla altın geliyor mu?

    teşekkür ederim







  • Rankta fazla altın aynı geliyor quick macth ile. Heroları 5 levele kasarsan 500 gold veriyor. Başlangıçta bu şekilde yap tavsiyem ucuz ve işe yarar heroları almakla başla valla, raynor, muradin, etc gibi çünkü bu herolar sürekli kullanılıyor rankta dahil olmak üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 15 Haziran 2016; 5:16:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fordexos

    Rankta fazla altın aynı geliyor quick macth ile. Heroları 5 levele kasarsan 500 gold veriyor. Başlangıçta bu şekilde yap tavsiyem ucuz ve işe yarar heroları almakla başla valla, raynor, muradin, etc gibi çünkü bu herolar sürekli kullanılıyor rankta dahil olmak üzere.

    peki donma sorunu sizde de varmı ?
  • The Skywalker Dude kullanıcısına yanıt
    Donma sorunu internet bağlantısıyla alakalı bir durum. Dün benimde başıma geldi. Evde 2 pcde oynuyoruz ki hiç kasmazdı, ancak bir anda 2 bilgisayarda da takılmalar donmalar oldu, 5 dakika sonra düzeldi.
    Bende bunu internete yordum, zira 2 pcde de aynı anda aynı donmanın olacağını ve aynı anda düzeleceğini düşünmüyorum.
  • The Skywalker Dude kullanıcısına yanıt
    ping yükseldiği zaman donma olabiliyor bende yeni farkettim bilgisayarın kastığını sanmıştım ama pingi kontrol ettiğimde ondan olduğunu anladım yani problem internet bağlantısından kaynaklı.
  • Teşekkürler arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.