Şimdi Ara

Hotmail gelen kutusu sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Microsoft office outlook 2007 yükledim ve hotmaile gelen mailleri outlook a çektim.. fakat çektikten sonra hotmaile webden baktığımda gelen mailler silinmiş kutusuna düşüyor. outlook çekerken gelen kutusuna çekiyor ama...
    hotmail sayfasına gırıyorum silinmişteki mailleri gelen kutusuna taşıyorum ama herdefasında bunumu yapıcam daral geldi artık. ayrıyetten taşı dediğimde de outluk tasıdıgım maili daha once cekmesıne ragmen bıdaha çekiyor.. yanı outlookta gelen kutusunda olan 1 mail 2 tane oluyor :)

    şu hotmaildeki gelen maillerin silinmişe değilde eskisi gibi gelen kutusuna düşmesini nasıl düzeltebilirim bir fikri olan varmı?



  • nasıl olduysa daha onceden dikkatimden kaçmış xD aslında bir sorun değilmiş. mailler normal olarak gelen kutusuna düşüyor. outlooktan çektiğimde hotmailde silinmiş klasorune taşınıyor..

    peki baska bır soru.. outlookla çektiğimde hotmailde de gelen kutusunda kalmasını saglayabilir miyim.. oyle bır ayar varmı bıldıgınız?
  • kendi sorunumu bir arkadaş aracılıgıyla çözdum. sızlede paylasım dedım belkı ılerde yada suanda sıkıntı ceken arkadaslar vardır.

    gelişmiş e-posta hesap ayarlarından bir kopyasını sunuda bırak ve sunucudaki mesajları silme seçeneklerini işaretleyince sıkıntı ortadan kalkıyormuş.
  • dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum mozilla thunderbird yükledim... burada gmaili okuyabiliyorken msn uzantılı e-postalarım thunderbird'de duruyor ama webden açtığımda gidiyor.. ve belli aralıklarla web'de msn adresinden siliyor...
    ben buna nasıl bir çare bulabilirim... bilen arkadaşlar bir yol yordam göstersin lütfen....
  • yani thunderbird'ü actıgında mailleri webten cekiyor.. gmailde bir kopyası kalıyo ama hotmailde kalmıyor mu.. dogrumu anlamısım?

    yada webden hotmaile girince thunderbird teki mailler mi gidiyor..
  • Teşekkürler bu işime yaradı.
  • Gelen kutusuna ulaşamıyorsanız şuradan tüm sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz arkadaşlar: Hotmail Gelen Kutusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.