Şimdi Ara

Hotbit borsasının işlemleri askıya alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hotbit borsasının işlemleri askıya alındı



    Gün geçmiyor ki yeni bir kripto para platformunda sıkıntı haberleri duymayalım. Yaşanan büyük düşüş sonrasında iflas eden veya krize giren platformlara önemli bir isim daha eklendi. Hotbit borsasında işler yolunda gitmiyor.



    Hotbit borsasında işlemler durdu



    Hong Kong ve Estonya tabanlı olarak kayıtlı Hotbit borsası bir suça konu olan eski bir çalışanı nedeniyle soruşturma geçiriyor. Soruşturma kapsamında firmanın bazı fonları donduruldu ve tüm işlemleri de askıya alındı.



    Ayrıca Bkz.Kripto para piyasasında yine dolandırıcılık



    Gelen bilgilere göre Nisan ayına kadar firma bünyesinde olan bir çalışanın geçtiğimiz yıl suça konu olan harici bir projede yer aldığı belirtiliyor. Bu nedenle üst düzey çalışanlar sorgulanıyor. Hotbit fonlar serbest kalana kadar çalışmayı durduracağını açıkladı.



    Günlük 350 milyon dolarlık bir hacmi olan Hotbit borsası pek çok yeni kripto para birimini listeleyerek dikkat çekmişti. Sorun çözülene kadar ne yazık ki yatırımcıların tüm fonları borsada esir kalmış durumda.




    Kaynak:https://www.coindesk.com/business/2022/08/10/crypto-trading-platform-hotbit-suspends-service-amid-criminal-investigation-into-former-employee/







  • Bu gidişle ya binance de batıp bu işi kapatacaklar yada binance kral olup çıkacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ohhh olsun diyorum yabancılarda para çok olmasa bile kendini toparlarlar ya biz bir kez gitdimi 20 yıl kendimize gelemeyiz ya mantık ya çok para lazım bu işe girmek için sanal paranın mantıgımı olur abi kolay para hevesleri böyle akıllı insaları zengin ediyor işde git işe yarar bir yatırıma gir insanlığa faydan olsun bari ona yatırılacak paraya belediyeden yer kiralayıp simit satsan bile insanlar için birşeyler yapmış olursun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.