Bildirim
Hotbird Frekansları ???????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tamam kimse bişe yazmadığına göre yok galiba...... -
tam hatırlamıyom ama 10719 v 27500 dü galiba bu değerleri girip taratmaya başla hepsini buluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge©eKu$u -- 11 Ekim 2006; 14:29:57 > -
tamam teşekkür ederim akşam denicem umarım olur.Yoksa tektek bitmez bu iş :) -
bu verdiğin frekans hollanda ve polonya kanallarına aitmiş şimdi baktım ama yinede deneme ile bişe kaybetmeyiz -
frekanstan tam emin değilim. sen bunu dene olmazsa ben akşam eve gidince doğru frekansı yazarım.. -
11662 V 27500 şebeke arama açık olarak aratman gerekiyor.Fakat şu an sinyal yok.Başka bir Tp var mı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 11 Ekim 2006; 18:16:09 > -
Tek tek frekansları girerek (manual) taratabilir ve çıkan kanal(lar)ı kaydedebilirsin. Ancak en iyisi hem uğraştırmayacağı, hem de birçok kanal bulacağı için otomatik arama tarama yapmak..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X