Şimdi Ara

Hosting Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HTML site yazdım ve yayınlamak için hosting arayışındayım harılharıl. Dosyaların korunması açısından güvenilir olmalı ve fiyatı çok uçuklarda olmamasına rağmen sağlam performans sağlayan bir barındırma şirketiyle çalışmak istiyorum. Müşteri hizmetleri konusunda da hassas olurlarsa tadından yenmez. TR yurtdşı lokasyon farketmez tüm önerilerinizi bekliyorum.




  • güvenilirlik konusunda şüphe etmeyeceğim piyasadaki nadir firmalardan biri güzel hostingdir. Performans ve müşteri hizmetlerinde de bence fiyatının hakkını veriyolar. Güzeli tercih edersen pişman olmazsın bence hocam

  • Performansını test etmek isterseniz bir deneme hesabı sunabilirim. İlk hafta ödeme yapmanıza gerek yok. Memnun kalmazsanız devam etmezsiniz. Lokasyon Lüksemburg/AB.


    https://www.dogihost.com


    HTML bir site ise promosyon paketi yeter diye düşünüyorum. Senelik 30 TL. Panel DirectAdmin. Aşağıdan diğer paketleri inceleyebilirsiniz.


    https://panel.dogihost.com/order/main/packages/hosting/?group_id=1


    Bana buradan PM atarak ya da destek/at/dogihost.com adresinden ulaşabilirsiniz. Özelden ulaşırsanız telefon bilgilerini de verebilirim.





  • Merhaba,


    https://www.kivihost.com u tavsiye ederim, son derece kaliteli ve ucuz hizmet veriyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.