11. sınıfım 2 senedir dershanede bir kız var güzel, sosyal, kendine iyi bakan bir kız ve 2 senedir de çok güzel olduğunu düşünüyorum hatta baya güzel geliyor baktıkça bakasım geliyor biraz yarı/hoşlanma durumu var gibi. Bu hoşlanma durumlarının kendiliğinden olduğuna inanmıyorum insanın iradesine bağlı insan birinden hoşlanayım diye gezerse illa ki biri çıkıyor ama olmasını istemezse kimse ile ilgili birşey hissetmiyor. Bu şekilde irademi kullanarak 3 yıldır hiç kalp çarpıntısı olmadı güzel gördüklerimi de hiç sevgili adayı olarak görmedim ama geçen gün anlamsız bir şekilde yanından geçerken kalbim daha hızlı atmaya başladı cidden anlam veremiyorum. Korktum böyle hissetmek istemiyorum aslında şu an bunu yazıyor olmam da bu hissi kabullenmek demek bu da hissin gerçeğe dönüşüp güçlenmesini sağlayacak evet keşke konu falan açmasaymışım neyse olan oldu. Yapmam gereken daha önemli şeyler de var vaktimi/enerjimi umutsuzca ona harcayamam, o yüzden lütfen sakın gaz vermeyin beni de yakmayın. Söylemek istediğim şey hoşlanmak, herhangi birşey hissetmek istemiyorum nasıl kurtulabilirim bu duygudan? Kabullenmesem geçer diye tahmin ediyorum başka önerisi olan var mı?
güzelse hoşlanmak doğaldır.Güzele bakmak sevaptır.Bak sevaba gir
1 yıldır öyle yapıyordum zaten ama bu sene ilk defa heyecan gibi bir duygu oluştu belki de anlıktır.
Kızın Türü nedir ? Nasıl biridir. Senin burnunu sürttürecek pesinden kosturtacak bi yapısı varsa uzak dur yakma kendini../yani bi süre sonra bağlanırsan kızda bunu kullanırsa bittin) Onun dısında nasıl birini beyenirsin bilmem ama hanımegendiyse mütevaziyse güzelse onda hosuna gitmeyen bi özellik yoksa gaaaaazzzıı verdim kanka
İyi biri de yav ben kurtulmak istiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme