Şimdi Ara

Hoşlandığın Kızın Arkadaş Kalalım Demesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar hiç bir kızla çıkmadım lise hayatımda okul değiştirdim sürekli düzgün bir ortam olmadı geldik üniversiteye okul başladı arkadaş ortamı falan çok iyiydi lise zamanlarıma göre sınıfta bir kızı ağırbaşlı olmasıyla felan dikkatimi çekti ve hoşlanmaya başlamıştım kızdan daha sona bunu en yakın iki arkadaşıma söyledim kızla konuşmalarımız çok iyiydi gülümsüyordu felan konuşurken ben muhabbetimiz iyiydi vize zamanı ben kopya felan vermiştim o zaman da aramız baya iyiydi arkadaşalar konuşmam için çok ısrar ediyordu ama kız hep sınıftaki kendi kız grubuyla takılıyordu hiç yalnız görmedim ve çekingen gibi duruyordu bazen günaydın selam felan veriyordu bazen çok sert bir şekilde geçip oturuyordu ben de acaba bizle alakalı mı diye gidip konu felan açıyorum bir sorun felan mı var acaba diye ama konuşurken çok iyi muhabbeti iyi ama nasıl biri olduğunu çözemedim açıkcası neyse ben konuşmaya karar verdim yanındaki birine erkek arkadaşı felan var mı diye sordum o da yok deyince ertesi gün konuşmak için hazırlandım o gün uygulama dersimiz vardı kimse gelmez pek fazla bende yalnız anını bekledim yine tek olduğu ana denk getiremedim neyse artık yanındaki arkadaşına dedim ben dışarı çıkacam sende kızla birlikte gelirmisin dedim tamam dedi daha sonra kız benimde olduğum sakin bir yere geldi ve arkadaşı işim çıktı dedi ve bizi yalnız bıraktı bende o arada kıza konuşabilir miyiz dedim tamam konuşalım dedi hemen oradaki banka geçtik oturduk ben ondan uzun zamandır hoşlandığımı söyledim o da bana okul başlayalı ne kadar oldu dedi bende bilmem dedim sadece senden hoşlandığımı bilmeni istedim bana tebrik ederim cesaretin için dedi arkadaş kalsaydık daha iyiydi dedi bende bir şey diyemedim çünkü ilk konuştuğum kızdı tecrübem yoktu ve kalktık banktan yürümeye başladık uygulama dersinin olduğu bölüme doğru ama yolda konuştu biraz normal muhabbet şeklinde gülüyordu felan hatta arkadaş bu iş oldu zannetmiş ben olayı anlatana kadar daha sonra kızın arkadaşına sordum gün bitimine doğru konuştunuz mu diye onada aynı şeyleri söylemiş bana o kızın zor biri olduğunu ve aşkla felan uğraşmayan birisidir dedi daha önce oda kimseyle çıkmamış biraz feminist biridir dedi ertesi günler ben biraz mesafeli durdum arada konuşuyorduk ama ben mesafeyle yaklaşıyordum kızın nasıl biri olduğunuda anlayamadım açıkcası bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum yardım görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel! Sonunda tek ol! Bob Marley

• Hepsini okudum verecek cevabım yok
    Teşekkür ederim okuduğunuz için şuan ne yapacağımı bilemiyorum konuşmadan önce ya red eder ya kabul eder diye planlıyodum ama genel düşüncem ve arkadaşların bakışıyla da kabul eder gibiydi ama böyle yapınca ortada kaldım nasıl birisi onuda çözmüş değilim arkadaş kalmak nedir ya zaman mı istiyor ne istiyor anlamadım.

• Kız reddetmiş işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle diyeyim hocam bazı kızlar aşka sevgiye vs inanmazlar. kimisi feministtir. kimiside etkilenmek ister, yani hiç ummadıgın bir hareketinden etklienebilir belki. Kızla aran iyiymiş okuduguma göre. Bence sen kızın aşka inanp inanmadığını yada etkilenmekmi istiyor onu öğren. Benimde sevgilim var, inan bana karşı sıfırdı, hiç sevmiyordu. kendi agzıyla dedi bana beni aşka bağlayacak yine sensin dedi. sabrettim bekledim. sonunda oda aşık oldu ve artık bir elmanın iki yarısı gibiyiz ve yakında 1. yılımızı kutlayacağız nasipse,( Nazar degmesin) Eger gercekten bu kız olmalı diyorsan sabret. ama bianlık hoslandım gecici dersen hıc ugrasma derim. Bol şans
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5 Ghz 14 MB Cache 95 W32nm İşlemci / GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+DDR3 2000Mhz Anakart / ASUS R9 270X DirectCU II Top 2GB GDDR5 256 Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran kartı / GSkill 8 GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 Mhz CL9 1.5 V DUal kit Ram / WD 3,5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200 RPM 64 MB Cache Harddisk / ASUS DRW-24FIST 24X Double Layer Sata DVD Yazıcı / Cooler Master HYper LGA 775/155/1156/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İşlemci Soğutucu / Thermaltake Lıtepower Black Edition 700W Güç kaynağı / CORSAİR SERİSİ 200R Midt ATX SİYAH KASA / A4 Tech KX-2810BK Kablolu Gamer Klavye Mouse Set
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

Kız reddetmiş işte
    what kind a friendzone is this?

okudum,bir nevi friend zone, bence konusmaya devam edebilirsin, aynı sınıftasın sonuçta

Orijinalden alıntı: _bluescream_

what kind a friendzone is this?

okudum,bir nevi friend zone, bence konusmaya devam edebilirsin, aynı sınıftasın sonuçta

Alıntıları Göster
    Çok uzun yazmışın özet geçebilin mi
    Daha Fazla Göster
  • Kardes aynisi benimde basima geldi BOSVERRRR. Kiz istemiyorsa zorlamaya gerek yok. O kadar umut vermistiki cepte diye bakarken birden bitiverdi. Gorunusune bakilirsa sende erkenden hemen sazan gibi atlamissin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddetseydi direk söylemezmiydi konuştuktan sonraki hali hiç reddetmiş gibi değildi hatta benim arkadaş oldu bu iş dedi benim düşüncem güvenemiyor erkeklere gibi sınıfta felan ben mesafeli durmama rağmen konuşuyor.

• hepsini okudum zebani çıksaydı söverdm :) bence özgüveninden dolayı kutlamak lazım seni. Çünkü daha önce bu tür işler ile uğraşmadıysan zorlanırsın. Olaya dönersek kız hakkında pek bilgi vermemişsin ruh hali nasıldır? Vs + bir ihtimal kız seninle vakit geçirmek istiyordur ama aşık olmamıştır onu kendine aşık et iyi şanslar

Hocam benim ki geçici değil gerçekten çok hoşalndım zaten ciddi biriyimdir bu konuda muhabbet felan iyi gidince bende umutlanıp gitti konuşmaya ama sonrasına kafam karıştı iyice zaman sorun değil bende zamanla etkileyebilirmiyim diye düşünüyorum çok fazla üstüne düşmeden mesafeli durmayı planlıyorum doğrumu acaba zaten konuşamıyorum ki hiç yalnız göremiyorum hep kızlarla dolaşıyorlar yapışık ikizler gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Hocam benim ki geçici değil gerçekten çok hoşalndım zaten ciddi biriyimdir bu konuda muhabbet felan iyi gidince bende umutlanıp gitti konuşmaya ama sonrasına kafam karıştı iyice zaman sorun değil bende zamanla etkileyebilirmiyim diye düşünüyorum çok fazla üstüne düşmeden mesafeli durmayı planlıyorum doğrumu acaba zaten konuşamıyorum ki hiç yalnız göremiyorum hep kızlarla dolaşıyorlar yapışık ikizler gibi.
    hoca sen şimdi napıcaksın biliyormusun.

hiçbirşey aynen devam et.
  • Hocam kız konuştuğum zaman çok iyidi sohbetimiz kişiliğini bende çözemedim ama arkadaşı o kız zor biridir aşla işi olmaz feministtir biraz dedi konuşana kadar akla karayı seçtim zaten ilk denememdi arkadaşlar sağolsun iyi yardımcı oldular yoksa söyleyemezdim kız dediğim gibi hep kızlarla dolaşıyor hiç yalnız olmaz güleryüzlü birisi çekingen gibi geldi bana bundan sonra mesafeli mi dursam kendime nasıl aşık edeyim onuda bilemiyorum kızı da tam anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom Leader

Hocam kız konuştuğum zaman çok iyidi sohbetimiz kişiliğini bende çözemedim ama arkadaşı o kız zor biridir aşla işi olmaz feministtir biraz dedi konuşana kadar akla karayı seçtim zaten ilk denememdi arkadaşlar sağolsun iyi yardımcı oldular yoksa söyleyemezdim kız dediğim gibi hep kızlarla dolaşıyor hiç yalnız olmaz güleryüzlü birisi çekingen gibi geldi bana bundan sonra mesafeli mi dursam kendime nasıl aşık edeyim onuda bilemiyorum kızı da tam anlamış değilim.
    10 gün önce aynısını yaşadım. Kız belki pişman olur bir şey yapar dedim hala bekliyorum :) Hala unutamadım

Orijinalden alıntı: ana18

10 gün önce aynısını yaşadım. Kız belki pişman olur bir şey yapar dedim hala bekliyorum :) Hala unutamadım

Alıntıları Göster
    Yapacağını yapmışsın, bundan sonra kenarı çekil üsteleme. Her kişinin karakteri bir değil, ben seni arkadaş olarak görüyorum edebiyatına girmeden seninle arkadaşlık bağını koparmamaya çalışmış. Sözün özü friendzone.

Orijinalden alıntı: TownSportif

Kalamazsiniz bu kadar net
    arkadaş kalalım demek ittir çekmenin kibarcasıdır başımızdan geçmedi mi yalan söylemek günahtır GEÇTİ kardeşim zamanla alışıyosun

Orijinalden alıntı: holiganx61

arkadaş kalalım demek ittir çekmenin kibarcasıdır başımızdan geçmedi mi yalan söylemek günahtır GEÇTİ kardeşim zamanla alışıyosun

Alıntıları Göster
    kızla her türlü iletişimi kes
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.