Şimdi Ara

Hoşlandığım kızın evinde ki erkek misafir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllar sonra bi kızdan hoşlandım fakat misafiri olduğunu söylediğin de ilk hemcinsi sanıyorum. Erkek dediğinde bi 2-3 saniye durdum. Sonra üstü kapalı ondan yaşça küçük olduğunu ablacım dediğini söyledi. Ben bu konuda hiç tepki vermedim , sevgilim değil ve açılmadım fakat aramızda bi çekim vardı.

Aradan biraz geçti bana whatsapptan bir şey sordu sonra tekli foto attı , yanında bi eleman vardı. İyi eğlenceler dedim ve bana abla kardeş kahve içiyoruz dedi.

Ben ise bu konudan sonra tamamen yok oldum , sadece denk geldiğimiz de konuşuyorum.

şimdi modern bi insan değilim bu konularda çünkü düzgün efendi erkeğim , kızda 10/10 biz kız değil. Arkadaş dedi siz sevgilimisiniz ? Yok dedim , zaten bu kıza sen bakmazsın dedi bana.

26 yaşında bi genç kızın evinde 21 yaşında bir dallama kalıyor. Çocukla sevişmediğini yada çocuğun buna bakıp kendisini tatmin etmediğini asla bilemem.

bu konulardan sonra kızla eskisi gibi iletişim kuramıyorum çünkü ona karşı olan yükselmem bitti. Uzaklaşarak doğru yolda mıyım. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya çok fazla mezhebi genişler damlamış. Uzaklaşmakla en doğrusunu yapmışsın , bırak bu geniş insanların söylediklerini. Üniversiteden örnek vermişler bir de, örnek verdiği kızların %99.9 u evinde beraber kaldıkları erkeklerle bir şey yaşamıştır , yaşıyor da. Zaten böyle şeylere mesafeli olan kız evine erkek almıyor.

• Bence cahilce davranmışsın ama kişiliğin buysa zorlamanın manası yok. Kendi kafa yapına uygun birine bak. Kız da üzülmemiş olur uzun vadede.

• scientia kullanıcısına yanıt

Hocam birinden hoşanıyorsun , kız tek yaşıyor ve erkek arkadaşı 1 hafta kalıyor. Cidden cahilce mi ?

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Üniversitede okudun mu bilmiyorum ama kampüs çevresinde kiralık evlerde tüm kızlar böyle. Herkes herkesle kalıyor, eğleniyor ve bazen de sevişiyor. Bunlar olabilecek şeyler. Mesela ilişki kurduktan sonra birbirinize verdiğiniz sözler ve güvenle alakalı. Kendin demişsin. Sevgili değilsiniz, birbirinize söz vermemişsiniz, adı koyulmuş bir şey yok. Belki çıkma teklifi edeceksin ama kız kabul etmeyecek? Kızın senin ondan hoşlanma ihtimali üzerine taviz vermesini beklemen aşırı.

İlişki güven her şey. Herkes herkesi her an aldatabilir. Tarihten beri olan bir şey bu. Sen de aldatabilirsin. Aldattığın an her şey biter. Ama daha aldatma olmadan, o kişiye güvenmeden, aldatma ihtimali var diyerek helikopter gibi her an kontrol edemezsin. Hem sana hem ona yazık. İşe gittiğinde evde yalnız kaldı artık kargocuyu mu içeri aldı yoksa bakkalı mı diye düşüneceksin hep? Kasiyer gülümsedi kesin aralarında bir şey mi var diyeceksin? Kafayı yersin.

Kız sana sevgilim değil diyorsa sevgilisi değildir. Güvenmek zorundasın. Olur da aldatırsa bitirirsin ilişkini oluverir.

• ayak bunlar ya kardeşiymiş ona vermiyorsa ben de bişey bilmiyorum hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam çok sıkılırsan çek 32ini rahatla, hoşlandığım kız falan filan sana yazık

• scientia kullanıcısına yanıt

Hocam hep düzenli seviyeli ilişkim oldu. Benim kaldırabileceğim konular değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama bende öyle düşünüyorum. Vermese bile sarılıp uyumadıklarını , evde onun yanında 40 derece zaten hava yarı çıplak dolaşmadığını nereden bileceğim ?

biraz hızlı bi yazış olmuş benimki haklısın

yaş 31 hocam. ben bi tanesini dayım dediği adamla kucak kucağa fotolarıyla yakalamıştım zamanında dayısı değildi tabii ki
    uzak dur bence o kızdan hayır gelmez.

• o çocukta abla gözüyle bakmıyordur hocam ihtimali yok aynı evde bir de.

• doğru diyorsun

• Hocam zaten aşırı soğudum , soğuma sebebim , kıza sormamama ramen yaşını ve abla muhabbetini kendisi açıyor.

21 yaşında ki bi velette rahat duracağını hiç sanmıyorum. Uzak durdum zaten hocam , 21 yaşında veledin hoşlandığım kızın evinde don yaprak gezebiliyorken abla ayağıja ben kızla bi kahve içmek için mesai harcayamam. Yaşlarımız aynı bu arada :)

aklın yolu bir hocam, oyun oyna film izle ya da duvara bak, şuna kafa yorsuğunkadar boş ve gereksiz olmayacak, işin komik tarafı kızın bir olayı varsa da yoksa da seni bağlayan hiç olay yok, tek gerçek şuan senin tek başına boşlukta duruyor olman, gerisinin bir anlamı var mı bilmiyorum, tabii senin bileceğin iş, yorumlara bakıp sonuca varma sadece aklında bulunsun, kesinlikle bir kadın erkek senin aklını kurcalayacak değerde değildir, olmamalıdır eğer olacaksa da seninle falan olmalı ki bi anlamı olsun

eve sürekli velet alıp beslermiş mi bu ABLA çocuk esirgeme kurumu mübarek
    boşver hocaam yak bi sigara bak rahatına

• Hocam , biz samimiyiz diye etraf sevgilisi sanmış yok diyorum , soran kişi diyor ki zaten buna mı kaldın ? Kız öyle pickme girl falan değil. Ben sanıyorum çok arkadaşı yok aramız iyi falan işler öyle değilmiş. Tipim boyum yerin de hocam , ben sadece düzgün bi kız arıyorum , hoşlanma sebebim tamamen boşlukta olmam

• Sigarayı bıraktım ama bi çay içerim 😏 içimden bende bunu düşündüm.

keşke bende bırakabilsem çayla sigara içiyorum şu an

sonuca bağlayın hocam, aslında çözüm basit, reddeilirseniz zaten sanmıyorum bunu inanılmaz şaşkınlık tepkisi vereceksiniz, herhangi bir sebepten olmayacaktır kurtuldunuz sayın, olursa da ne ala sizin için herhalde bu kadar

• kabul etti diyelim kız evde kertenkele beslemeye devam etti olur mu bu iş hocamm

• belki de kardeşi hocam neden hep kötüyü düşünüyoruz ki, evet insan zihni genelde hep işi oraya yorar buna da lafım yok ama sonuç olarak kanıtlanmamış her şey herkes melek görülmüyor mu? aynı şey tersi içinde geçerli anlatıma göre, niyetin kötülüğüne göre gerçekten iyi biri leş gibi görünebilir, bilemeyiz sadece önyargı bizim şuan konuştuklarımız, belki çocuk bu kızı 2 kere hamile bıraktı belki çocuk kuzeni belki eski kocası belki annesinin şeyi, belki kız iğneleme ile bunun permini alıp sonradan bana bastı deyip hapse attıracak ya da vurduracak al sana onlarca ihtimal, belki belki, ben bu konularda tecrübesiz biri olarak önyargılarıma yenilmeden kızın da doğru dürüst olabileceği ihtimaline inanmak istiyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.