Şimdi Ara

Hoşlandığım kız ASKB ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşık olduğum kızın Anti Sosyal kişilik bozukluğu var.Toplum'dan nefret eden bir tip.Çok az insanla konuşuyor bende içlerinden biriyim.Ağzını yokladım aşk'tan yana soğukluğu var.Canım sıkılınca sevgiliymiş gibi konuşuyorum hemen yola geliyor.Çok kafa kız zaten.Bu gün ki mesajlaşmadan bir örnek:

- o + ben

-Tamam ya yeter
    +Tamam o zaman ben anamın evine gidiyorum.
    -İyi.git o zaman ananın evine git ufak bir kız gibi ağla
    +Evlendikten sonra çok değiştin sen
    -Asıl sen çok değiştin.Çocuğuma bakacağını ona babalık yağacağını söylemiştin şimdi karnım burnumda beni bırakıp ananın evine gidiyorsun.
    +Tamam yeter bu kadar sil mesajları birisi yanlış anlayacak :)

Dediğim gibi çok dengesiz ama seviyorum.Kezban değil en azından.Hatta çok iyi kız ya.Tek korkum insanlara güvenmiyor oluşu.Açılırsam bana bir şey dermi.
    Kız çok kötü ya kalabalıktan korkuyor.pazar günü İstiklal'de yürüsek çığlık atmaya başlar korkudan.
    Birazda sadist ama bende mazoşistim ondan bişi olmaz kelepçelermiş beni öyle diyor Tırnaklamasını istedim şimdi uzatıyor yakın zamanda buluşursak çok eğlenicez

Star Wars Coffee
  • Sana mükemmel bi sevgili olucak bu mesajı unutma

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

İnsan aynadaki görüntüsüne aşık olunca...

Kız dedik Karga değil

Star Wars Coffee
  • Bu kadar samimisiniz,sonra sevdiğini söylediğinde insanlara güveni artık tamamen bitecek,arkadaşım bildiklerim bile ne gözle bakıyormuş diyecek,yapma bunu.

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Bu kadar samimisiniz,sonra sevdiğini söylediğinde insanlara güveni artık tamamen bitecek,arkadaşım bildiklerim bile ne gözle bakıyormuş diyecek,yapma bunu.

Sevmek suçmu
    Dur lan bunu yapayım sevmek suç mu diye mesaj atıyorum hayır değil falan derse sevdim ben seni derim.

Star Wars Coffee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.