Şimdi Ara

HOŞ GELDİN 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok şükür Allah nasip etti hep beraber 2024 yılına ulaştık, 2023 yılında her ne kadar Cumhuriyeti’mizin 100'üncü yılını coşkuyla kutlasakta, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde etkili olan Cumhuriyet tarihimizin en büyük depremini yaşadık ve bir çok yurttaşımız hayatını kaybettik aylar sonra 7 Ekim'de Filistin - İsrail savaşı başladı ve Hamas şehri yerle bir oldu ve özellikle bebek, çocuk ve bir çok Filistinli hayatını kaybetti ve savaş ne yazık ki tüm şiddetiyle devan ediyor, hem ülkemizde hem de Filistin'de binlerce insanın can verdiği 2023 yılında 22 ve 23 Aralık tarihinlerinde ne yazık ki Kuzey Irak bölgesindeki pençe kilit sınır hareketi operasyonunda 12 vatan evladımız şehit verdik, artık kazasız belasız yeni yıla girelim diye umut ederken bu seferde 28 Aralık tarihinde Marmara Otoyolu Sakarya ili İstanbul istikametinde zincirleme kaza sonucu 10 yurttaşımızı kaybettik sonuç olarak hiç bir umudum yok ama yine de artık insanların depremlerden, yangınlardan, sellerden, trafik kazalarından ve savaşlardan hayatını kaybetmediği, sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı ve bereketi bir yıl dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 😞 İnşallah önümüz kazasız belasız, kötülüklerden uzak, huzurlu ve mutlu olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

İnşallah kardeşim

• 2024 ehliyetimi ver lan

• Yaş kaç

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Az çok yeni ehliyete yazılan birinin yaşını tahmin edersiniz diye düşünüyorum, size kaç lazımdı :)

• Sadece merak ettim, bana hiç bir şey lazım değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Fazla merak iyi değildir hocam

• Merak öğrenmenin yarısıdır derler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.