Şimdi Ara

Hortlayan Forum En İyi Basketbol Ayakkabısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
27.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek uyuşmayan noktamız bu ama ben de yavaş yavaş answer xi ye yöneliyorum dediğin gibi o kadar hafifse müthiş lebron 4 çok karizmatik ve daha uzun(bilekler içn bi avantaj) ama bi yorum vardı cırtlı olduğu için bileklerim yara oldu 2 haftada iyileşti cırtlarını bağlamadan oynuyorum diye bu beni üzdü aslında converse wade i bi daha düşüneyim wade 2.0 ya da answer xi
  • wade 2.0 zor bulunur sanırım ben burda tr parasıyla 170 ytl ye answer xı buldum fiyatı bence uygun bana naswer xı çok hafif geldi ve sokak ta oynamak i.in mükemmel renkleri ve tabanı çok sağlam benim hoşuma gitti sen bilirsin
  • hakikaten lebron 4 çok kaba wade 2.0 ya da answer xi daha iyisine rastlanamadı ve nike dan hiç hafif ve hoş bi şeye rastladın mı?
  • jordan serisi vardı lebron v yi gördüm lacivert beyaz oda fena değildi ama cırtlı reebok dmx serisi var bilirmisin onlarda iyi
  • cırtlı olmasın diyorum ya işte sorun orda bana dayanmaz
  • o zaman ya answer yada wade diyosun ben burda 170 ytl ye answer buldum ucuz geldi tr de kaçtır bilmiyorum ama daha pahalı olmalı
  • http://www.kicksguide.com/guides/top-rated-shoes.asp en iyi ayakkabıları sıralamışlar inceleyiin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregkargi

http://www.kicksguide.com/guides/top-rated-shoes.asp en iyi ayakkabıları sıralamışlar inceleyiin

bunlar neye göre sıralanmış
  • ben de bilmiyorum answer yok diye neden parladın ama yardımcı olur diye belki koydum
  • quote:

http://www.kicksguide.com/guides/top-rated-shoes.asp en iyi ayakkabıları sıralamışlar inceleyiin

Emek verip buraya koyduğun için teşekkürler ama bunu yapan adam ayakkabılardan zerre kadar anlamıyor.Popülariteye göre yapmış resmen ve Air Max 360 ilk 30'da bile yok ki o dünyanın en iyi ayakkabısıdır.Hele ki Nike'ın tartışmasız en iyi ayakkabısıdr.Ayakkabıdan gerçekten anlayanlar varsa bana sonuna kadar hak verecektir.Jordan 23'ü hiç giymediğim ve görmediğim için yorum yapamayacağım ama nurnuma yine de popülariteye göre hazırlanmış bir liste bu diye kokular geliyor.Ayakkabı alırken direk dış götünüşüne bakıp ''vay,ne güzel bir ayakkabıymış'' diyenler olur ya,aynı o tür bir insan yapmış bunu.İlk 3 bölüme Jordan serilerini koymak demek facia demektir.Jordan'ın bütün ayakkabılarında başlıca olarak hep şekline ve rahatlığına bakılır.Bütün Jordan serilerinde bu 2 unsur başrol oynamaktadır.Herkes zaten ismi var diye aldı.İşi gerçekten bilenler de almaz zaten.İsteyen gider bir Nike mağazasına ve gerçekleri öğrenir.Herşey ortada ama yine de neyse.

LeBron 3'de 13.sırada olamaz.İlk 30'a bile giremez o.LeBron 2 bile çok daha iyidir ondan ki o 30.sırada.Rezalet demiyorum çünkü bu kelime çok hafif kalıyor.

Ayakkabı alacak olan birinin bakacağı son yer burası olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

quote:

Emek verip buraya koyduğun için teşekkürler ama bunu yapan adam ayakkabılardan zerre kadar anlamıyor.Popülariteye göre yapmış resmen ve Air Max 360 ilk 30'da bile yok ki o dünyanın en iyi ayakkabısıdır.Hele ki Nike'ın tartışmasız en iyi ayakkabısıdr.Ayakkabıdan gerçekten anlayanlar varsa bana sonuna kadar hak verecektir.Jordan 23'ü hiç giymediğim ve görmediğim için yorum yapamayacağım ama nurnuma yine de popülariteye göre hazırlanmış bir liste bu diye kokular geliyor.Ayakkabı alırken direk dış götünüşüne bakıp ''vay,ne güzel bir ayakkabıymış'' diyenler olur ya,aynı o tür bir insan yapmış bunu.İlk 3 bölüme Jordan serilerini koymak demek facia demektir.Jordan'ın bütün ayakkabılarında başlıca olarak hep şekline ve rahatlığına bakılır.Bütün Jordan serilerinde bu 2 unsur başrol oynamaktadır.Herkes zaten ismi var diye aldı.İşi gerçekten bilenler de almaz zaten.İsteyen gider bir Nike mağazasına ve gerçekleri öğrenir.Herşey ortada ama yine de neyse.

LeBron 3'de 13.sırada olamaz.İlk 30'a bile giremez o.LeBron 2 bile çok daha iyidir ondan ki o 30.sırada.Rezalet demiyorum çünkü bu kelime çok hafif kalıyor.

Ayakkabı alacak olan birinin bakacağı son yer burası olsun.

kısmen katılıyorum ama lebron ıv ye dün baktığımda answer xı dan çok daha ağırdı duyurulur

• Answer XI bu mu oluyor;

Hortlayan Forum En İyi Basketbol Ayakkabısı

Eğer buysa LeBron 4'ün yanından bile geçemez en kötü basketbol ayakkabılarından birisi.Hiç bir özelliği yok.Tek özeeliği Answer'ın giymiş olması yoksa futbol ayakkabı bundan iyidir.Answer serilerinin gerçekten iyi bir ayakkabısı olmadı daha zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 2 Mart 2008; 17:57:48 >
  • evet o ben dün mağazada gördüm resimdekiyle alakası yok canlı bi şekilde görünce çok daha iyi özelliğini bilmem ama görüntüsü raflarda süper
  • Ayakkabı da bakacağın son şey görüntü olsun hatta ona bile bakma.Görüntü hiç birşey anlam ifade etmez.Güzel görünebilir ama iç özelliği olmadan beş para etmez bir ayakkabıyla eş değerdir.Genelde iyi ayakkabıların da zatn dış görünüşü pek güzel olmaz(bakınız air max 360).İç özelliği de yok gibi ayakkabının.Zaten altında bir zoom-air max gibi bir teknoloji de yok.Iverson serilerinin hiç birini alma bana kalırsa.Eğer tabi gerçekten iyi bir ayakkabı istiyorsan.
  • bende şu an answer 6 var memnun değilim peki ıverson nasıl giyiyo bunları vede o boyla smaç bile basıyo ayağında answerler varken onu merak ediyorum hiçbi teknolojisi yok derken neyi kastediyosun bilekleri iyi kavradığını duydum başka..??
  • Iverson'un smaç vurması bacaklarından dolayıdır.Ayakkabı smaç vurmanı sağlamaz ki.Ayrıca basketbol ayakkabılarının hepsi bileği iyi kavrar.Bu normal bir şey.Teknoloji derken de air max,air zoom falan anlamında söyledim.Altı normal ayakkabı gibi.
  • yani o ayakkabılar hiç bi işe yaramazmı diyosun
  • Yani bu açık bir şekilde ortada.Özelliği bile yok.Sıradan bir basketbol ayakkabısı kadar en fazla.Answer serilerinden fazla birşey beklemeyin zaten.Alırken iç özelliklerine bak,dış özelliğe hiç bakma.İstiyorsa kunduradan da çirkin olsun.Bu bir tavsiye sana.
  • Ilkkan'a katiliyorum ayakkabida bakacagin en son guzelligi olsun. Hava atacagim diye ayakkabi almayin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Ilkkan'a katiliyorum ayakkabida bakacagin en son guzelligi olsun. Hava atacagim diye ayakkabi almayin.

yok abi ya hava atmaktan falan değil öle hoşuma gitti
    peki bi ayakkabı alırkan nasıl anlayacaz iyi olduğunu veya bitek nike ler mi iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.