Şimdi Ara

Hortlayan Forum En İyi Basketbol Ayakkabısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
27.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 da geçen sohbete baktım ve düzenleyim dedim. En iyi ayakkabıların;
    Nike Air Zoom Huarache 2K5 Kobe Bryant
    Nike Air Zoom Lebron IV
    Nike Air Jordan XVIII (18)
    LeBron V
    Nike Air Jordan XXI (21)
    olduğu iddia ediliyor. (Yanlışsa eğer söyleyin,tartışalım, değerlendirelim) Bilen kullanan varsa söyleyin oylayabiliriz.
    Linkler;
    http://www.pickyourshoes.com/collectible/nike_huarache_2k5_blk_wht.htm (Nike Air Zoom Huarache 2K5 Kobe Bryant)
    http://www.pickyourshoes.com/collectible/nike_zoom_lebron4_blk_wht_red.htm (Nike Air Zoom Lebron IV)
    http://www.pickyourshoes.com/collectible/nike_air_jordan_18_blk.htm (Nike Air Jordan XVIII (18))
    http://www.pickyourshoes.com/collectible/nike_air_jordan_21_blk_gry.htm (Nike Air Jordan XXI (21))
    http://www.pickyourshoes.com/new3/nike_lebron5_blk_wht_crim.htm (LeBron V (5))
    ve koyu istek üzerine iverson xi;
    http://www.amazon.com/Reebok-Mens-Answer-Basketball-Shoe/dp/B000RQ7CK8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregkargi -- 29 Şubat 2008; 21:59:43 >

• 2K5 ve AJ18 guzel ayakkabilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

2K5 ve AJ18 guzel ayakkabilar.
    şuan guardlar için en iyi ayakkabı nashin gidiği zoom air bb
    kendimde kullanıyorum!gayet iyi bi ayakkabı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34pierce34

şuan guardlar için en iyi ayakkabı nashin gidiği zoom air bb
    kendimde kullanıyorum!gayet iyi bi ayakkabı!

Alıntıları Göster
    selamlar yeni üyeyim.bence answer xı güzel ayakkabı.listede sanırım yok.ama ıverson efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mad_03

selamlar yeni üyeyim.bence answer xı güzel ayakkabı.listede sanırım yok.ama ıverson efsanedir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

Reebok Iverson modellerini cok fazla teknolojile donatti. Kotu olmadi ama cok fazla zimbirtili ayakkabiyla dolasirken sanki ayaginda robot varmis gibi. Iverosun'in 8. modeli cok guzeldi hala giyerim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mad_03

Reebok Iverson modellerini cok fazla teknolojile donatti. Kotu olmadi ama cok fazla zimbirtili ayakkabiyla dolasirken sanki ayaginda robot varmis gibi. Iverosun'in 8. modeli cok guzeldi hala giyerim.

Alıntıları Göster
    Şöyle kalender bi şey olsun, stilik, bilekleri iyi kavrasın, rahat olsun ve ayrıca sokak basketinde oynadığım için de koyu renkler olsun dedim. Buna göre baktğım iyi ayakkabılar bunlar. Bunlar arasında kaldım kriterler de göz önünde bulundurulunca daha iyi ayakkabı önerileriniz veya bu listedekiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: emregkargi

Şöyle kalender bi şey olsun, stilik, bilekleri iyi kavrasın, rahat olsun ve ayrıca sokak basketinde oynadığım için de koyu renkler olsun dedim. Buna göre baktğım iyi ayakkabılar bunlar. Bunlar arasında kaldım kriterler de göz önünde bulundurulunca daha iyi ayakkabı önerileriniz veya bu listedekiler?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregkargi

ben bugün answer xı ya baktım.rengi siyah.ve çok güzel gözüküyo.answerler zaten her zaman bilekleri süper kavrardı.buda öyle istersen bi bak.istanbulda alışveriş merkezlerinin çoğunda var. reebok mağzalarında tabbii.ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.parayı denkleştirirsem .

listedekilerden jordan 18 süper.ve oraya neden tmac 5 koydun onun 6 tısı çıktı ve lb nin de yenisi çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_03 -- 27 Şubat 2008; 18:02:28 >

• quote:

quote:

ben bugün answer xı ya baktım.rengi siyah.ve çok güzel gözüküyo.answerler zaten her zaman bilekleri süper kavrardı.buda öyle istersen bi bak.istanbulda alışveriş merkezlerinin çoğunda var. reebok mağzalarında tabbii.ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.parayı denkleştirirsem .

listedekilerden jordan 18 süper.ve oraya neden tmac 5 koydun onun 6 tısı çıktı ve lb nin de yenisi çıktı.

Alıntıları Göster
    @mad_03 abicim ben buraya efsaneleri koydum lb 5 i ben de biliyorum t-mac 6 yı da gördüm çok sevdim stilleri müthiş olmuş ama t-mac 6 nın tabanına bakarsan çok ince yerden gelen basıncı ne kadar soğurabilir ki ve ne kadar hantal duruyo. basketbol ayakkabılarının özelliklerinden biri de budur zaten yerden gelen basıncı soğurup hızını kesmemek, hantal olup da performansını düşürmemek.t-mac ve answer serisi ağır ayakkabılar (bi kaç istisna hariç) t-mac serisinin bi eksisi de tabanı. En iyi ayakkabıları nike üretiyo tavsiyeleriniz de bu yönden olsun. T-mac 5 çıktı lebron v girdi Jordan 21 de çıkacak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregkargi -- 27 Şubat 2008; 20:22:23 >

• quote:

@mad_03 abicim ben buraya efsaneleri koydum lb 5 i ben de biliyorum t-mac 6 yı da gördüm çok sevdim stilleri müthiş olmuş ama t-mac 6 nın tabanına bakarsan çok ince yerden gelen basıncı ne kadar soğurabilir ki ve ne kadar hantal duruyo. basketbol ayakkabılarının özelliklerinden biri de budur zaten yerden gelen basıncı soğurup hızını kesmemek, hantal olup da performansını düşürmemek.t-mac ve answer serisi ağır ayakkabılar (bi kaç istisna hariç) t-mac serisinin bi eksisi de tabanı. En iyi ayakkabıları nike üretiyo tavsiyeleriniz de bu yönden olsun. T-mac 5 çıktı lebron v girdi Jordan 21 de çıkacak sanırım

Alıntıları Göster
    Beyler bu Air Jordan 23(XX3) ne kadar

• quote:

Beyler bu Air Jordan 23(XX3) ne kadar

Alıntıları Göster
    tamam kardeş sorun yok valla ben 1 ay içinde answer xı alcam beğenirsem sanada söylerim

işte answer xı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_03 -- 27 Şubat 2008; 21:02:14 >

• quote:

tamam kardeş sorun yok valla ben 1 ay içinde answer xı alcam beğenirsem sanada söylerim

işte answer xı

Alıntıları Göster
    arkadaş bence lebron iv al milletin gözleri ayaklarında olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregkargi -- 27 Şubat 2008; 21:08:34 >

• quote:

arkadaş bence lebron iv al milletin gözleri ayaklarında olur

Alıntıları Göster
    bakarız alcağımız zaman senin önerin ne bide bende ıverson forması kolluğu başlığı falan var ayakkabısıda uyumlu olmaz mı diye düşünüyorum
  • quote:

bakarız alcağımız zaman senin önerin ne bide bende ıverson forması kolluğu başlığı falan var ayakkabısıda uyumlu olmaz mı diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Tam iverson olursun alırsan kullanıyorsa vardır bir bildiği ama benim aklım lebron IV'te
  • quote:

Tam iverson olursun alırsan kullanıyorsa vardır bir bildiği ama benim aklım lebron IV'te

Alıntıları Göster
    eğer leBron alırsam v alırım heralde yeşil ve kırmızı renklisı güzel.hatta süper ama ben sokakta oynayacağım için genelde çabuk ve kolay kirlenir gibi gözüküyo.bence leBron ıv den daha güzel lebron v

• quote:

eğer leBron alırsam v alırım heralde yeşil ve kırmızı renklisı güzel.hatta süper ama ben sokakta oynayacağım için genelde çabuk ve kolay kirlenir gibi gözüküyo.bence leBron ıv den daha güzel lebron v

Alıntıları Göster
    Abi sen kafayı ivy le bozmuşsun onun ayakkabısı onun kolluğu olsa ne olacak daha kalitelilerine bak Air Jordan 18 veya lebron 4 gerçekten çok güzel ayakkabılar hem lebron 4, 5ten daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregkargi -- 28 Şubat 2008; 19:00:24 >

• quote:

Abi sen kafayı ivy le bozmuşsun onun ayakkabısı onun kolluğu olsa ne olacak daha kalitelilerine bak Air Jordan 18 veya lebron 4 gerçekten çok güzel ayakkabılar hem lebron 4, 5ten daha güzel

Alıntıları Göster
    ona bakarsan sende kafayı lebronla bozmuşsun ıverson neden kaliteli olmasın sonuçta nba in biçok formasını yapan rbk üretiyo ve ıversonda bi isim sonuçta neyse sen lb 4 al bende answer 11 ikimizde isteğimize kavuşalım

ıverson kalitedir

• quote:

ona bakarsan sende kafayı lebronla bozmuşsun ıverson neden kaliteli olmasın sonuçta nba in biçok formasını yapan rbk üretiyo ve ıversonda bi isim sonuçta neyse sen lb 4 al bende answer 11 ikimizde isteğimize kavuşalım

ıverson kalitedir

Alıntıları Göster
    LeBron un basketbol unu sevmiyorum ben sadece adı var ama adına üretilen ayakkabı müthiş ben bayağıdır araştırıyorum bana en uygun geleni bu neyse renkler ve zevkler tartışılmaz

• quote:

LeBron un basketbol unu sevmiyorum ben sadece adı var ama adına üretilen ayakkabı müthiş ben bayağıdır araştırıyorum bana en uygun geleni bu neyse renkler ve zevkler tartışılmaz

Alıntıları Göster
    mad_03 bi de şunu değerlendirelim
    http://www.pickyourshoes.com/athletic/converse_wade_2_blk_wht.htm
    çok rahata benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregkargi -- 28 Şubat 2008; 18:59:56 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bu yorumu yasina bagliyorum.

• quote:

quote:

Bu yorumu yasina bagliyorum.

Alıntıları Göster
    ok wade ayakkabısı bence süper hatta answer 11 den de güzel ama benim favorim ıverson ve bende biçok ürünü var şu anda zaten answer 6 var.çok eskidi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.