Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun bütün sürümleri ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Yama V4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır.

Emeği Geçenler

Sweaty / VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki HZDRemastered_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama İndir

Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Son zamanlarda bizden çok istediğiniz Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yamasını hazırladık. Bu videomuzda sizler için hazırlamış olduğumuz Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama kurulumunu göstereceğim. Herhangi bir sorun yaşamamak için videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. Video içinde kısa bir Türkçe Yama oynanış kısmı da var. Türkçe Yama İndirme Bağlantıları : Calypso Çeviri : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/horizon-zero-dawn-remastered-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videosu gelmesini istiyorsanız, kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #horizonzerodawnremastered #türkçeoyun #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?si=CswmOP8TZgVL9jGa&v=8dIAtCTEqoo&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 1 Ekim 2025; 18:21:0 >

• Hatan yok dostum. İmzamı atarım altına söylediklerinin, Sweaty'e imkansız de ve sonra geç köşene otur izle   Elinden hiç bir şey kurtulmuyor. Emeği çok büyük gerçekten, bende senin aracılığınla bir kez daha eline sağlık kardeşim diyeyim. Ekibin görünmez kahramanı diyebiliriz. Beğenmene de ayrıca sevindim. Rica ederiz, iyi oyunlar  

• Hocam bunu bekliyodum ellerine sağlık. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Son zamanlarda herkes bunu bekliyormuş, sürekli her yerden bunu yazdılar. Bizde yapmak istedik. Rica ederiz, iyi oyunlar Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama 

• Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Güncel yamayı sitemizden veya konu içerisindeki linkten indirebilirsiniz. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Teşekkürler, rica ederiz dostum. İyi oyunlar Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama 

Rica ederiz, iyi oyunlar Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama 

Dosya yapısı çeviriye olanak tanımıyor diye biliyorduk ama görülüyor ki Sweaty yi hiçbir şey durduramıyor.

Rüştünü fazlasıyla ispat etti, helal olsun söylenecek söz yok. Hatam varsa da affola bildiğim kadarıyla ekibin yazılımcısı o.

Tekrar tüm özveriniz ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler dostlar....

• Hatan yok dostum. İmzamı atarım altına söylediklerinin, Sweaty'e imkansız de ve sonra geç köşene otur izle Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama  Elinden hiç bir şey kurtulmuyor. Emeği çok büyük gerçekten, bende senin aracılığınla bir kez daha eline sağlık kardeşim diyeyim. Ekibin görünmez kahramanı diyebiliriz. Beğenmene de ayrıca sevindim. Rica ederiz, iyi oyunlar Horizon Zero Dawn Remastered Türkçe Yama 

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.