Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
18
Favori
59.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam saatlerinde 80 tl bakliye ekledim sabah alırım diye bi baktım oda ne fiyat artmış. Neyse ki Epic imdadıma yetiştide sabahın bu saatinde işe gitmeden hemen kaptım. Üzüldüğüm nokta ise 80 tl bakiye içeride kaldı Steamde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylve -- 5 Temmuz 2020; 4:52:42 >
  • Neyseki hızlı davrandım:) halbuki hiç adedim değildi 67 TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Güzel Grafikli ,sinematikli ,dünyası cazip, sanat kısmı iyi bir oyun. Güzel açık dünya hack and slash oyunu. Piyasadaki çoğu hack and slash oyununda daha iyi açık dünyası var. Bu oyunu gta,witcher,rdr gibi oyunlarla karşışatırmayın. Ac oyunun rakipleri saydıklarım AC oyunları çöp oğlu çöp. Bu oyun ise türünde güzel bir oyun. Hiç bir konuşmanın olmadığı snırlı açık dünyası olan hack and slash oyunlarından güzel. Detroit türkçe dil desteği ve ps özel oyun olduğu için özelikle satın almıştım. Keza horizan ps ye özel ve türkçe yaması geldiği için aldım. Pc ye çıkan psye özel oyunları alıp desteklemek lazım. Death Strandingi fiyatı ve kendisi ilgimi eçkemdiği almyacağım. Fiyat detroit yada horizan gibi olsaydı sırf Kojima oyunu diye alırıdm. Belki Bir gün Lust of Us da oynarız.
    Mesajınızda tek katıldığım kısım grafikleri ve sanat tasarımı güzel kısmı. Onun dışında Ac Origins ve FarCry 5 çok daha iyi oyunlar. Oyunda sinematik yok, konuşmaya giriyon kamera konuşan karakteri çekiyor bu kadar. Diyaloglar da çöp. Rpg oyunlari da ki gibi bir şey beklemeyin. Etki de etmiyorlar zaten. Yan karakterlerin hiç birini hatirlamiyorsunuz, Ana Karakterler de ilgiden uzaklar. Seslendirmeleri iyi ama. Görev tasarımları leş. Yan görevlerde pembe ayak izi takip etmekten sıkılıp ana göreve girdim. Onlar da aynı. Dünya ve içindeki gizem ilgi çekici ama sunum kötü. Mekanikler yine aynı şekilde vasat. Yakin dövüş yok varsayıyorum. Silahlar çeşitleri idare eder ama ama düşmanlar ölmek bilmiyor. En son dayanamayıp story mode a aldım. Aloyun hitboxu zaten küp gibi bir şey. Yetenek ağacı çöp. Açık dünya özgür, gizli duvarlar VS yok. Hoplaya zıplaya her yere gidebiliyorsunuz. Far Cry 5 de de iyi tasarlanmış görevler yok ama sevmediğiniz görevleri yapmayıp sadece sevdiğiniz görev ve aktiviteleri yapıp oyunu bitirebiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 5 Temmuz 2020; 13:36:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 yıllık oyunu 275 TL den itelemeye çalışmak. Kimin fikriyse acayip sövüyorum onlara.

    Ulan oyunun PS4 versiyonu şu anda 84 TL. İndirimlerle 50 TL ye falan alabiliyorsun.

    PC ye özel bir içerik mi var grafikleri mi yeniledin ne yaptın da bu fiyat?
  • İşin daha bir komik tarafını söyliyim.

    Horizon Zero Dawn - 275 TL
    Cyberpunk 2077 - 249 TL

  • Şuna bir düzenleme gelmesi lazım: 60 dolarlık Cyberpunk 250TL iken 50 dolarlık Horizon Zero Dawn 275TL. Bizim gibi ekonomisi kötü olan ülkelerin bölgesel fiyatlandırmada kaderi bu herhalde.
  • Bizdeki oyunlara para vermek istemeyenlere bahane çok nede olsa.77 tl olur aman çok pahalı ucuzlar alırım derler.Sonra fiyat düzenlemesi gelir bu ne fiyat yaaa 77 tl olsaydı alırım diye beyinleri yakarlar.İşin komik tarafı steam de o fiyata almayıp şimdi ağlayanlar epic den hala almıyorlar.Epic dede fiyat arttığında gene derler alacaktık tam fiyat arttı.Witcher 3 gibi bir sanat eseri bile bizde utanmasalar para verecek kadar bedavaya satılmasına rağmen ona bile düşermi daha diye yüzyüz kaynıyor.
  • 3 yıllık oyun, PS'de 80 liraya satılıyor, PC'de 275 lira yapmışlar. Almayın. Bu kadar basit.

    Oyun çöp bu arada bana göre. PC dünyasının exclusive oyunlara açlığından dolayı bu kadar rağbet gördü. Oyunda kontroller çok zordu. PC'de nasıl oynayacak merak ediyorum. Alamayanlar üzülmesin. Kaybettiğiniz bir şey yok. Oynamasanız da olur. Bir RDR2, TLOU ya da Uncharted gibi başyapıt değil.
  • Epicten alacağım sanırım. Umarım optimizasyonu fos çıkmaz. 16 GB ram istiyor o da yok bende. Ayrıca RX580'de oynanılan grafik ayarı medium diyorlar. Umarım daha iyi ayarlarda oynarım.

    Oyunun kutulu versiyonu var bende hâlâ aslında dünyası çok hoş bir oyun.

    Edit: Aldım Steamdeki gibi artar martar 2-3 sene bu fiyata düşmez neredeyse. Benim boykot işi de yalan oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 5 Temmuz 2020; 16:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamışsın.
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Kontrol zorluğu yürü git ya Sony üstümüze salıyor bu kafasızları biz uğraşıyoruz burda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın bence geç olmadan.

    Not:Bu arada herkes için söylüyorum. Steam de oyunda Denuvo gözükmüyor ama çıkışına yakın denuvo oyuna eklenicek haberleri var.O yüzden paranız varsa durumunuz iyiyse Epicten 79 tl ye alın geçin derim.
  • Denuvo olmayacak oyunda ilk günden düşer sıkıntı yok. Artık yamasına para verip alırız türkçe iyi gider ilk çıktığında çöp ps4 de altyazısız oynamıştım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games'de fiyatı güncelledi beyler.
  • Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU]
  • Konsol oyuncusu olarak ps deki fyatlara laf ediyoruz ama pc tarafida aslinda o kadar guvenilir degil yarin obur gun yerel fiyatlandirmayi yapimcilar sallamamaya baslarsalar o zaman goruruz oyuncu dostu pc platformunu zaten oyun oynamak luks olmus iyice.
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Korsan oynarız hocam sıkıntı değil. Pcde seçenek çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, Steam'in ardından Epic Games'de de 275₺ olmuş:
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/horizon-zero-dawn-complete-edition

    Epic, Steam fiyat artışından sonra fiyatı hemen değiştirmeyerek iyi süre tanıdı. Bariz tehlikeye rağmen almak isteyip almayan kaldıysa yapacak birşey yok.
  • Artık rahatça ağlarlar zaten 70 tl yi bile fazla bulup almayacaklar

    Büyük bir fırsattı değerlendiren aldı.Bu fiyatla indirime bile girse kaça düşer artık.%70-80 indirime girmesi lazımki 70 civarına düşsün.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.