Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.215
Cevap
57
Favori
236.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TR PSN'den alanlar 28 Şubat'a girdiğimizde mi yoksa 1 Mart'a girdiğimizde mi oynayabilecek? Kafam karıştı da var mı bilgisi olan?

    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 25 Şubat 2017; 11:34:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhasal

    TR PSN'den alanlar 28 Şubat'a girdiğimizde mi yoksa 1 Mart'a girdiğimizde mi oynayabilecek? Kafam karıştı da var mı bilgisi olan?

    1 Mart Yazıyor.


    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutGuru -- 25 Şubat 2017; 11:36:55 >




  • mhasal kullanıcısına yanıt
    1 marta girildiğinde gece 01:00 da oynanabilir olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün fazladan bekleriz artık, sorun değil. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşk horizonla yasanıyor güzelim hheyt be

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gamersyde.com/news_horizon_zero_dawn_now_patched-18837_en.html isteyen burdan yeni Pro'ya patch gelmiş halini izleyebilir,veya indirebilirsiniz.Fakat ben idm ile indirdim grafikler benim kötü 720p monitörüm de bile mükemmel gözüküyor.Usb'ye atıp evde full hd 3D TV'de bakacağaım. Fakat oyun çok gerçekçi görsel efektleri var.GG games Decima grafik motorunun sınırlarını standart ps4'de zorladığını çok rahat anlıyoruz.Bu oyun pro için tam olarak geliştirilmediği için 1080'de ps4 ile aralarında az fark olması normaldir.Fakat 4K HDR tv'de Neogaf'da oyunu deneyim edenler grafiklerin çok canlı,ve renklerin detaylı olduğunu aşırı derece de çok iyi gözüktüğünü söylüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 25 Şubat 2017; 12:44:57 >




  • Bu arada aklıma uncharted 4'ün 2014'de yayınlanan trailer'deki görsel efektler,resmen Horizon zero dawn gerçek zamanlı olarak grafik motorundan o aynı görsel efektleri standart ps4 ve daha iyi ps4 pro 4K versiyonda HDR ile renkler çok canlı ve daha gerçekçi duruyormuş. Guerilla Games'in Decima grafik motoru bence abartmıyorum ama Cryengine gibi başarılı görsel efektlere sahip grafik motoru,sadece görsel anlamda değil,oyun dinamikleri ve oynanış mekanikleri olarak başarılı grafik motorudur.Çünkü Cryengine her ne kadar görsel efektler,grafik anlamda çok başarılı olsa da,oyun dinamikleri olarak çok başarısız grafik motorudur.
    https://www.youtube.com/watch?v=y1Rx-Bbht5E Uncharted 4 E3 2014 traileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 25 Şubat 2017; 12:29:25 >




  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Sıf kötüledi diye eleştiren konusunda haklısınız ama birde o kişilerin tüm incelemelerini bilen benim gibi kişiler tutarsız söylemleri eleştiriyorki bu son derece hakkımız olan bir durum , bazen güvenmemiz getekenler sıf ona hitap etmediği için sıradan bir oyunmuş gibi davranması sizce ne kadar objektif bir yaklaşımdır , bir tarafta çok sözüne çok güvendiğin inceleyen harika diyor ama eksilerinide anlatıyor ona saygımız zaten sonsuz , bir tarafta genelde ortalama olan bir oyunu şişirip buna gelince sıf ona hitap etmiyor diye değersiz söylemleri insanları en azından benim gibi takip edenleri elbette kızdırıyor

    Bakın çok basit bir örnek vericem enis kirazoğlunu çok severim bazen yorumları tutmasada genelde objektif birisi final fantasy 15 için inanılmaz bir oyun ( beklememize deydi direk alın hiç düşünmeyin ) metası 81
    Horizon içinse arada kalmış meta sı 90 yinede bu adamı eleştirmem çünkü bahsettiği konular kendi içinde azda olsa tutarlı ama bazıları var gerçekten şaka gibi eleştiriler yapıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 25 Şubat 2017; 12:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Enis'in incelemesi onca zamandır oyun oynayan birine yakışmayacak derecede amatörce olmuş. Anlam veremediğim bir ön yargısı var oyuna karşı ve sürekli Skyrim, Witcher 3 karşılaştırması yapıp gömmeye çalışıyor. Bu doğrultuda yaptığı bazı eleştiriler haklı eleştiri değil. Çünkü Horizon, hem GG'nin hem de serinin birinci oyunu, her şey sıfırdan yaratılıyor. Skyrim, Elder's Scrolls'un beşinci oyunu, Witcher 3'de adı üstünde üçüncü oyun. Orada eski oyunlardaki tüm modelleri yeni oyuna taşıyabilme şansları var, üstüne bir de sıfırdan modeller yapıp sayıyı katlıyorlar. Horizon'un böyle bir imkanı mı var ki, düşman çeşitliliği konusunda ayarsız bir karşılaştırma yapabiliyor. Enis'in bu mantığı şu anlama geliyor; Kazu, her yeni Gran Turismo oyunun da sıfırdan 1000 tane araç modelliyor.

    Kusura bakmasın ama tam velet ağzı ile konuşuyor. "Düşman çeşitliliği binlerce değil" gibi bir cümle kurmuş. Böyle bir şey söylüyorsan önce örnek vermesi gerekiyor. Serinin beşinci oyunu Skyrim'de de yok ki o kadar, belki 100.

    Hadi buna mübalağa deyip geçelim, bitirdiği oyun için "makinelerin sayısı 10'dan fazla değildir" diyor. Henüz oynamadığım halde oyunun menüsündeki Notebook bölümüne keşfedilen makinelerin eklendiğini biliyorum.http://i.hizliresim.com/Qag0oZ.png Toplam 26 farklı makine var, hepsini açmamış olsa bile soru işaretlerini sayması dahi sayıyı öğrenmek için yeterli olacaktı.

    Combat sistemindeki eleştirisi de çok sığ mesela, o halde ben de Witcher 3'ü sadece kılıç sallıyoruz, crossbow ve bomba neredeyse hiç kullanılmıyor, büyüler az, taktik adına yapılabilen tek şey yağlar diye gömeyim. Horizon'da sadece ok atıyoruz deyip sonrasında en az 15 farklı saldırı seçeneği sayması da manidardı.

    Yine de çok da yadırgayamıyorum zira kendisi de söylüyor speed-run yaptığını, yan içeriklerin %40'ını tamamladığını, bir nevi oynamamış. Daha doğrusu oyunun keyfini çıkarmaya çalışmamış, "Nasıl Skyrim kadar iyi puan alır ya" kafasında oynadığı çok belli. O verdiği 8 puan da kendi puanı değil bence, yaptığı eleştirilerin sonunda şahsen 7 falan bekliyordum ama işte genel ortalaması 9 olan bir oyuna 7 verirse, iyi kötü bir saygınlığı var onu da kaybeder diye düşündü sanırım.




  • Şahsen hiçbir incelemeyi izlemedim yerlilerde, oyuna zaten 3-4 gün kaldı, açar saatlerce oynar düşüncelerimi yazarım, oyun beğenilecek diye bir kural yok arkadaşlar.
  • Oyunun Tropyleri kolay görünüyor. Hemen yapılabilir
  • Agzina saglik malkor23 kardesim bir cok kisinin duygularina tercuman olmussun kendini editor olarak goren bunlarin agzina bakarak oyunlara iyi yada kotu gozle bakiliyorsa soylenecek sozde yok bu tiplerin incelemelerine bir bakin bu kadar lagbali anlatim olurmu birde yabanci incelemerine bakin sirf senin zevkine uymuyor diye bu kadar kotuleyip bu tarzdan hoslanan oyunu bekleyen insanlari sogotamassiniz yeminle malkor23 kardesimin incelemeri bu tiplerin incelemerinden kat ve kat iyidir yazdikleri zevle okunuyor iyi bir inceleme bekliyorum senden malkor23 kardesim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 25 Şubat 2017; 15:25:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @melkor23
    Yorumunu +1 derim geçerim. Aynı şeylere dikkat etmişiz, Bir çok editör kendi Oyun zevki ile oyun inceleme mantığı yapmış. Birileri şunlara oyun incelemesinin böyle yapılmaması gerektiğini söylemeli.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Guzel yazmissin.enis takla ata ata gittim diyor bolumlere inceleme hemen ciksin diye herhalde

    Oyungezerdeki arkadasta butun toplanabilirleri bile bulmaya calisiyorum muthis dunyasi diyor en detayli inceleme oyun oynama saatine gore oyungezerden gelicek gibi.enis 20 saate bitiyor oyungezer 30 saat yarisi olmadi diyor

    Oyun kotude cikabilir begenmeyede bilirsin onda sorun yok fakat bazi inceleme yada ilk izlenimler kotu ciksa sevinecekler tarzi olmasi sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun sinema filmi olmalı umarım Sony bir film çeker bu oyuna

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız bence de hocam kötüleme amaçlı söylemiyorum ama Türk basını olarak bazı şeylere objektif yaklaşılmıyor nedense, hep bir tutarsızlık söz konusu. Oyunu alacak arkadaşlar da oyunun kendilerine hitap ettiğini düşünüyorlarsa alıp oynasınlar derim herkesin düşünceleri, zevkleri farklı sonuçta Türk yayıncılar oyuna şöyle dedi böyle dedi dersek hiçbir oyunu oynayamayız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enis belli sureden sonra dinazorlarin zayiflikari cozuyosunuz diyor ya nolcakti.witcherda hangi yaratik atese dayanikli yok su iksire zayif ogreniyosun isin kolaylasiyo yada dark soulsta ki yaratiklara hangi sekilde yanasip vurcaginda zayif dugunu ogreniyosun ne olmasini bekliyorki 1000 cesit cozulemeyen dinazormu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni zihniyet iyi yada kotu oyundur ona bisi demiyorum ornek driveclubada acik dunyasi yok diye kotuleyip durdu bazilari sanki butun araba yarislari acik dunya olmaliymiscasina.sen acik dunya olmamasini bir eksi olarak sunamazsin surus kotu dersin arac az dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOX B0SS

    Aşk horizonla yasanıyor güzelim hheyt be

    Çok güldüm Allah'ta seni güldürsün :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim ülkemizdeki oyun inceleme yaptığını sananların 2 sorunu var birincisi marjinal olmaya çalışıp saygı ve ilgi uyandırmak. 2. si ise oyunlardan sıkılmış olmaları. Bazıları bunlardan birine sahipken bazıları maşallah her ikisine birden sahip. Adam 5 yaşından beri oyun oynamış gelmiş 25-26 yaşına sıkılmış olabilir yani. örnek vermek istemiyorum zaten yukarıda bahsedilen 3 kişide bu özelliklere sahip. Bence bu işi bırakıp farklı sektörlerde şanslarını denemeleri gerekli..ama bırakırlarmı hayır tabikide diğer sektörlerde böyle kolay kandırabilecekleri bebeler yok...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.