Şimdi Ara

Hoparlörden sesler kesik kesik çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir tanıdığımın bilgisayarında format attıktan sonra driverleri kurarken ekran kartı önce hata vermiş kurulurken sonra görüntüde dalgalanma ve sesde kesikleşme varmış. Ekran kartını tekrar kurmasını önerdim ordaki dalgalanma kesilmiş fakat ses hala kesik kesik çıkıyormuş. Kesik kesikl derke hoparlörde bir sorun olduğunu düşündüm fakat zaman atlamıyormuş baya baya şarkı çalışıyor duruyor durduğu yerden devam ediyor örnek olarak sözleri " a b c d " olan bi şarkıyı " a c " şeklinde değilde " a bekleme b bekleme c bekleme d " şeklinde çalıyor. Uzaktan yardımla bilgisayarına bağlandık fakat bir çözüm bulamadım fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilnize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sickdreth_01 -- 10 Mart 2009; 23:11:43 >

Orjinalden alıntı: sickdreth_01

ilk defa böle bişe duydum ilk defa da bir yönetici bir konuda yardım istemişsistem geri yükleme yapsa en baştaki zamana belki bir çözüm olabilir...

format atmış nereye geri yüklesinn
    cewaba gelince driver problemi olabilir..

İlim meclisinde aradım, kıldım taleb, İlim en geridedir dediler, illa edeb, illa edep
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirza41

quote:

Orjinalden alıntı: sickdreth_01

ilk defa böle bişe duydum ilk defa da bir yönetici bir konuda yardım istemişsistem geri yükleme yapsa en baştaki zamana belki bir çözüm olabilir...

format atmış nereye geri yüklesinn
    cewaba gelince driver problemi olabilir..

evet format atmış fakat bugün bende birisine format attım sürekli iexplorer hata veriyordu birde görüntü driverdinde ben sistem geri yükleme yaptım formattan sonraki ilk haline getirdim sonra tekrar kurdum hiç bir sorun çıkmadı o yüzden

• Yöneticilerde insan sonuçta arkadaşlar beceremediğimiz bir şey olunca illa ki sorulur , yeri geldimi şakalaşılır gibi gibi bu arada sorun tekrar format atıldıktan sonra düzelmiş. İlginize teşekkürler.
    hoparlörden çıkan sesi kaydetme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.