Şimdi Ara

Hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayadır eski sistemde gidiyordum bozuldu artık yenilemek şart oldu pekte anlamıyorum o yüzden sizlere danışmak istedim. Her türlü müziği dinlerim yeter ki müzikalitesi iyi olsun, genelde metal, rock, rap arasında gider gelir. Müzikle de çok iç içe olan bir insanım. Bu koşullara bakacak olursak en iyisi hangisidir benim için ? 150 TL kadar bütçem var.

Bu arada 2.1 - 5.1 önemli değil açıkçası kalite önemli benim için bunu da belirteyim

• Yukarı.

300 TL kadar çıkabilirim, müzik için önerdiğiniz ses sistemi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Konu yukarı beyler, 5.1 veya 2.1 300-350 TL arası tavsiyelerinizi bekliyorum müzik için.
  • edifier x600 şu an fiyatı yukarısı da dahil alabileceğin en iyi set.Woofer 7 inç uydular 3 ve tweeter destekli 500 tl ye kadar tüm setleri karşılaştırdım 90 tl ye bunu aldım.Evimde harici amfili magnat setim de bunu bilgisayar için aldım tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

edifier x600 şu an fiyatı yukarısı da dahil alabileceğin en iyi set.Woofer 7 inç uydular 3 ve tweeter destekli 500 tl ye kadar tüm setleri karşılaştırdım 90 tl ye bunu aldım.Evimde harici amfili magnat setim de bunu bilgisayar için aldım tavsiye ederim

Araştıracağım hocam teşekkürler öneri için.

@fundin; 300-350 TL aralığı demiştim hocam 520 TL verebilsem Z5500 alırım zaten düşünmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s530db-s530dw-2+1-speaker---siyah/productdetails.aspx?I_ID=54514

kesinlikl tavsiye ederim

kıyak bişeye benziyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.