Şimdi Ara

Honor X20 Max yine dev ekranla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor X20 Max yine dev ekranla geliyor



    Honor markasının beğenilen serilerinden birisi olan Honor X son dönemin en büyük ekranlı modellerinden birisini tanıtmaya hazırlanıyor. Honor X20 Max tablet ve telefon arasındaki çizgiyi neredeyse yok ediyor. 



    Honor X20 Max neler sunacak?



    Honor X20 Max modelinde 7.2 inçlik devasa bir ekran yer alıyor. Honor X10 Max modelinde de 7.09 inçlik bir ekran mevcuttu. Yani artık psikolojik sınır olan 7 inç boyutu da hayli hayli geçilmiş oldu.



    Ayrıca Bkz.ÖTV düzenlemesi sonrası indirim beklenen/yapılan otomobiller



    Dimensity 1100 yonga seti ile ortalamanın üzerinde bir performans sergileyecek olan telefonda RGBW panel enerji tüketimini azaltıyor. Önceki modelin 5000mAh kapasiteli bataryası ve 22.5W hızlı şarjı düşünüldüğünde bunların biraz daha üzerine çıkılacağını söyleyebiliriz. 



    Kamera ve hoparlör tarafında da iyileştirmeler beklenen Honor X20 Max böylece Honor X20 serisini üçe tamamlamış oldu. Henüz Honor X20 Max ne zaman tanıtılacak net bir bilgi mevcut değil. 

     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/08/29/honor-x20-max-is-coming-with-a-7-inch-screen-may-also-have-a-dimensity-1100-chip/



  • Biraz abartılı seçenek olduğu düşünülebilir fakat yaşlılar için kaliteli bir telefon istenirse alınabilir. tamam yine kullanım sorunları olacak ama en azından neyi kullanamadıklarını görecek anlatabilecekler, büyük ekran ve batarya önemli :)

  • O kadar büyük telefona 5000 mAh batarya koymak, Mediatek... O telefona 8000 veya 9000 mAH sığardı. Mediatek olması eksi.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    5000 mAH önceki telefona ait batarya bilgisi. Buna muhtemelen 6000 mAH koyarlar. 8-9000 mAH çok iyi olurdu ama bu sefer de kasa kalın olur. Benim için problem değil ama bir çok insan bu sebeple bile almak istemeyebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Türkiye'de satışa sunulur bazı modeller bizde olmuyor.

  • Bayanlar çantada taşındıkları için sorun değil de erkekler için problem sığacak cep bulmak zor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yilin en büyük teknolojisi sanirsam bataryalar ve hizli şarjlar olmuş durum da adamlar iişlemci yeter ekran tm koy 5000amh 20,30-40hizli şarji ekle tmmdir sat gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya için 7k beklerdik, hızlı şarj için +40w bir adaptör daha iyi olurdu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.