Şimdi Ara

Honor'un ilk 5G telefonu 2019 yılında gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hemen hemen tüm akıllı telefon üreticileri önümüzdeki yıl 5G destekli telefonlarını piysaya sürmeye hazırlanıyorlar. Bunlardan biri de Huawei çatısı altındaki bir marka olan Honor. Şirket başkanı George Zhao konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

     


    Hedefimiz ilk 5'e girebilmek


    George Zhao, Pekin'de düzenlenen Dünya INS Konferansı 2018'de yaptığı konuşmada, Honor'un ilk 5G akıllı telefonunun 2019 yılında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ana şirket olan Huawei'nin de böyle bir çalışma içinde olduğu zaten biliniyordu. Zhao, asıl hedeflerinin ise en iyi beş akıllı telefon markasından biri olmak şeklinde açıklıyor.


    Honor'un ilk 5G telefonunun mevcut modellerden birinin güncellenmiş hali mi, yoksa tamamen yeni bir akıllı telefon mu olacağı hakkında bir bilgi paylaşılmış değil. Bu noktada cihazın teknik özellikleri ile ilgili de bir yorum yapılamıyor. Fakat Honor'un uygun fiyatlı cihazlar sunan bir marka olduğu göz önüne alınırsa, 5G telefonun da büyük kitlelere ulaşabilmesi açısından uygun fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

      



  • Bizim operatörlerin durumu bu kadar kötü iken gelse ne olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.