Şimdi Ara

Honor Sistemi Hakkında Merak Ettiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,

    Westte smurf kasıyordum, 1-30 arasında bir levelde chat banı yedim ,bir oyunda flame yapmamdan ötürü. Ceza biteli 1-2 hafta oldu, ceza bittiğinden beri de gayet dikkatli oynamama rağmen hala honor kilidim açılmadı. Sorularıma gelecek olursam;

    1- Neredeyse her maç en az 1, çoğu zaman 2 honor almama hatta neredeyse tüm maçlarda herkes birilerini honorladığı için ekstra katkı almama rağmen hala honor kilidi açılmamış durumda. Chatte artık sadece " gl hf, gg wp" ve takım arkadaşlarım kill aldığında "gj,wp" falan yazarak oynamaya başladım. Süreci hızlandırmak adına önerileriniz var mı?

    2- Diğer sorumsa ranked ödülleri hakkında. Honor seviyem kilitliyken ya da 2. seviyenin aşağısındayken ranked ödülleri(çerçeve, victorus skin, icon vs.) alabiliyor muyum? Eğer alamıyorsam ranked atmak için honor seviyemi arttırmayı beklemeli miyim?

    Bilgisi olan ya da deneyimlemiş olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.







  • Riot'un kıçından uydurduğu aşırı saçma bir sistem.

    Gerçek progress çok farklı işliyor. Sallıyorum haftada toplam max 15 takdir alabiliyorsun. Ondan sonra aldığın hiç bir takdirin zerre etkisi yok. Süreci hızlandıramıyorsun dolayısıyla.

    Sistem yeni değiştikten sonra, aktif oyuncuların hemen hemen hepsi, hep aynı anda takdir seviyesi atladı zaten.

    Aynı sistem anahtar için de geçerli. Ayda maksimum 12 parçacık alınabiliyor.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Ben de oldukça saçma buluyorum, en azından çok daha şeffaf yapılabilirdi sistem. Rank ödülleri ile bağlantısı var mı honorun, bilgin var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet var takdir seviyen 2 olmadan alamazsın
  • Bu ligleri sağlamadaki amacımız ne? Şey, basit. Kişisel gelişim için bir motor sağlamak ve eğlenmek için. Oyuncularımız, League'de gelişmenin en hızlı yolunun rekabetçi bir ortamda oynamak olduğunu söylüyor. Geçen sezon, Risen'de 65 oyuncuyu araştırdık ve% 65'i liglerimizde oynamanın yalnız kuyruğa girmelerine yardımcı olduğunu söyledi. Bir 5v5 ortamında oynamanın makrolarını nasıl geliştirdiğini, şampiyon havuzlarını nasıl genişlettiğini ve başkalarıyla nasıl olumlu ve etkili bir şekilde çalışacaklarını öğrettiler.
    UC browser SHAREit MX player



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickygulgul -- 21 Şubat 2019; 20:59:44 >




  • Hocam bende zamanında chat banı yemiştim ve 2. Takdir seviyesine ulaşmam 8 ayımı aldı. Gerçi ben sizin kadar honor almıyordum siz daha hızlı ulaşırsınız muhtemelen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    Valla ben de artık alamamaya başladım, bu gönderiyi attığımdan bu yana sadece 1. Seviyenin ilk checkpointine gelebildim Ama ödülleri alabiliyorum sanırım, ikon ve borderları verd çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.