Şimdi Ara

Honor Play [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
22
Favori
71.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RatedR7

    20 AY DAHA GARANTİLİ HONOR PLAY TEL 0535 063 25 02

    TELEFONDA BİR ÇİZİK BULURSANIZ TELEFONU BEDAVA VERİCEM. BİLENLER BİLİR HONOR PLAYI. RESMİ HUAWEİ GARANTİLİ. KOZMETİK ÜZERİNDEN 10/10. TELEFON KILIF SIZ KULLANILMADI. KUTUSU ŞARJ ALETİ TÜM İÇERİĞİ DURMAKTADIR. YANINDA ÖZEL NEGRO KILIFI DA VERİLECEKTİR TELEFONLA UYUMLUDUR MAVİ RENKTEDİR. . TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR. BAZI ÖZELLİKLERİ KİRİN 970+ GPU TURBO 4 GB RAM. 64 GB ROM 6.3 FULL HD EKRAN 16+2 MP ARKA 16 MP ÖN YÜZ TANIMA, PARMAK İZİ ANDROİD SON SÜRÜM 9.0 PİE EMUİ SON SÜRÜM CİHAZ EN GÜNCEL SÜRÜMDEDİR .
    Telefonun ana konusuna özellikleri yazmanız da pek mantıklı olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azstek

    Telefonun ana konusuna özellikleri yazmanız da pek mantıklı olmuş

    Alıntıları Göster
    fiyat yok özellikler var :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu okumadan önce direkt Play almayı düşünüyordum ama 8x'e göre daha iyi işlemciye sahip olmasına rağmen 970'li Play modelinin optimizasyon ve ekran sorunları olduğunu okudum kullananlar marka ve model fanatizmi yapmadan deneyimlerini yazabilir mi ona göre 8x veya Play alacağım. Türkiye garantili 1950 tllik 8x mi ithalatçı garantili 2150 liralık play mi? Türkiye garantili olarak bulunabilse biraz daha rahat olacak içim ama okuduklarımdan sonra çekinir oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    honor play kullaniyorum memnunum, ama honor play almayacaksan sana onerim honor 10 al. Cok seri ve kibar bir telefon, honor playe gore daha kibar ben garantili bulsam honor playi satip honor 10 alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    Başlarda bana da bazı sorunlar var gibi geldi ama güncellemelerle birlikte düzeldi. 8x modelinde ekran biraz daha geniş, açıkçası yeni telefonlarda ekran zaten yeterince büyük ve ekranın bu kadar büyük yapılması, tek elle kullanımda sıkıntı doğuruyor. 8x modelinde telefonun eni biraz daha geniş olduğu için tek elle kullanımı Play'e göre daha zor olacaktır, ben buna dikkat ediyorum sen etmeyebilirsin tabii. Multitouch testini defalarca yaptım herhangi bir problem yok, Pubg oyununda dikkat edilmezse farkedilmeyecek düzeyde bir ilk dokunuşta gecikme var gibi ama bence o, oyunun yapısından ve optimizasyonundan kaynaklanıyor. Çünkü farklı telefonlarla oynanış videolarını izledim ve onlarda da benzer durum var, çok sorun yaratacak bir şey değil. Telefon gayet hızlı herhangi bir kronik veya günlük kullanımı etkileyecek sıkıntı yaşamadım, fakat şunu söyleyeyim telefonun adı Play ama öyle ahım şahım bi oyun performansı bekleme, yani oyun dışında her şey için de kullanılabilir, şu an piyasadaki tüm mobil oyunları da oynatır ama. Açıkçası ben bir telefonu alıp uzun süreli kullandığım için ve doların da seyrinin ne olacağını bilmediğim için bu modeli tercih ettim. İşlemcinin iyi olmasını diğer birçok özelliğe tercih ettim. Zaten piyasada bu fiyat aralığında bu telefondan daha iyi özelliklere sahip olan bi Pocophone F1 var, onun da fiyatı şu an 2800 filan, 600 TL fark var yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olasılıksız238 -- 17 Mart 2019; 13:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya v30plus alıcaktım yada honor baktım v30plus 2700 lerde bende honor play aldım 2150tl içinde 5 bin tl lik huavi telefonların işlemcisi var kirin 970 gaqyet stabil oyun için değil uzun süreli kullanmak için aldım aslında tam bir oyun canavarı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat_60

    Forumu okumadan önce direkt Play almayı düşünüyordum ama 8x'e göre daha iyi işlemciye sahip olmasına rağmen 970'li Play modelinin optimizasyon ve ekran sorunları olduğunu okudum kullananlar marka ve model fanatizmi yapmadan deneyimlerini yazabilir mi ona göre 8x veya Play alacağım. Türkiye garantili 1950 tllik 8x mi ithalatçı garantili 2150 liralık play mi? Türkiye garantili olarak bulunabilse biraz daha rahat olacak içim ama okuduklarımdan sonra çekinir oldum.
    honor play al hocam oyun performansı güzel şu anlamda ben direk girdiğimde çok iyi olmasada

    performans moduna alıp oynadıgımda harika bir duruma geliyor ama tabi pil tüketimi ona oranla artıyor.

    benım ilk tercihim her zaman işlemci ikinci olarak kamera olarak baktıgım için play aldım kasma donma stabillikten taviz vermek istemedıgım için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 9.0.0.184 güncellemesi gelmiş arkadaşlar Honor Play [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olasılıksız238 kullanıcısına yanıt
    161 bende hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olasılıksız238

    9.0.0.184 güncellemesi gelmiş arkadaşlar
    banada geldi ama benımki 723 MB yazıyor 184 :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala .161
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 161 hiç gelmedi belki ondandır. Direk 159'dan sonra 184 geldi niye bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor play model cihazını servise format atıp, servis formu ile beraber yolladım.
    Bu zamana kadar honor resmi forumda ve Facebook sayfalarında multitouch problemi ile ilgili oyaladılar. Honor'un sorunun yazılımdan kaynaklı olduğunu tespit ettiğini ve en kısa sürede bununla ilgili güncelleme verileceği söylendi. Yoksa çoktan iade etmiştim.

    1- Belirsiz zaman diliminde, uygulamalarda veya oyunlarda giderek sıklaşan multitouch problemi yaşıyorum. Oyun telefonunda oyun oynamak zevkten çıkıp problem haline dönüşüyor.

    2- Panelin alt tarafında ledler belli oluyor. Alt kısımda aralıklı 4 led varsayalım .. Ledlerin olduğu yerler aşırı beyaz, aralıkta kalan kısımlar ise siyah/mavi tonlarda.. Panelin montajı esnasında veya Led lerin konumu ile ilgili bir sıkıntı var. Özellikle karanlıkta ve arka planın beyaz olduğu durumlarda çok göze batıp, rahatız ediyor.

    3- Sensörlerde kalibrasyon sorunu var. Bir video izlemek için telefonu yatay tuttuğumda ekranında dönmesi için neredeyse 260 derece çevirmem lazım hatta bazen buna rağmen çok geç tepki veriyor.

    Standart kullanıma aykırı bir sorun bulunmadığı gerekçesi ile format atılıp yollanacağı bilgisi sms le geldi
    Cihazı serviste test eden teknikler diyelim ki multitouch problemine o an denk gelmediler.(her dk olmadığı için) Peki panelde ki ledlerin ekranın üstüne yansıyıp ışık sızması olduğunu nasıl farkedemediler çok merak ediyorum.
    Servisi aradım panel hatasını damı formatla düzelttiniz diye sordum.
    Kargo servisinden geri teknik servise alındı 1 gün daha bekletildi. Bugün akşam saatlerinde tekrar mesaj geldi.
    Detaylı test için ilgili birime alındı diye..
    Bizi oyalayıp iade süresini doldurttular şimdi çamura yatıyorlar gibi geliyor.

    Bugünlerde dağıtılan güncelleme açıklamasında multitouch problemi ile ilgili herhangi bir ibare dahi yok.
    Eğer içerisinde multitouch düzeltmesi içerseydi bu sürüm servisin elinde olmaz mıydı?
    MultiTouch problemi ile gelen cihazlara bunu yüklemezlermiydi? Neden format atıp yolluyorlar?
    Servisede mi OTA yoluyla geliyor :)
    Cihazı alıp iade süresi dolmayan arkadaşların cihazlarını aide etmelerini tavsiye ederim. Desteğinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    https://m.facebook.com/groups/2235453770014833?view=permalink&id=2503816083178599&ref=m_notif&notif_t=feedback_reaction_generic

    https://www.sikayetvar.com/honor/honor-servis-isini-yapmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 21 Mart 2019; 0:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • imei güncelleme yardımcı olacak arkadaş var mı acaba teşekkürler
  • 2200 tl ye aldım ithalatçı garantili inşallah pişman olmam aranıza katıldığım için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Cihazı Türkiyeye gelir gelmez aldim. Fiyati ozaman 2800 tl idi. O günden beri gelen izlenimlerimi size anlatayim. Bu telefonu almadan önce iphone 7 kullaniyordum. Ve saglam bir pubg oyuncusuyum.Iphone 7 sarj tutmuyor ve cabuk isiniyordu. Acikcasi sogmustum.sarji iyi giden ekrani biraz daha buyuk adam görünce kasmayan isinmayan bir cihaz ariyodum. Sonra bir gün pubg'ye girince ana ekraninda honor play reklami gordum. Teli arastirmaya basladim. Krin 970 filan baya bi hosuma hitti. Bataryada iyiydi. Bide dedim bu pubg bunun reklamini yaptiysa kesin canavardir bu telefon. Velhasil verdim siparisi geldi. Kutuyu bi actim güya oyuncu telefonuya kulaklik yok. Telefonu biraz inceledim stero hoparlör yok. Neyse dedim kasmasin bunlar hal olur. Oyunu kurdum oynamaya basladim. Bu arada bu 4D oyun deneyimi tamamen hikaye haberiniz olsun. Ilk gun 5 saat kesintisiz oyun attim tam dolumla. Hizlida doluyodu. Hafif kasmalar vardi takilmadim. Zaman gectikce eşeğe bağladi. Emui 9 la düzelir dedim düzelmedi. Artik tam dolumla en fazla 2 saat oynuyorum. Oyun icerisinde loot yaparken bisey yok adam gorunce kasiyor.rush yapamiyosun. Inanilmaz takiliyo. Serviside aradim bir suru ayar yaptik yok. Arti isiniyor. Ve oyun zevkinin icine ediyor. Kamera zaten tirt. Ben bi eseklik ettim aldim siz almayin (pubg icin alacaklara soyluyorum) bu telefonla pubg oynayamazsiniz. Lag ı boku püsürü bitmiyor. Biraz daginik yazdim kusura bakmayin. Ve bataryasinin yuksek oldiguna bakmayin. 3-4 ay sonra standanrt android tel oluyor piriz göyünde geziyorsunuz. Ve an itibariyle honor play cihazondan yazmakta olup iphone 8 plus siparisi vermis durumdayim. Oyun oynayan arkadaslarim ismine aldiris etmeyin. Almayin pisman olursunuz. Hepinize iyi gunler.




  • 9.0.0.184 güncellemesi az önce bana da geldi arkadaşlar. 723 Mb boyutundaydı. İlk gözlemlemelerim ram kullanımının iyileştirildiği yönünde. Normalde 1.6-1.7 falan boşta olurken şimdi eskisi gibi 2 ve 2GB üstü ram boşta kalıyor.
  • 184 guncelledikten sonra format atmak gerekiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selahattin2626 S kullanıcısına yanıt
    Hayır, neden gereksin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aranıza katıldım şöyle bir sorunum var sola kaydırma yapınca çıkan Google keşif bende çıkmıyor nasıl açabilirim teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.