Şimdi Ara

Honor Play [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
22
Favori
71.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki Tempered cam'ı satın aldım. Telefona tam oturuyor, hava kabarcığı hiç oluşmadı, ilk seferde ön kamerayı falan nizami denk getiremediğim için söküp tekrar taktım iki nokta toz kaldı ama sorun değil benim için fakat çok fazla parmak izin tutuyo. Hatta iz değil leke gibi kalıyo. Almak isteyen olursa diye bilgi vereyim dedim.

    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-honor-play-flexible-cerceveli-tempered-glass-cam-koruma-P271002290

    Bu arada bana da hala android 9 gelmedi. Hicare den bölgesel değişiklik vs.. hiçbiri işe yaramadı. Bunu pc suite tarzı program ile kuramıyor muyuz? İllaki bekleyecek miyiz?




  • Merhaba, cihazı 2 gündür kullanmaktayım ve birkaç yorumda bulunmak istiyorum. Öncelikle telefonun tasarımı, duruşu, tutuş hissiyatı gerçekten çok güzel. Premium bir havası var cihazın. Ben siyah modelini alırken biraz tedirgindim ama çok sevdim cihazda kullanılan siyah rengini gayet şık ve sade duruyor. Ekran konusunda bazı teknoloji siteleri tarafında eleştirilmişti cihaz ama bana htc one m9dan sonra ekranı baya iyi geldi. Tamam bi amiral gemi sınıfındaki cihazların ekranı yok honor playde ama dış mekanda ekran rahatlıkla kullanılabilecek seviyede ve kontrast ayarı yerinde bi ekrana sahip. Kamera konusunda da bence gayet başarılı cihaz (hem ön hem de arka kamera olarak). Kamera sensörleri yine bi amiral gemi seviyesinde değil belki de ama huawei yazılımı ve kirin 970 işlemcisinin etkisi ile başarılı fotoğraflar çekiyor (düşük ışık senaryolarında bile). Kamera yazılımı konusunda huawei ayrı bi seviyedeymiş gerçekten bunu deneyimlemiş oldum, efektler gerçekten büyüleyici. Ses konusuna gelecek olursak hoparlör sesi gayet kaliteli ve yeterli bir seviyede çıkış sağlıyor, kulaklık ses çıkışı da gayet kaliteli ve temiz bi ses vermekte ancak ses yüksekliği bana pek tatmin edici gelmedi ama yüksek empedanslı orta üst seviye bir kulaklık kullanılarak bu sorun da halledilir. Batarya performansı konusunda bir nebze hayal kırıklığı oldu bende belki de pilin kalibre olmamasıyla alakalı olabilir istediğim ekran sürelerine ulaşamadım henüz 3750 mah batarya olunca telefonda beklenti haliyle yüksek oluyor. Kutudan hızlı şarj adaptörü çıkması gayet güzel olmuş. Performans konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama telefona yüklenildiğinde ısınmakta ama bu ciddi bir seviyede değil (max 41 dereceyi gördüm honor playde, m9 kullanırken 67 dereceyi görmüşlüğüm var). Ram konusunda keşke 6 gb olsaymış diyor insan ama ülkemizde o versiyonu malesef satışa sunulmadı. Ama 4 gb ram normal kullanımda beni üzmedi diyebilirim. Son olarak telefon görüşmelerinde sesi gayet net ve yüksek alabiliyorum aynı şekilde sesimin iletilmesinde de herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Genel olarak değerlendirildiğinde fiyatına göre gayet kompakt bir cihaz olmuş alıp almama konusunda karasız olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dokunmatiği test etmek için *#*#2664#*#* yazıyorum ama girmiyor menüye. Başka bir şey mi denemek lazım? Bir de güncelleme var. %93'e gelince tutarlı olmaya ağ deyip kalıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
    Edit: Başka ağa bağlayınca devam etti indirmeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 27 Aralık 2018; 20:29:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metingon

    https://youtu.be/vXLt_Qe6yDE Arkadaşlar durumla ilgili YouTube'a video attım gerekirse değişeceğim telefon benim şansım hiç yok daha acil telefon lazım beklemek de istemiyorum


    Edit : Android pir güncellemesini yapmadım yapsam mı acaba donanımsal bir sıkıntı mı acaba
    çentik indirirken benımde aynı fotograf oynamıyo.

    fotograf gecıslerı benımde aynı herkeste aynıdır buyuk ıhtımal.

    ama fotografı yakınlastırken alttan cıkan beyaz şey bende çıkmıyor.

    telefonda bir problem yok gibi ekranın özelliği ve kalitesi bu gibi duruyor hocam.

    Malesef ekran böyle bir kalitesizlik mevcut biz bunu oyun oynerkende yaşıyoruz malesef yazılımsal mı donanımsal mı hala anlamadık

    güncelleme oldu diye aynı.

    güncelleme yaparsanız sadece altta cıkan o beyaz şey kaybolabılır ama diğerleri aynı kalacak. değiştirsenizde bir şey fark etcegınız dusunmuyorum.




  • Pubg bu telefonda kasıyor. Bu bir bir daha iki. Acaba tüm telefonlarda mı böyle falan diyorum da yok abi. İlk 10dk güzel akıcı, oyun sonlarına doğru bariz fps düşüşleri oluyor. Ayarlar akıcı/aşırı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi telefonu garantiye göndereceklere bir tavsiye vereyim telefonu direk Huawei ile iletişime geçip garantiye gönderin. Başta Hepsiburada ile iletişime geçmek gibi bir hata yaptım, verdikleri kodla telefon KVK servisine gitmiş. Bir işlem yapmadıkları gibi telefonu direk hiç birşeye sarmadan geri gönderdiler, telefonun içinde gönderdiğim koruyucu kılıfıda çöpe mi attılar ne yaptılar yok ortada barı onun içine koysaydınız en azından, ve bütün kağıtların telefon kutusuna tıkıp yurtiçikargonun poşetiyle gayet özensiz bir şekilde direk yollamışlar. (KVK'dan zaten ne beklenirki) Kutu ezilmiş tabi. Üstünde ne kırılabilir yazıyor tabi içine ne olduğu belli değil kargocularda basit eşya gibi atıp tutuyor kutuyu kargo esnasında. Şansa telefona sağlam görünüyordu. Aldığım gibi kargoyu direk Huawei servisine yönlendirdim. Gerçi ordan ne sonuç çıkacak göreceğiz.

    Yemin ediyorum soğudum telefondan şu süreçlerden, garanti işi çıkana kadar memnundum. İyi bakın telefonunuza.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 28 Aralık 2018; 9:15:7 >




  • Dedigim menü sistem -derleme numarasına beş kere basiyorsunuz öyle çıkıyor bu bir açılan menüden geliştirici seçenekler animasyon ölçekleri var 1x e ayarlanmış durumdaydı onu düşünce hızlanıyor hani şu oyun veya video açılırken ki efektler var ya onun hızı bu uygulamalar kapatılırken orayı hızlandırıyor bu bir bir ikincisi şimdi bana acil telefon lazım bu telefonu geri göndermek istemiyorum yoksa direk geri yolluyucam bilmiyorum Android 9 güncellemesi ile bir nebze düzeldi ama özellikle resim yakinlastirirken takılarak yakinlasiyo titriyor böyle Instagram'da bariz böyle bir sıkıntı var ayrıca telefonun pil performansına çok iyi yorumlar vardı ama oyun kurulu olmamasina ve oyun oynamama rağmen bir gün şarj gitmiyor

    Honor Play [ANA KONU]

    Honor Play [ANA KONU]

    Honor Play [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar. Ben telefonu en geç 1 aya almaya düşünüyorum da, hâlâ pubg oynarken touch delay (dokunmatik gecikmesi) devam ediyor mu? Ekranda kararma, hatası devam ediyor mu? Yukarıda yorumları okurken birisi belirtmiş de sanırım o kişiye özel bir durum sanırım. Ben bu telefonu kasmadan pubg oynamak, genel olarak akıcılık ve pil dayanıklılığıdan dolayı alacağım. Sizce almalı mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MY32 M kullanıcısına yanıt
    Genel olarak tavsiye ederim telefonu. Benim kullandığım sorunsuz şu ana kadar. Ancak pubg konusunda akıcılığı yok. Akıcı/aşırı ayarlarda oyun sonlarına doğru fps düşüşü bariz hissediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bir şanssız benim arkadaşlar bu telefon niye böyle ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metingon M kullanıcısına yanıt
    Belki telefonu düşürmüş ya da başka bir olay olmuş olabilir. Kargo gelirken belki özenmeden gönderip telefon hasar almış olabilir. Şu an hiç kimsenin sizler hariç dokunma gecikliği ve kamera ois özelliğinin olmaması hakkında pek konuşan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Honor Play [ANA KONU]



    4-5 saattir otobüsteyim konum ve mobil veri sürekli açık, ekran parlaklığı ortalarda genel olarak sosyal medya whatsapp filan kullandım halen daha %36 civarında şarjım var. Sabah 8 civarı şarjdan çıkardım telefonu. Bana göre şarjı güzel eski telefonum gm 4gydi onun üstüne mükemmel geldi. Ama güncel telefonlara kıyaslamasını bilemem. Benim sıkıntım halen bu telefona özel ekran koruyucu ve adam gibi Bir kılıf bulamamak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 29 Aralık 2018; 1:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MY32 M kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik gecikmesi android 8 e göre çok daha iyi durumda fakat çokta hissedilmiyor telefonu ilk aldığımda internette yazılanları görmeden pubg oynadığımda herhangi bir gecikme olduğunu dahi fark edememiştim. Ekranda kararma vs. olayını hiç yaşamadım. Pubg de hdr ve en yüksek ayarlarda oynuyorum herhangi bir kasma donma olmuyor oyun gayet akıcı. Ben telefondan memnunun tavsiye ederim.
  • Hdr ve yüksek ayarda kasma olmuyor mu? Grafik sayfasını ss atabilir misin üstat rica etsem. Telefonlardan biri diğerini tutmuyor galiba. Bir de emui 9 güncellemesini yaptın mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hltcnzkn -- 28 Aralık 2018; 23:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hltcnzkn H kullanıcısına yanıt
    Evet emui 9 güncellemesini yaptım.
    Honor Play [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hltcnzkn

    Pubg bu telefonda kasıyor. Bu bir bir daha iki. Acaba tüm telefonlarda mı böyle falan diyorum da yok abi. İlk 10dk güzel akıcı, oyun sonlarına doğru bariz fps düşüşleri oluyor. Ayarlar akıcı/aşırı
    Ben de akıcı, aşırı ve düzgünleştirme etkin oynuyorum. Fps'nin bir miktar düştüğüne katılırım ama kasmak tabiri biraz ağır bana kalırsa. Çok iyi bir seviyede oyunu tamamlayabiliyorum. Ki aşırı ayar telefona fazlaca yüklenen bir ayar. Mi 6'da da durum tıpkı böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Sonunda aradığım cevap geldi. Hocam daha önce hiç pubg deneyimim olmamıştı. Ben galiba 1080ti performansı bekledim telefondan aşırıyı yüksek falan yaptığımda galiba fpsyi 30a falan sabitliyor gibi. Öyle bi izlenim oluşturdu bende. Ama aşırı yaptığımda 60 fps değeri alıyor gibi akıcı bir şekilde oynatıyor, tabi o fps kaybını saymazsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hltcnzkn H kullanıcısına yanıt
    Hdr ve aşırı yüksek ayarlarda oyun deneyiminiz nasıl oyun oynanmayacak seviyelerde mi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.