Şimdi Ara

Honor Play 9A'nın render görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei'nin alt markası Honor yeni bir akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Honor Play 9A adlandırılan cihazın, render görüntüleri ve teknik detayları sızdırılmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Altı kamera ile gelen Huawei P40 Pro PE'nin sensör özellikleri belli oldu



    Orta segmente yeni alternatif



    Sızdırılan yüksek kaliteli basın görsellerindeki cihaz siyah, yeşil ve mavi renk seçeneklerine sahip. Honor Play 9A modelinin arka panelinde 13MP + 2MP'lik çift arka kamera kurulumunun olduğu belirtilirken, kamera modülünün yan tarafında ise bir parmak izi tarayıcının olduğunu görüyoruz. 6.3 inçlik IPS FHD+ ekrana sahip olan akıllı telefonun su damlası çentiğinde ise 8MP'lik ön kamera sensörü yer alıyor.





    MediaTek Helio P35 yonga seti üzerine inşa edilen Honor Play 9A'nın diğer özellikleri arasında 4GB RAM, 64/128GB depolama alanı, 10W şarj desteği ve 5.000 mAh kapasiteli pil bulunduğunu da belirtelim. Kutudan Android 10 tabanlı Magic UI 3.0 arayüzü ile çıkacak olan cihazın hangi fiyat etiketiyle satışa sunulacağı ve ne zaman tanıtılacağı ise henüz açıklanmış değil.








  • yani elli bin tane bir birine benzeyen model cıkarmak neyin nesidir artık üst telefonla alt telefon arasında birşey kalmadı gibi...

  • İsmi her zamanki gibi samsungdan çalmışlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.