Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fss1403 , axiprens , BuZ-MaViSi Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.716
Cevap
196
Favori
436.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
Giriş

Geliştirme özelliklerini kullanmıyorum ama böyle bir cihazda geliştirme özelliklerinin cihazı zorlamaması lazım.

Ekleme: Şimdi gösterdiğiniz videoyu açıp o geliştirme özelliklerini açarak izledim video 2 fps olarak oynadı, çok kötü. İleri geri atlatınca düzeliyor ama böyle olması çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 13 Kasım 2025; 19:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video iyileştiricideki süper dinamiki kapattım ve düzeldi arkadaşlar. Yalnız şu var. O özellik video kalitesini daha çok yükseltiyor ama böyle bir sıkıntı yaratıyor. Ayrıca grafik istemeyen oyunlar da bile bazen FPS düşüyor onu anlam veremedim çünkü cihaz ısınmadan düşürüyor.

Video çekerken ise bazen algılama sorunu yaşıyor sanırsam yeni bir güncelleme ile düzeltme sağlayacaklar diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 13 Kasım 2025; 22:45:51 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bunu honor'a bildirdiniz mi peki?

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 15 kullanan birisi olarak bütçe sorun değilse direkt Vivo x300 alın.

Xiaomi ön kamera ve sensör leş gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok hocam, forumda ki arkadaşın önerisi ile özellikleri kapatınca düzeldi.

Merhaba,

Bu telefonun selfie fotosu benim hosuma gitmedi. Magazada incelemistim ve denedigim esnada arka fonda cok baskin beyaz isik vardi, etkisi olmus olabilir ancak cilt tonu ve yuz goz sekillerine cok mudahale ettigini dusundum, kıstımda ama hoslanmadim.

Lens kalitesi, ekran suresi vb ozelliklerinden cihaz ilgimi cekiyor.

Gcam ile cektiginiz selfielerde durum nedir? Rica etsem kendi yazilimi ile gcam arasindaki farklari soyler misiniz?

Kendi telefonumada sonrada gcam kurdum, normalde hic hoslanmadigim selfie kameramdan gayet iyi bir performans aldim.

selfi kamerası çok renksiz çekiyor doğru, bende genki filtesi seçili, bu filtre diğer cihazların normal hali gibi daha sıcak renkli çekiyor

Blackmagic Camera - Google Play'de Uygulamalar

(Edit: Zaten cihazla uyumlu değilmiş, yükleyemiyorsunuz...)

Veya video için Open Camera kullanan?

Open Camera - Google Play'de Uygulamalar

Sinemada video çekiminde oluşan banding, bantlanma sorununa çare olacak bir video kamera uygulaması arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Kasım 2025; 15:47:39 >

• muzowskii kullanıcısına yanıt

Gözlerimi, burnumuda farkli gordum ben. Yuz guzellestirmeyi kapattim, azaldi ama yine gozume farkli geldi. Teknik ozelliklerinde kamera ozellikleri baya iyi duruyor. Gcam ile denemek lazim.

GCam daha canlı renkli ve pürüzsüz çekiyor, ön izlemede görüntü keskin görünüyor ama çektikten sonra bulanıklaşıyor.

Sizce aylardır bunu ilk ve tek yaşayan kişi midir? Doğal ve zengin tonları sevdiğimden ilk kurarken menüleri karıştırırım ve canlı renkler, video iyileştirme gibi şeyleri doğrudan kapatırım. Kullanım senaryom azınlığı temsil eder. Arkadaşın kullanım senaryorsu varsayılan olarak açık duran özelliğin çoğunluk olarakta açık tuttuğunu düşündüğüm özelliklerde sorun olması. Eminim ki burada bir sürü kişi bunu fark etmiştir ama nedense bu şikayeti hiç hatırlayamadım.

sorunun normalde var olan ayarlardan kaynaklandığını kaç kişi farkedilibir ki? en önemli kısmı burası bence.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • video iyileştirici ayarlarını yapay zeka yapıyor. yapay zeka her zaman aynı sonucu vermiyor, bazen, bazı kullanıcılarda, bazı videolarda sorun çıkarabiliyor olabilir, zamanla düzeltileceğini düşünüyorum. neticede bu ai zamanla öğrenen geliştirilen bir şey

Bende aynı fikirdeyim hocam. Umarım zamanla oturur onlar.

Ama bundan bağımsız bir şekilde bir güncelleme gerekiyor bu telefona. Çoğu uygulama ve oyunlarda stabilizasyonu eksik. Ön kamera donanım iyi ama eksikler var. Videoda öyle. Bazen çok donma yapıyor. Tabi bunlar çok büyük problemler değil ama bir güncelleme şart.

Neticede fiyatı çok uygun çoğu şey gözardı edilebilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.