Şimdi Ara

Honor Magic 3 için IMAX Enhanced entegrasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor Magic 3 için IMAX Enhanced entegrasyonu



    Honor markasının piyasaya en iddialı hamlesi olmaya hazırlanan Honor Magic 3 amiral gemisi pek çok yenilik ile birlikte geliyor. IMAX Enhanced özelliği de son olarak firma tarafından paylaşıldı.



    Honor Magic 3 neler sunacak?



    Honor Magic 3 amiral gemisinde ilk kez Snapdragon 888+ yonga setine yer verileceği ve yine ilk kez 176 katmanlı Micron UFS 3.1 bellek modülü kullanacağı daha önce açıklanmıştı. Şimdi ise medya tüketimi tarafında bir ilk olacak. 



    Ayrıca Bkz.Epic Games'ten büyük kayıp: 500 milyon dolarlık yatırım 2027'ye kadar kâr sağlamayacak



    Firmanın yaptığı açıklamaya göre IMAX Enhanced teknolojisi ilk kez Honor Magic 3 modelinde boy gösterecek. Teknoloji 4K HDR içerikleri DTS ses ile birleştirerek HDR10+ ekranlarda oynatabiliyor. Yoğun bir görüntü tecrübesi sunan bu teknoloji belirli televizyon, projeksiyon ve kayıt cihazlarında yer alıyor. 



    12 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Honor Magic 3 modelinde 6.76 inçlik ekran, çift ön kamera, 100x yakınlaştırma şeklinde sızıntılar mevcut. Honor Magic 3 şimdiden büyük merak uyandırdı diyebiliriz. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/honor_announces_partnership_with_imax_hints_a_circular_camera_island_for_magic_3-news-50452.php



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.