Şimdi Ara

Honor 8X 6 Kasım’da ülkemizde satışa sunuluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaSSive

    Xiaomi ile Çin markaları na şans veriyorum vermesine de,

    Nedense Çin menşeili Kirin işlemciye bir türlü ısınamadım.Aynı ayar daki Kirin işlemciyi Qualcom işlemci ye tercih edecek aman aman bariz bir performans,fiyat farkı bile sunmuyor Huawie.

    Gerçi Xiaomi nin de resmi satışları ile o eski fiyat avantajı kalmadı.Ancak yine de Qualcom işlemci li modeller benim açımdan daha tercih edilesi gelmiştir hep.
    sorun kirin'de değil ki kirinli huawei'ler sorunsuz optimizasyonu çok daha iyi, öyle olmasa dünyada bu kadar çok satar mı millet aptal değil üstelik düşük fiyata alternatifleri bol bol varken, sorun bizim için fiyat'ta 2000 altı alınacak huawei yok...
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Kirin de sorun var diyen yok.Qualcomm işlemciler gerek piyasadaki hakimiyeti,gerekse mobile segmentin de uzun bir geçmişi,tecrübesi vs vs olmasın dan dolayı ,ne istediğini bilen müşterinin cihaz seçimin de ,tercihlerin de ,kullanıcılar açısından bir adım daha önde.Güven vermiyor derken bundan bahsediyorum ben.
    Kirin e şans vermem için ,elimdekin den ya çok daha iyi olması gerekir,ya da emsaline göre çok daha ucuz olması gerekir.


    Ayrıca öyle olmasa bukadar satarmı ,millet aptalmı diye yazmışsın da,


    Sana şöyle diyeyim, bu tür cihazları alanların çoğunluğunun aptal olup olmaması ile alakası yok.özellikle Android tarafın da cihaz seçerken çoğunluk benim senin gibi ,qualcomm ,kirin bilmem ne diye ,cücüğüne kadar sorgulamıyor bile.



    Uzun süre Yurt dışında yaşadım ve hâlâ gelip giderim,mobile segmentin de tercih yaparken bir sürü etken var.İşlemci başlı başına bir etken değil.TR de özellikle.

    Yurt dışında ise kullanıcı özellikle gsm operatörlerinin ,paket vb karşılığı aylık ödeme ile avantajlı istediği cihazı alabilirken, taksitli satış gibi telefon veren TR deki operatörler den çok daha iyi şartlar da sözleşme karşılığı cihaz verdiği bir ortamda, Huawei nin tercih edilebilirliğinşn bukadar fazla olması,Kirin açısından,Kirin işlemci den dolayı tercih edilebilir olduğunu gösteren bir kıstas değil bana göre.



    Mobile telefon seçerken,alırken, TR deki çoğu potansiyel müşteri profili donanımhaber de ki gibi telefonun tüm devrelerine,hücrelerine kadar sorgulayıp ,telefon seçtiğinimi sanıyorsun.



    TR de ki telefonculara ne istediğini biken bir müşteri olarak Mi 8 soruyorum, adam bana mate 10 lite veya elinde ki bir başka modeli verelim diye bildiği ortamda, tavsiye ettiği cihazın işlemcisi ne dediğim de,ram ni ,sorguladığım da adam apışıp kalırken,çoğu kullanıcıya ben eminim ki böyle satış yapılırken,

    Bal gibi de çoğunluk düşük fiyata ,pahalı olanı nın aynı ekran oranına kasasına,görünüşüne bakıp ,işlemcisini bırak ,kamera diafram aralığını,vs vs vs sini sorgulama dan telefon seçen çok var.



    Vestel e bile burun kıvırdığımız ortam da,elin de vestel telefon olan o kadar çok kişi gördüm ki.Eminim o vestel telefonu almadan önce hangi telefonu almak için gitti çoğu,ya da satıcının baskısı,daha fazla kâr oranı, reklamlarla aklı nasıl çelindi.

    Ki ben bile internet den Honor play almak üzereyken ,kredi kartı bilgilerini dahi girdiğim halde ,almak dan son anda vazgeçme me neden olan,

    Honor play vs Pocophone incelemesi ile ,honor play ın bariz fiyat avantajına rağmen, bariz olarak pocophone a nazaran düşük ekran ve işlemci performansı na şahit olup son anda vazgeçip ,Honor play fiyatına mi8 denk getirip almış biri olarak,

    Her marka için aynı şey geçerli olsa da,Kirin işlemcili Huawei bırak global anlmada ki,TR deki fiyatlarını dahi diğerlerine nazaran kesinlikle ama kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum


    Uzun lafın kısası, bukadar satın alan millet aptal değil demek, bir işlemciye olan ön yargımı gidermek adına benim için bir kıstas değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 28 Ekim 2018; 11:41:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Honor 8X 6 KASIMDA TÜRKİYE'DE İLK DEFA 2299 TL 'ye online.a101.com.tr de satışa sunulacakmış. Bu arada kulalıklı hediye olacakmışhttp://online.a101.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campuscard -- 3 Kasım 2018; 10:51:35 >
  • campuscard C kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil 250 euroya ( 1550 TL) satılan cihaz türkiyeye gelince 2300 Oluyor. Aradaki 750 tl yi yiyenlere bir lafım olacak ama burası müsade etmiyor.Şu cihazın max 1900 de piyasaya cıkması gerekiyordu.
  • Dolar 10 lira oldu herhalde haberimiz yok. 2300 nedir be?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. 2300 lira nedir ya. Birsürü incelemesini izledim. Kamerası çöp telefonun. 2 buçuk saatte şarjı anca doluyor. Giriş eski tip usb. Beni cezbeden fiyatı ve büyük ekranıydı. Ama bu fiyatla o avantajıda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan fiyatlama kesinlikle 2300 hakkı değil bu telefonun 200-300 daha verip Lg V30+ alırım gider honor a çok meraklıysam 2600 e honor play alırım ne biçim fiyatlama bu böyle. Gidin 2000 tl ye gm9 pro alın tasarım hariç her yönüyle bundan daha iyi

  • Bence magazada satışa sunulduğu için fiyatı böyle hepsiburadaya geldiğinde fiyatı düşer
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle üstad. Her kelimesine katılıyorum.

  • rata kullanıcısına yanıt
    Bende sırf sosyal medya için alacaktım. Video performansı kötü resim yine sınıfına göre iyi. Bir çok eksiği var ama fiyatına göre normal deyip alacakken 2.300 çok kötü fiyat. Kısa sürede düşecek. Hep beraber göreceğiz.

  • pertev13 P kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz bakalım...

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata tutunamaz zaten. Ellerinde kalan kulaklıkla fazla paraya yedirmeye çalışıyorlar. 1 aya 2 bin liraya gelir fiyatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.