|
hocam iyi ki söylediniz yakın zamanda realme marka bir telefon alam planım vardı |
|

|
hocam iyi ki söylediniz yakın zamanda realme marka bir telefon alam planım vardı |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 13 Haziran 2025; 19:22:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
O troll ya salla ciddiye alıp cevap veriyorsunuz bir de :) Ben de poco f5 var bu değişim kampanyalarında almıyorlar. Oysa eski s20 fe yi hala alıyorlar. Şimdi s24 fe alsam 24k ya 3 sene sonra s27 fe ye geçerken verip çok büyük indirim alabilirim. Aynı durum diğer cihazlarda olmuyor maalesef. Hele iphone bırak değer kaybetmeyi apple bir zam yapıyor aldıktan sonra değer kazanıyor. Ben şahsen pshalı telefonlar kullanmadığımdan bu durumu umursamıyorum. Düşük gelirde olup pahalı telefon alacak olsaydım apple alırdım sevmesem dahi :) Honor 400 cihazı sıradan işlerde kullanacaklara yeter. Ama ben 7 gen 3 ü hiç sevmiyorum. Antutudan 700k alan bir işlemci. Benim poco f5 deki işlemci bile daha iyi. Hele 21k ya satılan 512 gb poco f6 daki 8s gen 3 bile neredeyse 2 ye katlıyor antutuda. Çok grafikli genshin impact gibi oyunlar oynamayan birisine yeter. Ben en çok küçülen kasaya rağmen 6000 mah batarya koymalarını sevdim. 6 yıl güncelleme verirlerse 6000 bataryayla epey bir süre sorunsuz kullanılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B29326BF -- 13 Haziran 2025; 21:51:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet, ben de tam olarak bunu anlatmaya çalıştım ama tabii çoluk-çocuk anlamadı. magic en ucuz 41'e satılıyor diyor, adamın 41 istemesi o paraya rahatça satabileceği anlamına geliyor sanki... onu 41'e satmaya çalışan adama günlerdir ne teklifler geliyor kim bilir... ben de apple sevmiyorum ama 60-70k üzerine çıktın mı zaten samsung'u da boş verip, direkt apple almak lazım. 2.elde değeri az düşüyor, 1-2 senede bir üst modelini alıp alıp geç... makul ara ödemelerle sürekli güncel ve yeni telefon kullanmış oluyorsun. güncelleme sorunun, pil sorunun olmuyor. ayrıca hem hızlı satıyorsun, hem de abuk-sabuk tiplerle minimum düzeyde uğraşıyorsun. apple olmadı mı da samsung alınır, değiştirileceği zaman da iyi-kötü bir şekilde makul fiyata satılır. bu sebeplerden honor'a, xiaomi'ye gidip 50 gömülmez, satılacağı zaman paranla rezil olunmaz. bunları zaten 2.el olarak alacak adamın maksimum bütçesi belli, profili belli.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 13 Haziran 2025; 21:54:34 > |
|
|
ben arızalı iphone 4'ü bile şak diye satmıştım. çok iphone sattım, hiç birini satarken zorlanmadım. androidler satılmıyor maalesef. kolayca satılan diğer bir telefon kamerasız eski tip telefonlar, askerlere kolayca gidiyor. |
|
Ben androidçiyim ona rağmen 70k versem bi iphone 16 plus alırdım. Hem batarya performansı çoğu androidden iyi hem güncelleme desteği uzun hem de 4 sene sonra satsam bile iyi fiyata satabilirim. Gelirim yüksek olsa alırdım ama ben gelirimin 2-3 katı telefonları almayı saçma buluyorum değer kaybetmese bile. Çünkü telefonu bi kırsak düşürsek dünya masraf çıkıyor. Honor 400 gibi cihaz aldımmı bu dertlerim olmaz hor kullanabilirim 😂 honor 400 iyi işlemciyle gelse ben de alabilirdim ama poco f5 kullanıyorum daha kötü işlemciye geçmem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|