Şimdi Ara

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu] (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.953
Cevap
170
Favori
365.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4k30 da düşük ışıkta ses kayması bile oluyordu bende. 1080 60 da karanlık çekiyor ama daha akıcı
    çok video çekmediğim için önemsemiyorum ama videosu dusuk isikta kotu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Arka kısım sert plastik yanlış yumuşak. Zannetmiyorum sebep olmaz.

Merhaba, aynı saçma sorun bendede var. Portre modunda fotoğraf çektiğimde galeride kontrol ettiğimde arka taraf bokeh-bulanık olmuyor.

Şunu farkettim, Portre modunda fotoğraf çekip galeride açtığınızda aşağıda eklediğim görselde işaretlediğim simge çıkıyor, bu simge sadece portre modu ile çekilmiş fotoğraflarda çıkıyor. Ona basınca bokeh şiddetini ayarlayacağımız ayar çubuğu çıkıyor, oradan bokeh şiddetini ayarlayıp kaydedince galeride efekt uygulanmış şekilde görünüyor.

Çok saçma bir durum. Adı üstünde portre modu, çekimde işini yapsana. Kullanıcıyı bir daha neden uğraştıyor. Sıkıntılı durum. Zaten cihazın kamera uygulamasının komple baştan aşağı gözden geçirilip güncelleme verilmesi lazım.

Eğer bokeh uygulandıktan sonra otomatik galeriye kaydeden bir ayar varsa buradan paylaşırsa büyük sevaba girer.

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tolilow kullanıcısına yanıt

Telefonunuz gri renk ise gri alin çok şık duruyor.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Reddit platformunda bir kullanıcı paylaşmış. Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Honor MagicOS 10 Official Promotional Video
    https://www.youtube.com/watch?si=FBe3Nkj9n_BRgOaU&v=zezR6U7mYt0&feature=youtu.be

• NRCLK kullanıcısına yanıt

Bu özelliklerin sadece Çin'e özel olduğu, Global sürümde değişen bir şey olmadığı söylentileri var. Öyle ise bir daha Honor satın almam ben.

• hanıma magic 7 lite banada honor 400 pro aldım.. o kadar inceledim mağazada fakat çok sırıtmamıştı renk farkı.. zaten magic 7 lite tasarım olarak ve kavisli ekranıyla çok daha şık duruyor fakat asıl sorun ekrandaki canlılık farkı.... yabancılarin bir kaç paylaşımındada bu farktan bahsetmişler magic 7 lite ın ekranı açık ara daha iyi.. her ayarı denedim olmuyor.. sim kart takmadım iade etmeyi düşünüyorum bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 15 Ekim 2025; 19:16:13 >

Eğer öyleyse gerçekten Honor yanlış bir politika izliyor demektir.

Honor zaten adı aynı olan modeli Çin pazarından farklı özelliklerle, farklı kalite ile dünyaya sunuyor yanlış yapıyor, bari yazılımda, arayüzde tutarlılık göstermesi gerekiyor. Dünya pazarında bir yerlere gelmek istiyorsa bunu yapmak zorunda.

Dediğiniz gibi bu şekilde ise tüketici bir daha cihaz ihtiyacı doğduğunda Honor tercih etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 15 Ekim 2025; 19:32:53 >

yeni telefon alsam benim isimi 9-10 binlik dandik telefonlarda görür.

hadi parama kıyıp şu honor 400 ü alayım dedim 18 bin küsür iken

burada bi dünya bu telefon icin ofsayt / bug / error / defo / hata yazanları görünce 18 bin küsürü helal edemedim . şimdi zaten 20400 olmuş.

eger yazılan çizilenler trolller tarafından yazılmıyorsa yani feyk yorumlar değilse bu telefona anca 15-16 bin civarı helal edebilirim.

durum budur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• joliva kullanıcısına yanıt

Merhaba şuan hali hazırda kullandığınız cihaz benim bir zamanlar çok isteyip alamadığım bir cihazdi herzaman içimde ukte kalan bir modeldir. Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]  Neyse konumuza gelelim önceliğiniz nedir bütçe aralığınız ne kadar?

• Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Söylediklerinizden sonra ve sadece 2-3 android güncellemesi alacağını düşününce pro Dan vazgectim. 256 gb olan Dan almaya karar verdim. 256 gb olan 20.500 gibi bir tutar. 512 gb olan ise 26.500 gibi. Ram farkı da var ama 20.500 alıp geçeceğim. 15.000 den kurtardınız :))) aradaki 15.000 farkı yatırıma yönlendirir 2-3 yıl sonra honor 800 falan alırım :)) Teşekkürler

Ben cihaz ile 3.aya giriyorum. En ufak bir pişmanlığım yok. Benim kullanım amacım gözüme hoş gelen kareyi çekeyim güzel kareler yakalayım binde bir video çekeyim instagrama story atiyim onun dışında 101 batak oynayım whatsapp instagram alo bu kullanım senaryosunda çok memmunum sadece biraz daha özelleştirme imkanı olsaydı bu konuda biraz samsunga göre sınıfta kalıyor. Bu fiyat skalasında a56 modelide var ama onu alsan ekstra hızlı şarjına kırılmaz camına kılıfına masraf yapacaksın onuda göz önünde bulundur. Ben sırf o yüzden honora yöneldim.

• Almanya için honor 400 modeline ait magicos10 beta sürümü yayınlanmıs.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Hocam acil kılıf link atar mısınız 😅 bu baya iyiymiş. Benim ki çöl rengi ama buna iyi olur diye düşünüyorum.

siyah böyle duruyor

Honor 400 / Honor 400 Pro [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogurtlubluetooth -- 16 Ekim 2025; 0:0:28 >
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.