< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
|
N R C L K
|
|
Telefonunuz gri renk ise gri alin çok şık duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu özelliklerin sadece Çin'e özel olduğu, Global sürümde değişen bir şey olmadığı söylentileri var. Öyle ise bir daha Honor satın almam ben. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 15 Ekim 2025; 19:16:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eğer öyleyse gerçekten Honor yanlış bir politika izliyor demektir. Honor zaten adı aynı olan modeli Çin pazarından farklı özelliklerle, farklı kalite ile dünyaya sunuyor yanlış yapıyor, bari yazılımda, arayüzde tutarlılık göstermesi gerekiyor. Dünya pazarında bir yerlere gelmek istiyorsa bunu yapmak zorunda. Dediğiniz gibi bu şekilde ise tüketici bir daha cihaz ihtiyacı doğduğunda Honor tercih etmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 15 Ekim 2025; 19:32:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba şuan hali hazırda kullandığınız cihaz benim bir zamanlar çok isteyip alamadığım bir cihazdi herzaman içimde ukte kalan bir modeldir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben cihaz ile 3.aya giriyorum. En ufak bir pişmanlığım yok. Benim kullanım amacım gözüme hoş gelen kareyi çekeyim güzel kareler yakalayım binde bir video çekeyim instagrama story atiyim onun dışında 101 batak oynayım whatsapp instagram alo bu kullanım senaryosunda çok memmunum sadece biraz daha özelleştirme imkanı olsaydı bu konuda biraz samsunga göre sınıfta kalıyor. Bu fiyat skalasında a56 modelide var ama onu alsan ekstra hızlı şarjına kırılmaz camına kılıfına masraf yapacaksın onuda göz önünde bulundur. Ben sırf o yüzden honora yöneldim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam acil kılıf link atar mısınız 😅 bu baya iyiymiş. Benim ki çöl rengi ama buna iyi olur diye düşünüyorum. |
|