Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.752
Cevap
21
Favori
262.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caucass kullanıcısına yanıt
    caucass agabey bu konuda ne düşünüyorsun...

    Dünyada trilyonlarca dolara yön veren varlık yöneticileri Alman otomobil şirketlerine yatırımı yasakladı.
    Dünyanın önde gelen varlık yönetim şirketleri Union Investment, Erste ve Acadian, Alman otomobil devleri ile ilgili son gelişmeler ardından bu şirketlere yatırım yapmama kararı aldı.
    Volkswagen, Audi, Porsche, BMW ve Daimler’ın en az on yıldır gizli toplantılarda bir araya geldikleri ve bu toplantılarda otomobil teknolojileri ve parçaları ile ilgili gizli anlaşmalar yaptıkları iddia edilmiş, geçen ay da Brüksel’den yapılan açıklamada bu konunun soruşturulacağı duyurulmuştu.
    Gelişmeler üzerine bu otomobil şirketlerine yönelik risklerin artmasını gerekçe gösteren bazı varlık yönetim şirketleri, bu markalara yatırım yapmama kararı aldı.
    Almanya’nın en büyük üçüncü fon yönetim şirketi de olan ve 300 milyar eurodan fazla varlığı yöneten Union Investment, “Yasal risklerin artması nedeniyle” bu şirketlere yatırımları durdurdu.
    Erste ve Acadian varlık yönetim şirketleri de benzer şekilde “çevresel, sosyal ve yönetim endişelerini” gerekçe göstererek bu şirketlere yatırımları yasakladı.
    Aralarında yönettiği 711 milyar euro ile Almanya’nın en büyük varlık yönetim şirketi olan Deutsche Asset Management ve 100 milyar eurodan fazla varlığı yöneten Fransa-Belçika ortaklığı Candriam gibi daha birçok varlık yönetim şirketinin de bu otomobil markalarına yatırımlarını gözden geçirdikleri de iddia ediliyor.
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
  • SuperSport48 S kullanıcısına yanıt
    şimdilik caponcuyum, alaman arabalarıyla ilgilenmiyorum
  • caucass kullanıcısına yanıt
    cansın...aynı haberi ..yeni civic kısmına attım hemen sildirdi almancılar..civic in freni tutmuyor diyenler el üstünde forum ilginç..
  • Şuan bayiler Otomatik Vites Elegance modele 93.000 TL fiyat veriyor. Sizce şuan alım için uygun zaman mı yoksa Kasım-Aralık ayını beklemekte fayda var mı?

    Ek olarak Navigasyonlu Multimedyayı ekletmeye değer mi değmez mi karar veremedim sizin fikriniz nedir?

    Son olarak sunroofdan dolayı bana tavan biraz alçakta kaldı. Rahatsızlık vermiyor ama alıştığım yüksekliği de alamadım. Zamanla alışıyor mu yoksa rahatsızlık verici bir boyutu var mı? Sanırım sunroofsuz elegance alma imkanı yok?
  • Seneye 9 ileri dizel otomatik ile gelecekmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABABA2307

    Benimkine "satacam seni" dedim; ne yaktı bakın korkudan:



    Bu bir rekor👍 1.4tsi olsaymış 1300km:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    Şaka yaw, tarih yazmamıştır böyle bir tüketim. Işık bile yanmadan...

    Şehir içi ışık yanıncaya kadar max. 480km yapıyor bu aralar...
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    50 lt benzin manuel civic vtec2 ls modeli 205/50/16 lastikler ist ş içi 500km gidiyordum. 700km sakin sürüşle gidebilir. Yeni civic dizel otomatik henüz yok ne bekliyor bilinmez😒

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    Ben o 480km.'yi 42 litre, otomatik vites ve 195-60-15 lastiklerle yapıyorum. Benzin bitene kadar kullansam 550km.'yi geçer diye tahmin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 22 Ekim 2017; 23:9:23 >
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Vaybe eski mesajlara filan şöyle bir baktım da 10 sene geçmiş aradan🍂🍂 Asker arakadaşım var mersin’de onu ziyarete gideceğim, oradan da sana, bir çay içeruk:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 23 Ekim 2017; 23:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Er daim oşgelmişsin
  • Selamualeykum arkadaşlar.2004 2.4 Accord var bende.Araç kumanda pilim 2 günde bitiyor.3 tane değiştirdim aynı.Sorunu çözebilecek var mı acaba?
    Bu arada başlıklı konu yazma yerini bulamadım diye buraya yazdım.kusura bakmayın.
  • Accord konusu var, belki oto anahtarları diye bir konu da vardır. Baktın mı?
    Kısa devre oluyordur ondan bitiyordur, veya son kullanma tarihi geçmiş pil takıyorsundur ondan olmuştur.
  • Gaave ahalisi napıyorsunuz ya?
  • Ben Antalya sıcakları ile cebellezi oluyorum
  • Merhaba millet. Görüşmeyeli nasılsınız :)
  • Merhaba,

    İyilik, sağlık hamd olsun. Sen nasılsın?


  • Dün arabanın MTV'sini yatırdım. MTV tablosundan 12-15 yaş 461 Lira diye bakmıştım daha önce. 1. Dönemi 2 taksitte yatırırım diyordum. İş Bankası üzerinden yatırırken, gerekli bilgileri girince 88,50TL çıktı ekrana aynı anda hem sevinç hem de üzüntü oldu. Düşük olması beni sevindirirken, artık yaşlanmış olması da üzdü. Meğerse 16 yaş ve üzeri kategorisine girmiş, yıllık 177TL olmuş.
    Gerçi araba 2004 model, nasıl 16 yaş ve üzeri oldu anlamadım ama fazla karıştırmaya da gerek yok. Ne yapayım, devlet 88,50 aldı; ben zorla vermedim

    Bu sevinç de fazla uzun sürmedi zaten, sadece bu sabaha kadar... 24 saat olmadı bile. Sabah arabaya bindim, çalıştırdım, otoparktan çıkıp yola koyuldum işe gelmek üzere. Akşamdan beri de acayip fırtına var. Hala devam ediyor. Arada yağmur da atıştırıyor. Ön cam da baya lekeli kalmış. Silecek suyunu fışkırtıp yıkakayım dedim. Kolu çekiyorum çekiyorum su gelmiyor. Silecekler de silince iyice battı cam. Çamur oldu ama görüş idare eder. Herhalde suyu bitti dedim. İşe geldim, arabadan indim, bagajda 5lt. lik pet şişede arıtılmış kireçsiz su var. Onu doldurayım dedim. Silecek su deposu da tam 5lt. kapasiteli zaten. Bagajdan suyu aldım, motor kaputunu açtım, su deposunun mavi kapağını açıp kenara koydum. Suyu doldurmaya başladım. Şişenin bitmesine 1 litre falan kala depo doldu. Böyle olunca şaşırdım, niye ki dedim. Peti bagaja koydum, kaputu kapattım, kontağı açıp su fışkırtmaya çalıştım. Gene su yok!!! Hortum mu katlandı dedim? Tekrar kaputu açtım, bir de baktım o mavi kapağın kenarı kemirilmiş!!! Hortuma baktım, kopmuş!!!

    Anlayacağınız FARE ziyaret emiş dün gece. İmzaya geç kalmamak için kaputu kapatıp girdim binaya. 1 saat evvel tekrar indim kontrole, başka zarar vermiş mi diye. Bir de ne göreyim? motora alttan girmek veya çıkmak varken, bu amk faresi ön camın dibindeki plastiği kemirip bir delik açmış. Fotoğraflarda su deposu kapağının yanında duran metal blok halinde bir parça var ya, dikdörtgen prizma gibi, alttan kablolar çıkıyor içinden. O kabloların izolasyonunu da halletmiş, Allahtan kabloları koparmamış. Yine aynı parçaya giren çıkan metal borular var, o boruların üzerinde de diş izleri var. Biledi herhalde pezevenk!!!
    Sonra akü tarafına baktım bir şey var mı diye. Akünün dibinde, kısa kenarının orda üstüpü gibi keçe parçaları vardı. Geçen cumartesi de yıllık bakım yaptırmıştım. Herhalde dedim eleman elindeki üstüpüyü buraya koyup unuttu. Bi kafamı kaldırdım ki, Oh My God!!! İt oğlu it fare kaput altı izolasyon örtüsünü de kemirmiş ve kopan parçalar akünün yanına dökülmüş.

    Her halde 1000 Liraya yakın masraf çıkar. Bundan önceki Corsa'ya da girmiş ve fren hidroliği yağ haznesinin elektrik kablolarını kemirip koparmıştı bu ipnenin dedesi

    Fareleri motordan uzak tutmak için kokulu bir kimyasal, ilaç, vb var mı diye araştıracağım şimdi. Bilen varsa hemen söylesin
  • Geçmiş olsun dostum bea. İmzadaki kedüyü salıvereceksin anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.