Şimdi Ara

Honda PCX150 mi Yamaha NMAX 125 mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
37.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: göktürkali

    Ama şu var iki farklı firma benzer motorsiklet. rüyasına yatıyor benziyorlar.ya birbirlerini danışıyorlar yada görsel kopya.niye suzuki diyerleri benzemezde bu firmalar böyle

    Dostum senin gözlerinde bir sorun mu var. Taklit değil dedin şimdi tıpatıp benziyor diyorsun. Nmax ile pcx mi birbirine benziyor, 100 kişiye sor kaç kişi benzer diyecek çok merak ediyorum.
    Neyse bu muhabbet çok uzadı ben sıkıldım nmax de pcx de uzak olsun benden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakter benziyor.tamam arkadaş kal sağlıcakla.
  • Yamaha servisine 2015 yılında 2006 Cygnus RS götürdüm (götürmeden 1-2 hafta öncede randevu alıyorsunuz) ne değişecek ne değişmeyecek kontrol edildi. 1500TL'lık motora 1750TL parça değişimi çıkardılar, "siz olsanız yaptırırmısınız" dedim teknisyene, "yaptırmam" dedi. Sadece bir yıl önce değiştirdikleri ön fren takımına disk yanmış deyip 550TL istemişlerdi. Sadece yağ değiştirip çıktım servisten.
    Yamaha alırsanız yetkili servisler sizi öpüyor, motor iyi olabilir ama servis sıkıntısı ve yedek parçaların çok pahalı olması yüzünden Yamaha almam. 2008 Honda Active motor vardı servisinden çok memnundum.
    İyi sürüşler...
  • burda bilimsel bişey söylesen mesala hilal ak tır.forum nick çıkıyor yok beyaz yok şu bu ne ya herkes yaşını yazsın öyle yazsın.doğru konuşana bile nick ler kızdırıyor.
  • boşver diyor onun bunun ne söyledi diyor o bu dedi altın elbiseli adama diyor.ya adam uzman onu dinlemecemde kimi dinlecem forum niki seni dinlemem için bana bişey söyle.doktor bana minoset yazıyor forum niki çıkmış sen boşver onu şarap iç diyor.ya senin ölçün ne .ama bütün ülke böyle herif 30 yıl yöneticilik yapıyor emekli olmuş işe giriyor iş yerinin ilkokul terk oğlu 30 yıllık tecrübeye akıl veriyor çocuk daha hayatında sürahiden bardağa su katmamış sunum öğretiyor.adamcağızda ne yapsın ekmek parası he ha öylemi deyip bile bile yanlışa devam ediyor.türkiye bu kısırdöngüden çıkmalı çıkmak zorunda arkadaşlar.herkes bildiği işi yapmalı dürüst olmalıyız.hasta bakıcı amaliyat edemez etmemeli.bi haksız olduğumuz halde kızarmalar tiripler küsme numaraları.herkes işinde uzman herkes biliyor .yanılamaz mıyız ben yanılırım.adam 17 yıl okumuş askerlik bitirmiş teğmen olarak.üstüne yirmi yıl çalışmış okul dalında.sora ilkokul terk mezun patron geliyor ben bilirim diyor akıl veriyor ya.aynı patron diyor ki bizi neden almıyorlar avrupa birliğe .neden alsınlar senin yüzünden almıyorlar.bunun 1000 lerce örneği var en basit iş bazında.düzeleim allah rızası için artık.




  • ya hocam ne diyeyim pcx bnm daha çok hoşuma gidiyor.
    alım satımı daha seri diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O.M.F.

    ya hocam ne diyeyim pcx bnm daha çok hoşuma gidiyor.
    alım satımı daha seri diye biliyorum.

    İYİ AKŞAMLAR..1 YILDIR NMAX KULLANIYORUM..EN BÜYÜK ARTISI BENCE KOLTUK ALTI HAZNESİ. KASK YADA ALIŞVERİŞ TORBALARI RAHAT SIĞIYOR.. LASTİKLERİN DUNLOP OLMASI VE SESSİZLİĞİ SÜPER (ÖZELLİKLE ÖN FİBERGLAS SPERLİK AKSESUARLI ALINIRSA ÇOK FAYDALI..
  • Yaza bir sürpriz patlatıp nmax 155 alabilirim. Tabi önce benim motoru satmam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRÖZSOY D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 0 nmax almayı düşünüyorum kesinlikle nmax her açıdan mantıklı gözüküyor. Koltuk ve amortisör sertliği beni düşündürüyor sırf bu yüzden pcx e kayıyorum sonuçta konfor önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.