Şimdi Ara

Honda pcx125 vs bajaj pulsar rs200/dominar250d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50cc ile başladım sattım a2 ehliyet aldım 160/170 arası bütçem var scooter ve vitesli motor arasında kaldım uzun ömürlü olsun istiyorum ikisinide beğeniyorum pcx 125 mi alsam yoksa pulsar/dominar ikilisinden birisini mi alsam kararsız kaldım fiyatlar 160/170 bandında üç modelinde. Bajajda karta taksit imkanı var birçok bayi kampanya yapıyor pcxde yok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 3 Temmuz 2024; 20:0:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanım tarzınız ve kullanım amacınız nedir? Şehir içi işe gidiş geliş mi? Yoksa hafta sonları komşu şehirlere gezmeye mi gideceksiniz, motordan beklentiniz nedir kısacası, rahatlık mı uzun yol mu, parça fiyatı mı v.s

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt

Hocam genelde ev iş (10km) ve haftasonları en fazla 50km'lik uzaklığa gitmek. Genelde şehir içi kullanım, aslında naked tarzı motor daha çok ilgimi çekiyor, ama japon malı hariç motorlsr bana sürekli masraf çıkarır diye korkuyorum, ben sürekli para harcamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 3 Temmuz 2024; 20:42:29 >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz örneğe göre scooter tarzı ama minimum 125cc (250cc daha makbul olur, beyinsiz tehlike saçan ileri zekalı arkadaşlardan hemen uzaklaşmak için) bir scooter öneririm, hangi marka alırsanız alın ama ABS mutlaka olsun, ani frenlemede ıslak bir zemine denk gelir Allah göstermesin çok tehlikeli, ABS siz sürmek profesyonel pist ortamında avantaj sağlar ama şehir içinde buz gibi kayan asfaltımızda aba siz sürmek azrailler dansı x2 yapar.

Benim size önerim Japon grubundan bir scooter almanızdan yana. Çin malı İtalyan malı felan bulaşmayın, büyük dert yaşatıyorlar tecrübeyle sabit. Ayrıca alacağınız motor ne olursa solsun, eğer motor akşamında kronik bir arıza yoksa, bakımlarını aksatmadan yaptırı ve bilinçli bir şekilde kullanırsanız 100.000 km rahat devirir motorlar. Herşey bakmakla alakalı, bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 3 Temmuz 2024; 20:51:32 >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt

Hocam sağolun ben de pcx e daha yakınım, ama pulsar 200rs ve dominar 250d ilgimi çekmiyor değil bu motorları Öven de var çok gömen de var bu motorlar gerçekten sağlam mı?

Pulsar ve dominant fiyat performans oranında gayet iyi, bir şok kullanıcısı var. Detaylarını kroniklerini bilmiyorum. İkilemde kaldıysan Facebook gruplarında ilgili motorun grupları oluyor. Oralara girip bilgiler edinebilir kullanan arkadaşlardan tecrübe edinebilirsin.

Biri Otomatik (Pcx) digerleri Manuel vites.

Şehir ici dur kalksam

Cukur

Arabaların aniden dönmesi vb sebeple kesinlikle scooter otomatik vites yani..

Yüksek cc Yüksek hız doğrudur ama kanun kural belli.

Şehir ici 50-70km maximum

Sehir dışı 70-90-100km bunu pcx le yaparsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sym orbit2 50cc cdi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Eğer 125cc yetmez diyorsanız.

Yamaha Nmax 155

Sym

Kymco modellerine bakın.

Sym tamamını karta 9 takit yapıyordu!!

• Voge (Voç)
    Yuki bayilerinde görebilirsiniz.
    Scooter modeli baya kişide gördüm. Sr1
    Kart taksit farkı 15.000 den 35.000 kadar degisiyor

Honda pcx125 vs bajaj pulsar rs200/dominar250d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 5 Temmuz 2024; 12:7:46 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Hocam pcx aldım Honda bayisinden liste fiyatı 146.750

Mantıklı

Tutulan model

Su soğutmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.