Şimdi Ara

Honda Pcx mi yoksa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 hafta içinde scooter almaya niyetliyim,Pcx ler oldukça hoşuma gitti diyazn+ekonomi+stabilite açısından.2 el ler pek uygun fiyatlı değiller gibi geldi bana.Sıfır alsam plaka vs.. toplam masrafım ne kadar olur? Ayrıca Pcx yerine öneribileceğiniz başka bir scooter varmı bütçem 6800tl.



  • Hocam motosiklet mevsimi başladığı için ikinci elde fiyatlar biraz yükseldi. Pcx bence şehir içi kullanımı için ideal bir scooter. Kıvrak az yakan güvenilir bir markanın kaliteli bir ürünü. Ben kymco xciting kullanıyorum. Arada uzun yolda yaparım, artçı ile sollamalarda sorun yaşamayayım , 130 km hızı rahat görebileyim istedim. Burada sizin ihtiyaçlarınız önemli. Eğer bunları karşılıyorsa bence güzel bir seçim yapıyorsunuz. Fiyatta bir yukarıya çıkarsanız (ikinci elleri uygun olabilir) Aprillia Scarabeo da güzel bir motosiklet. Benim aklımı bayağı kurcalamıştı. Alternatif olarak bakabilirsiniz.
  • Dostum artçım genelde olmayacak ve yük taşımicam.100km üstü hızlarlada pek işim olmaz açıkçası en azından bir scooter için.Yapıcağım en uzun yollar Silivri-Riva-Ağva tarafları olacak sanırım.Sıfır alsam toplam masrafı ne kadar olacak onuda merak ediyorum şimdiye kadar okuduğum sırf plaka için 550tl.(doğruysa). Aprilla Scarabeo ya hemen bakıyorum
  • Ben sıfır almadığım için bilemiyorum . Ama bana söylenen de bu şekildeydi.400-500 arası bir extra ödeme çıkıyordu. Bu soruya en güzel cevabı bayii verir aslında.
  • Pcx iyidir. Yeni nesil motorları biraz daha güçlü ve daha az yakıyormuş sanırım. Bütçe müsaitse ikinci elle uğraşmayın bence de sıfır alın temiz baktığınızda rahat 10 sene binersiniz. Plaka ruhsat masraflarının 550 tutacağını sanmıyorum en fazla 250-300 civarıdır. Tam net bilgiyi size yakın Honda bayisinden alabilirsiniz. Eğer kendim koştururum derseniz biraz daha ucuza kapatırsınız plaka ruhsat işini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 8 Haziran 2013; 13:06:18 >
  • Az önce birkaç bayiyi aradım aldığım fiyatlar aşağıdaki gibi,buarada hiçbirinde yok şuan,bu ay içinde teslimatları bekliyorlarmış.Artı Honda ve D&B Honda arasında 450tl. fark neyin nesidir bu

    Anes Motor

    Pcx+ruhsat+plaka+sigorta : 6500tl.

    Artı Honda

    Pcx :6200tl.

    Ruhsat+plaka+sigorta : 550tl. + 6200 = 6750tl.

    D&B Honda

    Pcx+ruhsat+plaka+sigorta : 6300tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Diamond -- 8 Haziran 2013; 15:44:30 >
  • Bende pcx ile ps150i arasinda kaldim ama secimim buyuk ihtimalle pcx olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark plaka ruhsattan doğuyor belli ki. Pazarlıkla indirebilirsiniz biraz bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.